redline Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Arra gondoltam, hogy a megszokott összeröffenés-kajálás-mozizás dolog régen volt már, erre kellene valami jó időpontot összehangolni. Ha van rá egyáltalán igény... ja jó lenne már...csak minnél késobb kezdödjön a mozit nem bánom ha kimarad Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Jó, akkor kezdjük. Lurdy találkozó, 2004. nov. 20. szombad: 1. iqbéla, aki kajálna is 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Lurdy találkozó, 2004. nov. 20. szombad: 1. iqbéla, aki kajálna is 2. ákoska aki csak kajálna 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Nekem a szombat az még nem tuti, majd ha már tudom a hétvégi programom, meglátom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Nekem a szombat az még nem tuti, majd ha már tudom a hétvégi programom, meglátom. :) Lacházára melyik napon akarsz menni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Az, hogy akarok, még csak egy dolog. :) Csak sajnos úgy néz ki, az autó addig még nem lesz életre keltve romjaiból... :? Egyébként mindkét napra szerettem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Romjaiból?Gábor!Mit műveltél az autóddal már megint? :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Semmi különös, csak a motor megadta magát. :? Ráadásul nem egyszerű a hiba feltárása, valszeg le kell venni róla a hengerfejet... Aztán lehet hogy ez a motor már ebben a formájában nem fog több km-t teljesíteni... :shock: De legalább tudta, mikorra időzítsen, hálisten itt a szezon vége. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 Lurdy találkozó, 2004. nov. 20. szombad: 1. iqbéla, aki kajálna is 2. ákoska aki csak kajálna 3. Ákos! Édes kettesben leszünk...! :wink: Más valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 Semmi különös, csak a motor megadta magát. :? Ráadásul nem egyszerű a hiba feltárása, valszeg le kell venni róla a hengerfejet... Aztán lehet hogy ez a motor már ebben a formájában nem fog több km-t teljesíteni... :shock: De legalább tudta, mikorra időzítsen, hálisten itt a szezon vége. :) Akkor indulhat a másik motorépítő projekt?(150LE-t emlegettél!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 Az a projekt már egy hónapja megy. A gépmunkák most készülnek a blokkon. De az a moci csak februárban lesz kész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Az a projekt már egy hónapja megy. A gépmunkák most készülnek a blokkon. De az a moci csak februárban lesz kész. :) Legalább addig sem gyilkolod! :) Szegény, már most felkészülhet a lelkiekben a jövő évi versenyévadra! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Szóval Lurdy tali!!! :wink: Lurdy találkozó, 2004. nov. 20. szombad: 1. iqbéla, aki kajálna is 2. ákoska aki csak kajálna 3. Atommanó este 7 után... :roll: 4. 5. 6. _________________ Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Nem tegnap este volt a tali? :shock: Akkor azért voltam ott olyan sokáig egyedül... :roll: áá, csak hülyéskedek! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Nem tegnap este volt a tali? :shock: Akkor azért voltam ott olyan sokáig egyedül... :roll: áá, csak hülyéskedek! :) :) :shock: :? :roll: Mé kellett vona??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 "Szegény, már most felkészülhet a lelkiekben a jövő évi versenyévadra! " Ajánlom is neki, hogy kösse fel a gatyót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Mé kellett vona??? Tudod, a lényeg mindig az apróbetűs részben van! :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Agressor! Még jó, hogy nem írtam alá semmit... :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Bocs emberek, az általam listázni kezdett találkozóra jómagam nem tudok menni, közbejött valami elég fontos...... Boccssss :oops: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve November25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2004 Ilyen jellegű talik már nincsenek :?: :roll: pedig jók voltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Akár lehetne is... Csak mostanában valahogy lusta a nép... :? Viszont szombaton lesz az évadzáró! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Akár lehetne is... Csak mostanában valahogy lusta a nép... :?hideg van bazz Viszont szombaton lesz az évadzáró! :) télleg erre te Zsolti fel vagy írva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Nem jön sehova amióta nincs Opel azóta rosszlány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve November25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2004 hideg van bazz télleg erre te Zsolti fel vagy írva? Nem vagyok mert a hétvégén Győrben leszek :? majd a legközelebb :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Hát ezt nem értem... :roll: ... kedden este megint nem volt tali? Olyan egyedül voltam, mint az egér a Marson! :) :) I'm just kidding again! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts