Jim Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Ezt most már télleg nemértem. A lap tetején van a találkozós topikokat tartalmazó rész. Tali előtti napokban folyamatosan aktiv majdnem mindig kerül bele új hozzászólás. A kis rublikában azt is lehet látni melyik az aktiv topik. És folyton előjön a legkülönfélébb topikokban, hogy mikor lesz tali meg hol lesz tali...... nemértem nemértem nemértem Jó' wanna'! Nem voltam gépközelben, amikor meg ott voltam nem értem rá forumozni. Mire ránézte, akkor láttam, hogy lecsúsztam fél órával.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Szasz mindenkinek! Télleg jó volt a tali! Végre sikerült találkozni a klubbos arcokkal, így fót után már éppen ideje volt. Nagyon szép gépek voltak kinn. Fotóztam rengeteget, de sajna még nem volt időm rádobni őket a gépre. A hétvégén nagyszülőknél leszek úgyhogy ez lehet hogy majd áttevődik a jövő hétre, mert ma se lesz már rá sajna időm. De amint elérhetőek majd jelzem. Grat. gsi.tomi, láttam a gépedet a tuning&stereo -ban. Hogy ott kinn milyen ótók voltak! Köszi! Egyébként még úgy még min. 500000.- ráköltés és beálhatnék ott a szépségversenyre is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Jó' wanna'! Nem voltam gépközelben, amikor meg ott voltam nem értem rá forumozni. Mire ránézte, akkor láttam, hogy lecsúsztam fél órával.... :oops: olyankor gyorsan odajössz, és akkor még bekapcsolódhatsz mindenbe... mert általában 10 ig szokott tartani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Vagy még sokkal tovább... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 olyankor gyorsan odajössz, és akkor még bekapcsolódhatsz mindenbe... mert általában 10 ig szokott tartani... Mélykék pl. akkor szokott megérkezni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 mi meg eltávozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ja, mostanság én is később szoktam csak odaérni, bokros teendőim végett... ;) Épphogy ott szoktam érni egy köszönés erejéig Ákos komáékat, meg Gregéket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ja, mostanság én is később szoktam csak odaérni, bokros teendőim végett... ;) Épphogy ott szoktam érni egy köszönés erejéig Ákos komáékat, meg Gregéket... :lol:Mer éjn vidéjki vagyok és haza kell érnem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Én is "bejárós" vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Én is "bejárós" vagyok. :lol: Én meg be sem járok :roll: Annyira vidéki vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Lehet még csatlakozni a Lurdis talihoz??? Ha igen, akkor mely időpontokban szoktátok tartani? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 szerintem a következő a jövö hét felé lesz..... nincs fix időpont, mindig akkor amikor az eszünkbe jut, és hiányoznak a klubtársak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Szóljatok mindenképp. Sajna a most hétvégi partyt ki kell hagynom munka miatt. De egy ilyen talira szivesen kilátogatnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Szóljatok mindenképp. Sajna a most hétvégi partyt ki kell hagynom munka miatt. De egy ilyen talira szivesen kilátogatnék. ha visszaolvasol látod, hogy nyáron elég gyakran van lépést kell tartani a topikkal, figyelni kell az eventeket ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Szóljatok mindenképp.Hogy szóljunk???? Ha nem olvasod a topikot, nyilván nem vagy netközelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Megvannak a talis képek. Akit érdekel itt megnézheti: Tali Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 elég karcsú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 biztos nincs rajta a kadett... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Ja, az lehet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Későn érkeztem, ezt elkönyvelem ennek ;) A széép új szerzeményem is ott volt vagy 15 percig, és nem is láttátok :lol: Amúgy 14x képet ír az album, de valahogy minden benne van vagy kéccer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Na ja , az biztos hogy vannak hasonló képek , dehát a szép autókból sosem elég ;) Amúgy meg nem volt időm kiválogatni, azé dobtam fel az összeset. Viszont rajta van a kadett és és az új kékség is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Későn érkeztem, ezt elkönyvelem ennek ;) A széép új szerzeményem is ott volt vagy 15 percig, és nem is láttátok :lol: Amúgy 14x képet ír az album, de valahogy minden benne van vagy kéccer...persze. Biztos ami biztos alapon. De attól még jó volt végignézni őket. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 jó képek lettek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Én kérek elnézést... elvesztem a képek sokaságában... sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts