Rastalos Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Hey! Felhívnám a T. Fórumozók figyelmét, h sikeres regisztrációs esküt tettem. Hamarosan MOTE-klubtaggá avanzsálok. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a kitartást! Kedvesemnek, Édesanyámnak, edzőmnek, Besenyő Pista bácsinak és végül, de nem utolsó sorban mentoromnak, Obi-Wan Kenobinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 mer ti minden autónál ott voltatok :-P vagy villámgyorsak vagyunk :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Hey! Felhívnám a T. Fórumozók figyelmét, h sikeres regisztrációs esküt tettem. Hamarosan MOTE-klubtaggá avanzsálok. :prayer: :supz: :rock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 vagy villámgyorsak vagyunk :roll: vagy állvány nélkül nehéz panoráma-képet csinálni? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Miért pont az én Astrám van kettévágva? :lol: :lol: Csak.. az enyém meg rajta sincs :( Hiába. aki később érkezik :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Nem hiszem el, elaludtam a pénteki találkozót :evil: :evil: :evil: !!! VAZE!!!! /De azért utána elmentem rácsingra, indultam egy 2001-es 1.6 vti-vel, eszméletlen szarul, vizes porból rajtoltam, de 2. végére felhoztam. El se hittem./ Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Igazán jó volt a tali és a panoráma kép sem sikerült rosszul! Garatula npasinak a berakott teleszkópokért. Minek is a teleszkópját építetted be? Engem is érdekelne. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Nem hiszem el, elaludtam a pénteki találkozót :evil: :evil: :evil: !!! VAZE!!!! /De azért utána elmentem rácsingra, indultam egy 2001-es 1.6 vti-vel, eszméletlen szarul, vizes porból rajtoltam, de 2. végére felhoztam. El se hittem./ Pedig én is voltam.. lehetett volna cserézni.... Hol racingeltéél teee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 péjntben ennyire bírtam összerakni a panorámát melóhelyen nincs más, majd este játszok még egy kicsit :( Redline nem vagy te olyan jó csávó, hogy egy képen 3x is rajta legyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 :prayer: :supz: :rock: Köszönöm a nagyraértékelő emotikonokat... Igazán jólesnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Redline nem vagy te olyan jó csávó, hogy egy képen 3x is rajta legyél! pedig már készül a képes falinaptáram, a szakácskönyvem, a poszterem és az engem ábrázoló pólókról nem is beszélve....kérsz dedikált példányt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ha jobban megnézitek a gelkóból is 3 van .... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ha jobban megnézitek a gelkóból is 3 van .... :( ezt már megtárgyaltuk az előző oldalon ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Garatula npasinak a berakott teleszkópokért. Minek is a teleszkópját építetted be? Engem is érdekelne. :wink: Hát a belső leírás szerint ez egy Audi3, BMW akárhányas, WW lupo, stb teló volt, de a dobozon volt egy utólagos papír matrinya, miszerint Astra-G. Végülis se fúrni, se faragni nem kellett, csak LEGOzni. Tulajdonképpen gyári helyre ment fel szerintem, nagyon jól müxik. A becses beszerző Gsi.tomi vót. Ha lesz időm, meg még időm, teszek fel képet róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 ....vizes porból rajtoltam.... Asszem ezt hívják sárnak :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :( További képek a taliról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 a múltkor megcsináltam a panorámát jobban, csak elfelejtettem feltölteni :oops: itten vagyon: ezen is 3 Gelko és 3 Redi van, de legalább minden autó egyben van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 ényém nincs rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 a múltkor megcsináltam a panorámát jobban, csak elfelejtettem feltölteni :oops: itten vagyon: ezen is 3 Gelko és 3 Redi van, de legalább minden autó egyben van :( Aham. Ha a Caravan is ott van, akkor igazi antihűtőmaszk tali lett volna :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 ényém nincs rajta.... mer késtél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Aham. Ha a Caravan is ott van, akkor igazi antihűtőmaszk tali lett volna :( :lol: :lol: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Az enyém sincs rajta :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Az enyém sincs rajta :( ott se voltál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 ott se voltál!Azé mongya! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 ott se voltál! Hát ez az! :roll: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts