Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nemmondommeeeeg :D Kereste a zsinagógát... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nemmondommeeeeg :D Akkó titkolozzááááááááááá <_< Úgyis ide kerülsz majd : http://www.police.hu/rend_korozes/top100 :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Kereste a zsinagógát... :D :lol: Jóvanvazz, elismerem, műveletlen vagyok, farkamtuggya, hol a francba van az Pesten :D :D Akkó titkolozzááááááááááá <_< Úgyis ide kerülsz majd : http://www.police.hu/rend_korozes/top100 :D :P :D ;) Semmi közöm a linkhez, tegnap este (is) jófiú voltam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 ....Semmi közöm a linkhez, tegnap este (is) jófiú voltam :lol:.... Ühüm, ne köpjél és nem lesz semmi gond <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ühüm, ne köpjél és nem lesz semmi gond <_< :huh: :D :D Nyugi, nem fogok úgy járni, mint a TV maci :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Vajon a Lurdyhoz este el lehet majd jutni a lezárások miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Vajon a Lurdyhoz este el lehet majd jutni a lezárások miatt? Melyik BKV megállóban talizunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Melyik BKV megállóban talizunk? :lol: Akkor már a Goldnál kéne és egyből mehetnénk dárcolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Vajon a Lurdyhoz este el lehet majd jutni a lezárások miatt? Ha máshogy nem, motorral... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ha máshogy nem, motorral... :lol: Vagy végül is fehér az autó, már csak valami kék lámpa kell a tetejére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Vagy végül is fehér az autó, már csak valami kék lámpa kell a tetejére :D Ebből lesz Surda újabb kalandjai... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ebből lesz Surda újabb kalandjai... :lol: :lol: :lol: http://www.szemle.film.hu/kepek/upload/200...surda_surda.jpg :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Máskor is kezdjetek el Győzikéről beszélgetni ha haza akartok küldeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 December 31-ig ingyenes a Lurdy mélygarázs parkoló. Ha valakit ez tartott volna vissza, akkor nyugodtan jöhet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 December 31-ig ingyenes a Lurdy mélygarázs parkoló. Ha valakit ez tartott volna vissza, akkor nyugodtan jöhet :lol: kössz a lámpát és a biztosítékot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 kössz a lámpát és a biztosítékot :lol: Szívesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 B) Most a csütörtök 15-ikére esik, vagyis elvileg csak páratlan rendszámú tali lesz (már akit érdekel... ;) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Most már nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Lehet, hogy a Lurdy felé visz az utam ma. Stefan, Gabi, Pista lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én nem megyek ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én megyek majd Gergő B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Lehet, hogy a Lurdy felé visz az utam ma. Stefan, Gabi, Pista lesztek? Voltam, de nem sokáig, mert az asszony már melegítette az ágyat ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Szerettem volna én is kigurulni, de aztán meggondoltam magam. De majd legközelebb. B) Ilyenkor lent vagytok a mélygarázsban, vagy vagytok olyan kemények és kint dekkoltok a hidegben? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Mélygarázsban is van vagy 5 fok B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Mélygarázsban is van vagy 5 fok ;) :blush: :D Jaja, szóval mindenképpen kemények vagyunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts