Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

na gondoltam, hogy egyből rámszálltok, de sajna ez most pont egy olyan alkalom, hogy meglepetés lesz az asszonynak...

na jöhet a többi beszólás 8)

Elküldve

én tökre örülök neki és már szívesen dumcsiznék a többiekkel, de most nem jön össze, ennyi...ezt ők is megérthetnék szvsz... :roll:

Elküldve
én tökre örülök neki és már szívesen dumcsiznék a többiekkel, de most nem jön össze, ennyi...ezt ők is megérthetnék szvsz... :roll:

Biztos megértik, hogy meglepi készül :wink:

Pénteken esetleg nem nézel ki ?

Elküldve

yammm.... ez már hiányzott :)

------------------------------------------------------------------------------------------

"Pingvin" Lurdy Tali , Lurdy-Ház, 2005.01.19, tali : 19.00 óra, mozi : ???

------------------------------------------------------------------------------------------

1. Opel16v

2. FBalázs

3. Tom(dobogós hely... )

4. mélykék76

5. Atommanó (Puntoval... :roll: )

6.

7.

8.

9.

10.

Nemzet aranyára szavazok...

Elküldve

1. Opel16v

2. FBalázs

3. Tom(dobogós hely... )

4. mélykék76

5. Atommanó (Puntoval... )

6. Vktr (mozi nem hiszem)

7.

8.

9.

10.

Elküldve

Kicsit sokba lett a tegnapi este. Visszamentünk megnézni, hogy Mélykék kóma' tényleg hazament-e, és pont beleszaladtunk egy teherautónyi pékbe. Már éppen végeztek a helyszínen lévő összes ember megbírságolásával, de mivel valószínűleg még nem jött össze az előírt summa, alaposan belénk kötöttek (mármint Attila Type R-jé be). Összes papír átnéz betűről betűre, meg kipakoltatták a csomagtartót. És mit ad Isten? Sehol nem volt az elakadásjelző háromszög. Mert az ugyebár tartozék, és a nélkül nem szabad ám elindulni. Montuk, hogy mindjárt hozunk egyet, de nem, már elkezdték írni a 86 okmányt a büntetésről. Felkészültségüket jellemzi, hogy mindenáron műbizonylatot akartak látni a gyári szárnyról... :) :evil:

Elküldve

és mennyit volt képük kérni egy 3szögért?? :shock:

á csak már untam a régi avatart és új képek meg nincsenek a verdáról... :roll:

Elküldve
....Kicsit sokba lett a tegnapi este. Visszamentünk megnézni, hogy Mélykék kóma' tényleg hazament-e, és pont beleszaladtunk egy teherautónyi pékbe....

Sajnálom, hogy ez történt, de direkt szóltam, hogy semmi értelme visszagurulnotok :roll:

Elküldve
na éjn is tudtam mikor nem szabad kimenni!

örök hálám bnőmnek :)

vele micsináltak volna :D :lol: :lol: :lol: :?:

8 ezerért :?: :D

Elküldve
"1 db dolog nincs a kocsiban ami hivatalos lenne "

még te sem!!! 8) :) :D :lol: :D

hát rátapintottál a lényegre.

És amúgy is több dbból vaok csak azért nem estem még szét, mert jó a ragasztó :lol: :lol:

Viccen kivül ezért kellene a koptatód, arra legalább nem kellen műbizonylat.

if not then goto abba a topikba ahova ez való, részemről end OFF

Elküldve
Hát Koma! Velünk azt hiszem úgy elidőztek volna, hogy másra nem is maradt volna idő... :) :D

Üdv.: Atommanó

mire gondolsz :roll: :?:

tbc.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.