opel16v Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Voltam, de nem sokáig, mert az asszony már melegítette az ágyat :) B) Jaja, szóval mindenképpen kemények vagyunk! ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 B) ;) :blush: Érdekes, hogy ebben az összefüggésben is van értelme... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Tehát akkor lehet azt mondani, hogy az Opellos tökös( nem akartam csúnyát írni ;) ) gyerek nem fázik mert regeltől estig autóval bóklászik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Tehát akkor lehet azt mondani, hogy az Opellos tökös( nem akartam csúnyát írni :blush: ) gyerek nem fázik mert regeltől estig autóval bóklászik. B) Mondjuk az ülésfűtés kellemesen szokta melengetni a tökömet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 B) :blush: Mondjuk az ülésfűtés kellemesen szokta melengetni a tökömet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 lesz holnap Lurdynál vmi? ha igen, a mélygarázsban? köbö mikorra érdemes letolni az ótót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 lesz holnap Lurdynál vmi? ha igen, a mélygarázsban? köbö mikorra érdemes letolni az ótót? Kb. este 8 körül már szoktak lenni többen :blush: A mélygarázsban a kijárat környékén szoktunk állni. 90 perc parkolás ingyenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Kb. este 8 körül már szoktak lenni többen :blush: A mélygarázsban a kijárat környékén szoktunk állni. 90 perc parkolás ingyenes. akkor letolom a bordó tajigát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 látom megelőlegeztél magadnak kétszeri ingyenes jegyért körözést is :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Kimentem tegnap fél éjfélkor de már nem volt ott senki pedig gondoltam hátha még tudok beszélni Pestával. Mindenesetre hazafelé leelőztem Tomi023-at aztán beszélgettünk Anti kútján még egy kicsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ...beszélgettünk Anti kútján még egy kicsit ;) Elbúcsúztatok a "Duckytól"??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Elbúcsúztatok a "Duckytól"??? ;) ;) Elbontod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Elbúcsúztatok a "Duckytól"??? ;) ;) Is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Kimentem tegnap fél éjfélkor de már nem volt ott senki pedig gondoltam hátha még tudok beszélni Pestával. Mindenesetre hazafelé leelőztem Tomi023-at aztán beszélgettünk Anti kútján még egy kicsit ;) Negyed környékén indultunk el asszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Megint kimentem :lol: Jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Megint kimentem :D Jó volt :lol: ablaktörlőt kellett volna használni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 ablaktörlőt kellett volna használni? :lol: Nem szerencsére végül. És a fékem is egész jó lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Pííísta ! ma lurdy van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Pííísta ! ma lurdy van ;) Kösz, hogy szóltál magadnak :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Kösz, hogy szóltál magadnak :lol: :D :lol: :D ;) ha már elfelejtetted....most eszembe jutott de nem tudom kitolom-e magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Kemény döntések ezek :D :lol: :D Ne döglődj, gyere ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Kemény döntések ezek :lol: :D ;) Ne döglődj, gyere ki :D ki tudja melyik döntés milyen hatással lesz a késöbbiekre...mindent jól át kell gondolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nem szerencsére végül. És a fékem is egész jó lett :D Már légtelenítés is volt abban a parkolóban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Már légtelenítés is volt abban a parkolóban? :lol: Nem figyelsz eléggé ;) Mert mindig el vagy foglalva azzal a csajjal, akit nem is ismersz :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 ... Mert mindig el vagy foglalva azzal a csajjal, akit nem is ismersz ... ...eléggé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts