yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Pedig most még talán jobban szerettem volna mint bármikor máskor. Sikerült az éjszakai szerelés? igen, nagyon szép lett <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 igen, nagyon szép lett <_< Hát ha nem csodálatos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Elénézést hogy este nem mentem ki, nagyon szerettem volna. Sajnos sokáig lapzártáztunk :huh: Sztem ilyenkor éjfélig simán megy a tali, szóval elkésni nemigen lehet - na, majd legközelebb.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sztem ilyenkor éjfélig simán megy a tali, szóval elkésni nemigen lehet - na, majd legközelebb.... <_< Ha ezt tudom, akkor biztosan kimentem volna. Azt hittem 22 után már senki sincs ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ha ezt tudom, akkor biztosan kimentem volna. Azt hittem 22 után már senki sincs ott. hahahhahhaa 10kor még el sem kezdték Pista kocsiját szerelni <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 hahahhahhaa 10kor még el sem kezdték Pista kocsiját szerelni :huh: :D Akkó én minek világítottam ott nekik fél9kor a mocival? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Akkó én minek világítottam ott nekik fél9kor a mocival? <_< :D Akkor mást szereltek :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ha ezt tudom, akkor biztosan kimentem volna. Azt hittem 22 után már senki sincs ott. Kb. fél egykor jöttünk el <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Akkó én minek világítottam ott nekik fél9kor a mocival? :huh: :lol: Az a hőfokjeladó csatija volt :D Köszi middenkinek a segítséget <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sztem ilyenkor éjfélig simán megy a tali, szóval elkésni nemigen lehet - na, majd legközelebb.... :D Van még hol laknod amúgy ? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali mi várható ma este a Lurdynál? Lesz egy két GSI vagy vmi érdekes? Részben átfedi a két nap egymást, de más a társaság ma este. Csak a gsi lehet érdekes ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Kb. fél egykor jöttünk el :huh: Volt az negyed2 is...... Részben átfedi a két nap egymást, de más a társaság ma este. Csak a gsi lehet érdekes ? :D Pénteken szinte csak az van...meg sok turbo :D <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Részben átfedi a két nap egymást, de más a társaság ma este. Csak a gsi lehet érdekes ? <_< Nem csak az lehet érdekes, de nálam most a calibra c20let (4x4) meg a GSI c20xe a sztár! De egyébként minden autó érdekes lehet ha van vmi "X-Treme" rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 De egyébként minden autó érdekes lehet ha van vmi "X-Treme" rajta! Anyós jobb egyen? Levigyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Nemhhh vagy ennyire bevállalós <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Van még hol laknod amúgy ? <_< :huh: :D Nem volt semmi gond :D Egyébként is, az Opel klub nagyon fontos, mivel most olvastam, hogy a férfiak életkilátásait (ld. megérik-e a 65. évet) nagyban növeli, ha a párjuk végzettsége minél magasabb (ld. Dr. Gönye Anikó PhD.), ha gyerek van a családban (ld. 2 fő), illetve, ha valamilyen civil szervezetben tevékenykednek (ld. erre jó a MOTE :P ) Ezer évig fogok élni vazze..... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nem volt semmi gond :lol: Egyébként is, az Opel klub nagyon fontos, mivel most olvastam, hogy a férfiak életkilátásait (ld. megérik-e a 65. évet) nagyban növeli, ha a párjuk végzettsége minél magasabb (ld. Dr. Gönye Anikó PhD.), ha gyerek van a családban (ld. 2 fő), illetve, ha valamilyen civil szervezetben tevékenykednek (ld. erre jó a MOTE :D ) Ezer évig fogok élni vazze..... :huh: :D :D Anikó Phd-s ? uhh akkor mégse tegezem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Anikó Phd-s ? uhh akkor mégse tegezem :huh: Azmiaz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 dove 5.5 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Azmiaz? <_< Tudományos fokozat. Ld.Wiki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Anikó Phd-s ? uhh akkor mégse tegezem :D Én sokkal jobban értékelem, hogy ettől függetlenül ennyire türelmes <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Anyós jobb egyen? Levigyem? Na ezen besz@rtam a röhögéstől <_< Én anyóst csak élő riasztónak vinném. Olyan frekvencin tudja nyomni, hogy simán megnyerne egy hangnyomás verenyt. Már nem is hallani szinte csak repednek az ablakok :huh: Viszont a sütije az nagyon ott van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Én sokkal jobban értékelem, hogy ettől függetlenül ennyire türelmes <_< :huh: :D na jó de te mindig okot adsz rá h ne legyen az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 na jó de te mindig okot adsz rá h ne legyen az :D Khmmmm....max áttételesen :huh: Node teszek a kiengesztelődésért is, lásd csoki :D Mondjuk az a csoki naooon finom volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nem tudom a hideg mekkora létszámot fog távol tartani az esti Lurdytól, én mindenesetre foci után megyek. Pista, adok neked valamit meg te is adj nekem valamit amit fazéknak hívnak. Robnak is adok valamit remélem megvár <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts