spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Írtál a csajnak ? -_- :D :) Melyiknek? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Melyiknek? :rolleyes: <_< Hát a béééssss Te vagy szájling májer nem ? -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hát a béééssss Te vagy szájling májer nem ? :rolleyes: <_< Jaaa, még nem, de akkor minnyá költök valamit. -_- Báz, Stefán megelőzött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Jaaa, még nem, de akkor minnyá költök valamit. :rolleyes: Báz, Stefán megelőzött. <_< Hun kell nézni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hun kell nézni ? id 68250 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 id 68250 Áhááá. Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D Stefán, Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Áhááá. Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D Stefán, Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_- Mikor megjöttek, akkor odajöttek köszönni és egyből ogréékat keresték. Kajánál fent találkoztak, utána meg ogréék leszarták a fejüket. Eklubba meg nem akartak jönni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ....Eklubba meg nem akartak jönni. :rolleyes:.... Nem voltál elég határozott <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nem voltál elég határozott :rolleyes: <_< -_- Áh, megijedt Márktól... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Áh, megijedt Márktól... :D Hélóóóó-hélllóóóóóóó-héllóóó kiscsillag :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Mikor megjöttek, akkor odajöttek köszönni és egyből ogréékat keresték. Kajánál fent találkoztak, utána meg ogréék leszarták a fejüket. Eklubba meg nem akartak jönni. :) Amúgy azt mondták, hogy 2 hét múlva is kijönnek. Áhááá. Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D Stefán, Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_- Mire te kiértél addigra megnyugodtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ....Mire te kiértél addigra megnyugodtam :).... Ennyire vártál, hogy amíg nem voltam ott azon pörögtél mikor érkezem ? :rolleyes: <_< Amúgy Bandi, na ő pörgött -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ennyire vártál, hogy amíg nem voltam ott azon pörögtél mikor érkezem ? :rolleyes: <_< Amúgy Bandi, na ő pörgött B) B) Kissé hülye volt...nem nagyon... :D Még bukóban is nyomta a denszet. -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Kissé hülye volt...nem nagyon... :) Még bukóban is nyomta a denszet. :rolleyes: <_< -_- Szerintem jó, hogy tud ilyen lenni, csak helyszín és a időpont nem stimmelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Sziasztok! Mi is ez a mini Tali a Lurdynál?? Mikor és mennyien szoktatok össze jönni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Sziasztok! Mi is ez a mini Tali a Lurdynál?? Mikor és mennyien szoktatok össze jönni?? Csütörtökönként este 8tól. A létszám változó. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Csütörtökönként este 8tól. A létszám változó. :D -Köszi--- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 -Köszi--- Hűű, lehet, hogy látunk megint különleges Opelt a Lurdynál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Jah léptünk utána, hogy mentetek kajcsizni. Ott voltam már fél kilenctől :o Ti meddig maradtatok? Vagy úgy általában mettől meddig szokott "tartani" a bandázás? Bakker Stefan is kint volt? :S Kerestem, néztem de vak vagyok ezek szerint :D Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :) Majd talán jövő héten! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :o Majd talán jövő héten! :) Bakker :D Jövöhetet időben mikorra tervezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Éjfél körül/után szokott végleg feloszlani a banda. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Éjfél körül/után szokott végleg feloszlani a banda. :o Oksi, akkor így tervezek legközelebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :lol: Majd talán jövő héten! :lol: Sztem Stefan-t meg Spz-t a meki környékén jobban meg lehet találni... Persze J0hnny sem fogyózik :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Persze J0hnny sem fogyózik :excl: :( Nem is tom kinek kell 3.2, hogy elcipelje a seggét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nem is tom kinek kell 3.2, hogy elcipelje a seggét! :excl: Arra a 3,8 as is kevés :( ... láttam egy 4,1 es Commodore-t... Hm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts