Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Elénézést hogy este nem mentem ki, nagyon szerettem volna. Sajnos sokáig lapzártáztunk :huh:

Sztem ilyenkor éjfélig simán megy a tali, szóval elkésni nemigen lehet - na, majd legközelebb.... <_<

Elküldve
Sztem ilyenkor éjfélig simán megy a tali, szóval elkésni nemigen lehet - na, majd legközelebb.... <_<

Ha ezt tudom, akkor biztosan kimentem volna. Azt hittem 22 után már senki sincs ott.

Elküldve
Kb. fél egykor jöttünk el :huh:

Volt az negyed2 is......

Részben átfedi a két nap egymást, de más a társaság ma este.

Csak a gsi lehet érdekes ? :D

Pénteken szinte csak az van...meg sok turbo :D <_< :lol:

Elküldve
Részben átfedi a két nap egymást, de más a társaság ma este.

Csak a gsi lehet érdekes ? <_<

Nem csak az lehet érdekes, de nálam most a calibra c20let (4x4) meg a GSI c20xe a sztár!

De egyébként minden autó érdekes lehet ha van vmi "X-Treme" rajta!

Elküldve
Van még hol laknod amúgy ? <_< :huh: :D

Nem volt semmi gond :D

Egyébként is, az Opel klub nagyon fontos, mivel most olvastam, hogy a férfiak életkilátásait (ld. megérik-e a 65. évet) nagyban növeli, ha a párjuk végzettsége minél magasabb (ld. Dr. Gönye Anikó PhD.), ha gyerek van a családban (ld. 2 fő), illetve, ha valamilyen civil szervezetben tevékenykednek (ld. erre jó a MOTE :P )

Ezer évig fogok élni vazze..... :D :lol: :D

Elküldve
Nem volt semmi gond :lol:

Egyébként is, az Opel klub nagyon fontos, mivel most olvastam, hogy a férfiak életkilátásait (ld. megérik-e a 65. évet) nagyban növeli, ha a párjuk végzettsége minél magasabb (ld. Dr. Gönye Anikó PhD.), ha gyerek van a családban (ld. 2 fő), illetve, ha valamilyen civil szervezetben tevékenykednek (ld. erre jó a MOTE :D )

Ezer évig fogok élni vazze..... :huh: :D :D

Anikó Phd-s ? uhh akkor mégse tegezem <_<

Elküldve
Anyós jobb egyen? Levigyem?

Na ezen besz@rtam a röhögéstől <_< Én anyóst csak élő riasztónak vinném. Olyan frekvencin tudja nyomni, hogy simán megnyerne egy hangnyomás verenyt. Már nem is hallani szinte csak repednek az ablakok :huh: Viszont a sütije az nagyon ott van :D

• 2 weeks later...
Elküldve

Nem tudom a hideg mekkora létszámot fog távol tartani az esti Lurdytól, én mindenesetre foci után megyek. Pista, adok neked valamit meg te is adj nekem valamit amit fazéknak hívnak. Robnak is adok valamit remélem megvár <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.