opel16v Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Én meg most jöttem rá, hogy péntek este sulim van, úgyhogy Nekem csütörtök jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 A Gabi csütörötköt mondott.... :) :D :D Nekem az is jó... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Csütörötköt? Mennyit ittá' má' megen'? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 ....Nekem az is jó... :wink:.... Csak nem tudja megmondani, hogy este mikortól tudna ráérni. Igaz Anti ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 gondolom ott meresztitek magatokat megint késő éjszakáig.... majd kinézek de nem tudom mikor mert későn fogok végezni :? apropó...a multkori mozinál valakiket láttam beszélgetni egy csomo autó körül és dudáltam hármat. kik voltak ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 de nem tudom mikor mert későn fogok végezni :? persze. mert mész a sátánba megbeszélésre. ugye :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 persze. mert mész a sátánba megbeszélésre. ugye :?: :?: :?: bazz az is most lesz ajajajjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Utána kinézünk... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Utána kinézünk... :wink: Üdv.: Atommanó vagy majd kinézek helyettetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 vagy majd kinézek helyettetek :) Testületi kivonulás lesz, mindenki kijön ha tetszik ha nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Na akkor most lesztek csütörtökön, vagy nem? :) Hányra tudtok kiérni? Megbeszélhetünk 8 vagy 9 órát is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Szerintem vmikor 7 és 9 között végzünk... Találkozzunk 7 és 9 között! :twisted: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Szal akkor 9re megbeszélhetjük? Aztán esetleg egy 10-es mozira még be is lehet ülni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 kezdjetek el gyülni 8 körül addigra jo lenne végezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 De ki az aki gyűlne rajtatok kívül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Én kb olyan 8:00-ra érnék oda a PC -be, de akkor már szerintem nem sok értelme van vagy mégis??? (Nem tudom miért nem lettünk megkérdezve, hogy ez most így jó, vagy nem, vagy ráérsz vagy mi van.... :roll: ) Na mindegy a Lurdyba mindenféleképpen megyünk az asszonnyal! Meg kéne nézni a bérgyilkos a sz. 2-t... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Én még nemtom mikor érek ki, de legkésőbb 9-ig, az bizti. :) Anti! Hívj ha elindulsz, akkor megpróbálok Én is úgy kiérni, hogy ne unatkozz sokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Hát unatkozni nem fogok, mert jön a Szandi is, majd szóval tart... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Helyes, már úgyis rég prezentálta magát a társaságban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Mi lenne ha ezt néznénk meg?? http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_htm...os+a+szomszédom Kezdés: 22:00-kor Vagy: http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_htm...Feketék+fehéren Kezdés:21:15 Vagy: http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_htm...&i_title=A+falu Kezdés:22:30 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Na emberek! Régen toltuk már ki a verdát egy kis közösségi életre a Lurdy parkolóba! Mit szólnátok jövő hét csütörtökhöz? Este 8? Valami mozit is lehet nézni 9 utánra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Na emberek! Régen toltuk már ki a verdát egy kis közösségi életre a Lurdy parkolóba! :shock: :?: Minden héten kitoljuk! ... csak olvasni kéne más topicokat is... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Csak egyetérteni tudok Agressorral. Mondjuk ha péntek 8 órára időzítenénk akkor összeköthetnénk a 2 programot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 ....Mit szólnátok jövő hét csütörtökhöz?.... Én csütörtökön nem érek rá :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Péntek az Nekem általában nem jó, meg sok embernek sem, aki a Lurdy mini meetingekhez szokott járni. A másik meg hogy nem igazán tolom el a verdát arra a szűk egy órára, amíg összegyűlik a társaság a gyorsulásra, aztán már mennek is... Arra gondoltam, hogy a megszokott összeröffenés-kajálás-mozizás dolog régen volt már, erre kellene valami jó időpontot összehangolni. Ha van rá egyáltalán igény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts