Kess Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 na gondoltam, hogy egyből rámszálltok, de sajna ez most pont egy olyan alkalom, hogy meglepetés lesz az asszonynak... na jöhet a többi beszólás 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 ....na gondoltam, hogy egyből rámszálltok.... Nem is értékeled, hogy ennyien óhajtják jelenlétedet ? :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 én tökre örülök neki és már szívesen dumcsiznék a többiekkel, de most nem jön össze, ennyi...ezt ők is megérthetnék szvsz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 én tökre örülök neki és már szívesen dumcsiznék a többiekkel, de most nem jön össze, ennyi...ezt ők is megérthetnék szvsz... :roll: Biztos megértik, hogy meglepi készül :wink: Pénteken esetleg nem nézel ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 pénteken pl ráérek, mert az asszony melózik sokáig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Papucs! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 yammm.... ez már hiányzott :) ------------------------------------------------------------------------------------------ "Pingvin" Lurdy Tali , Lurdy-Ház, 2005.01.19, tali : 19.00 óra, mozi : ??? ------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Opel16v 2. FBalázs 3. Tom(dobogós hely... ) 4. mélykék76 5. Atommanó (Puntoval... :roll: ) 6. 7. 8. 9. 10. Nemzet aranyára szavazok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 1. Opel16v 2. FBalázs 3. Tom(dobogós hely... ) 4. mélykék76 5. Atommanó (Puntoval... ) 6. Vktr (mozi nem hiszem) 7. 8. 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 1. Opel16v 2. FBalázs 3. Tom(dobogós hely... ) 4. mélykék76 5. Atommanó (Puntoval... ) 6. Vktr (mozi nem hiszem) 7. 8. Agressor (@ 8pm) 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Nemzet aranya 8tól lesz, úgyhogy igyekezz Agressor koma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Kicsit sokba lett a tegnapi este. Visszamentünk megnézni, hogy Mélykék kóma' tényleg hazament-e, és pont beleszaladtunk egy teherautónyi pékbe. Már éppen végeztek a helyszínen lévő összes ember megbírságolásával, de mivel valószínűleg még nem jött össze az előírt summa, alaposan belénk kötöttek (mármint Attila Type R-jé be). Összes papír átnéz betűről betűre, meg kipakoltatták a csomagtartót. És mit ad Isten? Sehol nem volt az elakadásjelző háromszög. Mert az ugyebár tartozék, és a nélkül nem szabad ám elindulni. Montuk, hogy mindjárt hozunk egyet, de nem, már elkezdték írni a 86 okmányt a büntetésről. Felkészültségüket jellemzi, hogy mindenáron műbizonylatot akartak látni a gyári szárnyról... :) :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 és kaptatok csekket vagy vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Ja, csekkes lett. Ha nem nyolcan lettek volna, szerintem megússzuk... (Mijeza zúj ávátár, átfényezted a zautót? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 és mennyit volt képük kérni egy 3szögért?? :shock: á csak már untam a régi avatart és új képek meg nincsenek a verdáról... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 8 ezer. :evil: De aztán Atilla felkapta a vizet, így engedtek belőle 3 -at. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 na éjn is tudtam mikor nem szabad kimenni! örök hálám bnőmnek :) vele micsináltak volna :D :lol: :lol: :lol: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Mind1. Eladtam a kupakot. Az egy részét fedezi a büntinek. :) :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 ....Kicsit sokba lett a tegnapi este. Visszamentünk megnézni, hogy Mélykék kóma' tényleg hazament-e, és pont beleszaladtunk egy teherautónyi pékbe.... Sajnálom, hogy ez történt, de direkt szóltam, hogy semmi értelme visszagurulnotok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2005 na éjn is tudtam mikor nem szabad kimenni! örök hálám bnőmnek :) vele micsináltak volna :D :lol: :lol: :lol: :?: 8 ezerért :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 8 ezerért :?: :) Nééééé mán ki van itt :D :lol: Mikor "emeled" ismét jelenlétedel egy kis összeröffenés fényét ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 8 ezerért :?: :D Zso ne húzz bazzz :D veleM mit csináltak volna. 1 db dolog nincs a kocsiban ami hivatalos lenne :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 "1 db dolog nincs a kocsiban ami hivatalos lenne " még te sem!!! 8) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 "1 db dolog nincs a kocsiban ami hivatalos lenne " még te sem!!! 8) :) :D :lol: :D hát rátapintottál a lényegre. És amúgy is több dbból vaok csak azért nem estem még szét, mert jó a ragasztó :lol: :lol: Viccen kivül ezért kellene a koptatód, arra legalább nem kellen műbizonylat. if not then goto abba a topikba ahova ez való, részemről end OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hát Koma! Velünk azt hiszem úgy elidőztek volna, hogy másra nem is maradt volna idő... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hát Koma! Velünk azt hiszem úgy elidőztek volna, hogy másra nem is maradt volna idő... :) :D Üdv.: Atommanó mire gondolsz :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts