manta Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 :oops: jaaaaaaaaaa :roll: az más :roll: agyi képességeim ilyen szintű romlása a sok beverlihilszkilenvenkétszáztíz miatt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Én fél8 körül megyek. Akkor én se megyek korábban, hátha nem lesz még ott senki Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Na mégegyszer üdv mindenkinek, akit tegnap megismerhettem. Sajna kezdődött a film és mennem kellett, pedig szívesen maradtam volna beszélgetni, ismerkedni. Nem baj, eljön még az az idő :) Értem már Bazs miért hitetlen :wink: És Mélykék sem rejtőzködő :wink: Jó a csapat! Kár, hogy Anti később jött, már csak a manó-puntót nézhettem a film után belőle... bocs az idétlen bomberért, de ez a szerelődzsekim és nem pont oda készültem reggel még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 és milyen volt a film??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 és milyen volt a film??? :shock: A bnőmmel az "I, Robot"-ot néztük, de azt már reggel eldöntöttük. Látványos volt, de a könyvhöz képest... :scratch: befejezetlen. Később olvastam csak, hogy lesz minitali... Meg nem akartam a zasszonyra rátukmálni az Argót, az inkább otthon megnézős kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 és milyen volt a film??? :shock: Összeségében : felejthető. De azért volt benne pár igen kellemesen szórakoztató helyzet, párbeszéd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 én meg bocs, hogy olyan hamar léptem újra megtanultam, hogy asszonyt tilos ilyen helyre vinni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 :) :D :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 :) :D :D 8) meglepően szép voltál az este! :wink: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Köszönöm drágám! :) Te viszont szokásosan csúnya :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Köszönöm drágám! :) Te viszont szokásosan csúnya :D :D :D igyekeztem megfelelni a siralmas ízlésvilágodnak :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Öltözködéssel nehéz lesz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Öltözködéssel nehéz lesz :) :D akkor majd vetkőzök a legközelebbi talira (csak az ontopikság miat... :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Mindenkit tönkre akarsz tenni lelkileg? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Mindenkit tönkre akarsz tenni lelkileg? :) :D szeretnék úgy eljönni a következő taliról, hogy örök törés marad benned :wink: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Az már megvolt...mikor először találkoztunk :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Az már megvolt...mikor először találkoztunk :) :D :D hirtelen másra gondoltam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 akkor majd vetkőzök Jézus! NEEEEEEEEEEE! nem kő tőled sztriptíz!!!!!!!! :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Jézus! NEEEEEEEEEEE! nem kő tőled sztriptíz!!!!!!!! :smt043 biztos vagy benne? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Bazs! Mi ez a vetkőzési mánia? Este nem korbácsolt meg eléggé az asszony? Vagy nem találtad a szájpöcköd? Ajánlom szedd össze magad, ne itt riogasd az embereket! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Mi ez a vetkőzési mánia? mánia? hol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Na kérem ezzel fáradjunk át a társalgóba.... Mintha már nem a talikról lenne szó... :smt013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Nincs is szebb annál, mint amikor két moderátor szereti egymást... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 E hét végefelé egy kistali? Esetleg mozival? Csüt. vagy péntek estére gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Nekem mindkét nap okés... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts