mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nem tudom a hideg mekkora létszámot fog távol tartani az esti Lurdytól, én mindenesetre foci után megyek. Pista, adok neked valamit meg te is adj nekem valamit amit fazéknak hívnak. Robnak is adok valamit remélem megvár <_< Ömhhhh... Na azt elfelejtettem hozni :huh: Amúgy én viszek télikabátot, nem hiszem, hogy fáznék :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 mi a ma esti program? tető cserélése feketére? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Szemláljük a bikinis csajokat :D :D ui: valaki hozzon egy CKM-et <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na azt elfelejtettem hozni <_< Anyukám meg fog verni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Anyukám meg fog verni Anyukád csak nem fog bántani engem ezért <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Szemláljük a bikinis csajokat :D :D ui: valaki hozzon egy CKM-et <_< :huh: inkább bikinis csajokat... :D jól mutatnak, amikor fáznak... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 inkább bikinis csajokat... <_< jól mutatnak, amikor fáznak... :huh: :D Ok, te hozod őket :D :lol: :D :D Süt a nap vazzeeeee :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ok, te hozod őket :huh: :D :D :lol: Süt a nap vazzeeeee :D Ha tudnék most valahonnan pár bevállalós bikinis csajt (ingyen), nem a Lurdy felé venném az irányt szerintem :D Mit ittál már megint vazz? :P Itt nem süt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ha tudnék most valahonnan pár bevállalós bikinis csajt (ingyen), nem a Lurdy felé venném az irányt szerintem :D Mit ittál már megint vazz? :D Itt nem süt :huh: Ebből is látszik, hogy mennyire gyenge benned a közösségi szellem <_< :P Budapesten hol máshol ? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ha tudnék most valahonnan pár bevállalós bikinis csajt (ingyen), nem a Lurdy felé venném az irányt szerintem :huh: Mit ittál már megint vazz? :D Itt nem süt <_< Van néhány felhőcske ugyan, de világít kicsit tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ebből is látszik, hogy mennyire gyenge benned a közösségi szellem <_< :D Budapesten hol máshol ? :D :D :lol: Le van szarva a közösségi szellem, ha két bikinis csaj száll be hozzám az omiba :D Hát Budaörsön nincs ilyen nagy világolás sajna. Ha így marad, holnap izzítom a kazánt, mert ma reggel elég sportos időre ébredtem már a fene egye meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Le van szarva a közösségi szellem, ha két bikinis csaj száll be hozzám az omiba :huh: csak nehogy azt is összetörd :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hát Budaörsön nincs ilyen nagy világolás sajna. Ha így marad, holnap izzítom a kazánt, mert ma reggel elég sportos időre ébredtem már a fene egye meg <_< Annyira jó itt a kandallóban lobogó tűztől 1.5m-re ülni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 csak nehogy azt is összetörd :lol: <_< Hazáig csak eljutok velük gond nélkül... :D Annyira jó itt a kandallóban lobogó tűztől 1.5m-re ülni :D Mesélj még, apuuuu! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 ....Hazáig csak eljutok velük gond nélkül... :D.... Lanti gumijaival nem biztos <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Lanti gumijaival nem biztos <_< :huh: Mr.Genya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mr.Genya :D Mondjuk ha ismerősök álldogálnak az út mellett akkor sem biztos az érkezés <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mondjuk ha ismerősök álldogálnak az út mellett akkor sem biztos az érkezés <_< :huh: Majd igyekszem kertek alatt hazajutni, véletlen se kerüljek ismerős közelébe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mesélj még, apuuuu! <_< Piroska megy az erdőben. Eléugrik a farkas. Piroska, nem félsz? - Nem, pénzem nincs, b*szni meg szeretek :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Piroska megy az erdőben. Eléugrik a farkas. Piroska, nem félsz? - Nem, pénzem nincs, b*szni meg szeretek :huh: :D :D És, mi lett vele, apu? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 És, mi lett vele, apu? <_< ez már megy mi Gabi... csajok is mindig ezt mondják..? :D :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 ez már megy mi Gabi... csajok is mindig ezt mondják..? :D <_< :huh: Mr. Genya2 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mr. Genya2 :D <_< Tegnap amúgy hol jártál báránykám, hogy nem voltál Lurdynál ? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tegnap amúgy hol jártál báránykám, hogy nem voltál Lurdynál ? <_< :huh: Nemmondommeeeeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tegnap amúgy hol jártál báránykám, hogy nem voltál Lurdynál ? :D :P micsoda megszólítás <_< :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts