opel16v Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Én is csak 8-9 között érkezem valamikor. Remélem még nem maradok le semmiről... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Semmi gond, nem 19:35-ig leszünk ott :wink: sőt van aki még akkor sem lesz ott...ugye Pista? :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 ------------------------------------------------------------------- "Tigrincskukkoló* Tali" , Lurdy-Ház, 2005.08.25, ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. nyuszmusz (Tigra TwinTop) 2. uhuhu / korza / 3. opel16v 4. mk76 5. Tom 6. Albert 007. Gelko 8.Gsi. Tamás 9. Boogie (valszeg) Ten.Needforspeed (Astra G Cabrio Tipp-Topp) 11. Rastalos 12. BallaImi 13. 14. .... 911. redi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Sziasztok! Örülök, hogy mai Lurdy találkozón ilyen sokan leszünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Sziasztok! Örülök, hogy mai Lurdy találkozón ilyen sokan leszünk :) szia mi is örülünk :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 szia mi is örülünk :lol: :wink: :wink: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 az biztos h megint nem leszek pontos...de valszeg megyek... kezdesz hasonlitani a Pííístára... :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 SXP nek nem szólna valaki??? had örüljön a Zasszony, hogy ujra megnézheti a lámpáit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Csak aztán várjatok majd meg. :lol: Örülök ha kilencre odaérek. :) Kicsit összecsúszott a készülődés a szombati versenyre, azt sem tudom hol áll a fejem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 jee nem akarom elkiabálni de ugy tunik egész türhető időnk lesz :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 SXP nek nem szólna valaki??? had örüljön a Zasszony, hogy ujra megnézheti a lámpáit... :lol: mos' szóltam nekije :wink: gyorsba összekapom magam és mejünk ha minden igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Ó, hogy az a ............ baxná meg!!!! :x :x :x Megint lemaradtam, pedig most szívesen kimentem volna így véradás után :lol: Most már sűrűbben kell nézegetnem ezt a topicot.... :banghead: :banghead::banghead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Üdvelet! Most jókor néztem be, asszem. Érdekelne az a Tigra. Gratula a Gazdinak! Sok-sok pozitív élményt kívánok! GSiTomi! Nem akarsz egy sokkal baróbb G hűtőrácsot a "mezei" gyári helyett? Van 1 eladó Coupe-rács a tarsolyban. Csodálkozz rá(cs)! :lol: Fejek, tal. csüt. este! Písz Most :shock: csak mit írtál mikor hazaértem :) ! Csak reggel néztem fórumot. Lehet érdekel de be kell tenni hogy áll és egyáltalán mi pénz? A tali tetszett jókat beszélgettünk és baszogattuk egymást (jó értelemben) Évi mondta is, kezd összeálni egy jó kis csapat! Anti meg kell tudni mennyi a 2teleszkóp+zár és a gomb! Igazán jópofa a Tigra megoldása de az autó is igazán szép csak nekem kicsi. Mármint külméretre. NFS köszi a DVD-t. :headbang: Akire nem jutott 100%-os figyelem vagy épp semmi, adtól elnézést! Tényleg jó volt a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Akire nem jutott 100%-os figyelem vagy épp semmi, adtól elnézést! Tényleg jó volt a tali. Tomi tőőőled :roll: Ne hari h savaztam az olllá műszarfalad :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Tomi tőőőled :roll: Ne hari h savaztam az olllá műszarfalad :twisted: Ez most milyen értelemben? A műszer egység meg idő, tudás és pénz kérdése de lessz ledesítés! Na persze még nem tudom, hogy kék fóliához fehér vagy kék lenne legjobb mert ha kék akkor a méterszámláló is kék lessz ugye ami nem baj de ha üti egymást a két kék akkor marad a fehér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 szerintem zsír ez a húgyos zöldes - oldckúl sárga kombináció ish :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Mármint, hogy ezt! "Tomi tőőőled" Kicsit fáradt vagyok nem érteni. Egyébként nem haragszom ha eladod nekem az ülésed! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Mármint, hogy ezt! "Tomi tőőőled" sajnáltam volna ha miráánk nem jut őfensége figyelméből eeee :lol: :) de legalább nem f2f tervelnétek ki h nyújjátok le az üléseim :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 ....Most már sűrűbben kell nézegetnem ezt a topicot.... :banghead: :banghead::banghead:.... Tán ildomos lenne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 sajnáltam volna ha miráánk nem jut őfensége figyelméből eeee :lol: :) Valami ilyesmire tippeltem. Azért írtam mert ilyenkor sok olyan ember van akivel szeretnék csevegni de viszonylag kevés az idő! Sok az infó és felpörgök stb... Na nem szeretek megsérteni így senkit éted? Tudom ha elmennék több napos talira ott lenne idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 értem Tomekk nincs evvel gond csak szívtam a véredd eee Én meg végre megismerkedtem Greggel :lol: Majd tavasszal -tól nemcsak gsivel fogok kijárni talikra az mijjen szép leszzzz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 értem Tomekk nincs evvel gond csak szívtam a véredd eee Én meg végre megismerkedtem Greggel :) Majd tavasszal -tól nemcsak gsivel fogok kijárni talikra az mijjen szép leszzzz 8) Gergőő!! Nem hiszem el,hogy ott voltál! :lol: :wink: Fénykép van róla? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 negatív mert amióta REdi félkész pudvaládának tituálta azóta komplexusokkal küzdöm és nem volt szívem odaállni a sok szépség közé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Jó reggelt mindenkinek! Nagyon jó hangulatban telt a tali:) Jók a fotók a Tigiről És hát a lényeg.... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 volt jó időnk (az elős alkalom a héten) :lol: volt soksoksok szép auto :) :( volt soksoksok jófej emberke meg vidámság :D :D :D és volt kib@szott sok szúnyog, légy meg hasonló repűlő bizbaz :x :x :x :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts