Addamsky Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 lehet, hogy igen, lehet, hogy másikat, lehet, hogy asszonykát... Hozd mindet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Bazs! Érdekes lehet Addamsky kartárs javaslata... Megnézném hogy a 3 nővel érkeznél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 ....a héten dolgozom mindkét nap.... Csak úgy tájékoztatásul : egy "hét" az 7 napból áll, nem 2 napból, nem véletlenül "hét" a neve és nem "kettő" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Mélykék! Látom formában vagy! Mennyé' dógozni! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Csak úgy tájékoztatásul : egy "hét" az 7 napból áll, nem 2 napból, nem véletlenül "hét" a neve és nem "kettő" :) nekem csak két nap, mert máskor dolgozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Mennyé' dógozni! :) :) ugyan már! nem kap munkát! :) :o te adnál neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Bazs! Tompikát szerintem be kellene adni óvóbácsinak... Jobb ötletem nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 :) Tompika :o Micsoda becenév :) ki volt ez az agytröszt aki kitalálta ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Hozd mindet! :o az egy érdekes helyzet lenne :) a két kollegina nagyon csak nem szereti egymást (finoman fogalmaztam), barátnőm az egyiket kedveli, a másikat nem :D az egyik kolléganőm szerelmes belém, a barátnőm is (vagy legalábbis ezzel áltat :) ), ez is viccessé tenné a helyzetet asszem, ez másképp lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Bazs! Tompikát szerintem be kellene adni óvóbácsinak... Jobb ötletem nincs. :) szegény gyerekek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 ;) Tompika :D Micsoda becenév :D ki volt ez az agytröszt aki kitalálta ? :P FBalazs barátnője, Évi! :) Na jó. Kicsit segítettünk neki. :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 FBalazs barátnője, Évi! :) Na jó. Kicsit segítettünk neki. :) :) :o Helyzet azt, hogy Bazs forgalmijában "királykék", kedves Mamájának esetén ugyanezen szín "tompakék" formátumban, esetemben "sötétkék" szerepel a fent említett hivatalos iratban. Persze a két elvetemült, furményos csúsztatással, téves információk segítségével félrevezették Évit, miközbe én életem kockáztatása árán a többedmagammal a vásznat próbáltuk optimalizálni a videók megszemléléséhez, a közgyűlést követően. Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy Bazs szerint (szinte) mindeki autista a környezetében, sőt állítja, ezen meggyőződését az is erősíti, hogy a hangok is ezt mondják neki :shock: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 ....(vagy legalábbis ezzel áltat :) ).... Most még röhögsz ezen Don Zsúúúúán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 [ az egy érdekes helyzet lenne :) a két kollegina nagyon csak nem szereti egymást (finoman fogalmaztam), barátnőm az egyiket kedveli, a másikat nem :D az egyik kolléganőm szerelmes belém, a barátnőm is (vagy legalábbis ezzel áltat :) ), ez is viccessé tenné a helyzetet asszem, ez másképp lesz :) Legalább nem vonulnak félre dumcsizni... :P 1 szer szállítottam a Corsában 3 csajt, mikor beszálltak a legjobb barátnők voltak, 1/2 óra múlva csak azért nem köpték le egymást mert határozottan tiltom az ilyesmit a kocsiban :o Csak úgy röpködtek az észérvek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 :) a hangok is ezt mondják? :) LOL :) de sztem ne szekálljátok a srácot mert nekem azt mondta h kevesebbért is ölt már embert :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Addamsky! A nők valahogy nem férnek meg egymás mellett soha. :) Ezért is nehéz rávenni őket, hogy egyszerre ketten kényeztessenek. :) Tompika! Nem panaszkodni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Addamsky! A nők valahogy nem férnek meg egymás mellett soha. :) :) : Nembaj. Szét kell őket választani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Közéjük kell állni... Francia szendvics... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Közéjük kell állni... Francia szendvics... :) :) :) Sztem nem jó 2 nővel, mert oszlik a figyelem és az már úgy nem az igazi. Max eccer a pojén kedvéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Aztec! Rossz oldaláról nézed a dolgokat! A figyelem duplán összpontosul rajtad!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 No de térjünk vissza az eredeti témához: jövő hét mozi!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 ....Nem panaszkodni! :).... Nem panaszkodom, csak Lacee érdeklődött arról, hogy ki volt az agytröszt, aki ezt kitalálta :) Bár tőletek felesleges frappáns válaszokat várni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Helyzet azt, hogy Bazs forgalmijában "királykék", kedves Mamájának esetén ugyanezen szín "tompakék" formátumban, esetemben "sötétkék" szerepel a fent említett hivatalos iratban. Persze a két elvetemült, furményos csúsztatással, téves információk segítségével félrevezették Évit, miközbe én életem kockáztatása árán a többedmagammal a vásznat próbáltuk optimalizálni a videók megszemléléséhez, a közgyűlést követően. Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy Bazs szerint (szinte) mindeki autista a környezetében, sőt állítja, ezen meggyőződését az is erősíti, hogy a hangok is ezt mondják neki :shock: :P :o Ha megfigyeljük, Tompika erőteljesen dolgozik azon, hogy kidumálja magát abból, ahonnan úgyse tudja. :) :) Halkan tenném hozzá, hogy megkért engem, hogy ne nevezzem Tompikának, inkább Sötétkének, mert végülis az van a forgalmijában. Ezzennel akkor Évi majdani engedélyével módosítanám Tompika becenevét Sötétkére. :) Az pedig régi igazság, hogy a legjobb védekezés a támadás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 ....Halkan tenném hozzá, hogy megkért engem, hogy ne nevezzem Tompikának, inkább Sötétkének, mert végülis az van a forgalmijában.... Még halkabban tenném hozzá, hogy ilyesmit nem kértem, csak megjegyeztem, hogy a Sötétke lenne indokolt esetemben, a kocsi színe alapján, illetve az, hogy másik megszólítást nem igazán szívlelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Nekem tetszik a Tompika. :) De ne OFFoljunk tovább! Téma: LURDY, MOZI! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts