uhuhu Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Pedig nem is az övé... kabbe :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 kabbe :twisted:Méééé?????????? :sad5: Ne má. :oops: :oops: Jóvanna tudjuk hogy a tiéd (is) a vas. :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ha most 18:12 van akkor én biza késni fogok :oops: :oops: :oops: na megyek is...élőben folytatjuk.....ja és fáradt vagyok és nem beszámítható :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Süt a nap, motorozom. Én is megyek, fölaggatom magamra a sok cuccot, meg tankolnom is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 ha most 18:12 van akkor én biza késni fogok :oops: :oops: :oops: na megyek is...élőben folytatjuk.....ja és fáradt vagyok és nem beszámítható :roll: hajrá! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 :smt024 Aha! sourceforge? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 :smt024 Aha! sourceforge? ez itt offtopik ;-) a legjobb talán itt lenne :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=943 vagy inkább itt :arrow: ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=52...art=120 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 én meg 500 méterre lakom a lurdytól 8) és kacsával izé kocsival jössz...ez aztán a luxus :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 és kacsával izé kocsival jössz...ez aztán a luxus :( hát, tudod... aki megteheti 8) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Na beizzítom én is a paripát. Úgyis mindig én érek ki először... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Ez tök jó volt!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Ez tök jó volt!!! :wink: nem volt rossz.. csak a barinőm nézett furán..mondom mi baj van? végül kibökte.. nem volt gyorsulás :( Szegény lemaradt arról a korszakról, és nagyon érdekli, tetszik neki a dolog. egyszer még sikerült egy kicsibe belecsöppennünk ex infónál. Azóta szeretne egyben részt venni :lol: Hazafelé ti nem nyaltátok be a hungárián a dugót? mi a fene volt? (én gyorsba lekanyarodtam jobbra egy kisutcába és vargabetüvel jöttem vissza a stadionnál a hungira.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Ez tök jó volt!!! :wink: szerintem is jó volt de a következőre viszek magammal kempingszéket :wink: és Köszönöm Rastalosnak a CD-t ! teccik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Én meg lemaradtam, mert 1 napra gyalogkakukk lettem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 nagyon jó volt, köszi mindenkinek aki kijött megint meg lehetett ismerni pár arcot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 nagyon jó volt, köszi mindenkinek aki kijött megint meg lehetett ismerni pár arcot :lol: és végre megtudtam a polgári nevedet :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 péjntben ennyire bírtam összerakni a panorámát melóhelyen nincs más, majd este játszok még egy kicsit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Miért pont az én Astrám van kettévágva? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Miért pont az én Astrám van kettévágva? :( :lol: mer péjntben azzal nem tudtam már legózni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 amúgy meg kéne egy állvány :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Halihó! Siker, még éjjel sikerült a Gsi.Tomi által hozott G-Astra telót beaplikálnom. Kicsit forgattam ere meg arra, aztán hirtelen megjött az isteni szikra, hogy kell!! Tuti lett. :( Kösz még1x Tom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 és Köszönöm Rastalosnak a CD-t ! teccik :wink: Üdv, Fejek! Gelkonak: hallgasd egészséggel! Mindenkinek: yo kis összeröff volt a tegnapi. Örülök, h megismertem pár jó Arcot a KLUB-ból! Kéne még hasonlókat összehozni. Most pedig: ÍRÁSBELI ESKÜT TESZEK AZ OPEL-KLUB TAGSÁGÁRA! :( A reklám után visszajövök... :shock: :? :lol: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Halihó! Siker, még éjjel sikerült a Gsi.Tomi által hozott G-Astra telót beaplikálnom. Kicsit forgattam ere meg arra, aztán hirtelen megjött az isteni szikra, hogy kell!! Tuti lett. :( Kösz még1x Tom! Nincs mit! De egy fotót rakahtnál fel hogyan sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 péjntben ennyire bírtam összerakni a panorámát melóhelyen nincs más, majd este játszok még egy kicsit :lol: Redlineból és belőlem is 3 van a képen :( :lol: :lol: Rastalos ! -a szervezés annyi h beirod h legyen tali :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Redlineból és belőlem is 3 van a képen :( :lol: :lol: mer ti minden autónál ott voltatok :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts