yooccoo Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Onnan ismersz meg minket hogy fekete motorháztetőt cserélünk éjjel egy fehér kocsin :huh: szép jelenet lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Onnan ismersz meg minket hogy fekete motorháztetőt cserélünk éjjel egy fehér kocsin :D asszem vinnem kéne a mocitető árát <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ha tudnám, már túl lennék rajta <_< Rá kell szánni magad, és odamenni az egyik "klikkhez", hogyaszongya "Hello, én vagyok WFefe a fórumról, új vagyok itt..." stb.stb. aztán bemutatkozik a többi jómadár is, és már tudod is kivel állsz szemben. Sanszos, hogy tudtok beszélni valamiről, elvégre az autók ott vannak, aztán majd csak lesz valami.... Este kint leszek én is, nagy esemény (nekem) kb. fél éve nem toltam ki a képem :D asszem vinnem kéne a mocitető árát :huh: :D :D Ne vidd, mert csak elisszátok.... tedd bankba, ott biztonságban van :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ....Ne vidd, mert csak elisszátok.... tedd bankba, ott biztonságban van :D <_< :huh:.... Jónak mondod, antialkesz a lelkem :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Jónak mondod, antialkesz a lelkem :D :D :lol: :D Albert?!!!! :D <_< :huh: Nem neki viszi? Azért remélem, Lurdynál nincs ivászat srácok, ha már egyszer mindenki kocsival van..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Albert?!!!! :D <_< :huh: Nem neki viszi? Azért remélem, Lurdynál nincs ivászat srácok, ha már egyszer mindenki kocsival van..... :D Lanti biztos nem fogja elinni az összeget..... Értedddddddd ? :P :D :lol: :D Maxe elenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Lanti biztos nem fogja elinni az összeget..... hát ha ez szégyen akkor elnézést <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 asszem vinnem kéne a mocitető árát <_< :huh: :D Mostmárminek ? :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Mostmárminek ? <_< :huh: :D :D amugyis fehéret keresek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 hát ha ez szégyen akkor elnézést <_< Idézet a kizárási jegyzőkönyvből : ....Opelklubhoz nem méltó magatartása miatt.... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Idézet a kizárási jegyzőkönyvből : ....Opelklubhoz nem méltó magatartása miatt.... :lol: :D :D lol <_< :huh: :D ez csak a gsi szekcióra vonatkozik nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 amugyis fehéret keresek! :huh: Jajjjjjj....ha ezt tudtam volna előbb..... Az enyém már elkelt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Jajjjjjj....ha ezt tudtam volna előbb..... Az enyém már elkelt <_< nem gagyi caravanét... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 lol <_< :huh: :D ez csak a gsi szekcióra vonatkozik nem? :D Ma a szekció, holnap a klub :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ma a szekció, holnap a klub :huh: :D :D :lol: azért tudnám teljesíteni ezt a magas követelményt :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 nem gagyi caravanét... :lol: Igazad van. Ragaszkodj a megszokásokhoz. Miért lenne csak 1 ÉP elem a kocsidon :D :D Ne bonts meg az egységet <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 azért tudnám teljesíteni ezt a magas követelményt :D <_< Semmi akadálya :huh: Csak szólj mikor, mert meg kell szervezni a hátországot, téged már nem olyan egyszerű supermeneztetni :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Igazad van. Ragaszkodj a megszokásokhoz. Miért lenne csak 1 ÉP elem a kocsidon :D :D Ne bonts meg az egységet <_< :huh: nem áll szándékomba... köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Rá kell szánni magad, és odamenni az egyik "klikkhez", hogyaszongya "Hello, én vagyok WFefe a fórumról, új vagyok itt..." stb.stb. aztán bemutatkozik a többi jómadár is, és már tudod is kivel állsz szemben. Sanszos, hogy tudtok beszélni valamiről, elvégre az autók ott vannak, aztán majd csak lesz valami.... Este kint leszek én is, nagy esemény (nekem) kb. fél éve nem toltam ki a képem <_< Igazad van, ma ráveszem magam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Igazad van, ma ráveszem magam. :huh: Na hajrá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali mi várható ma este a Lurdynál? Lesz egy két GSI vagy vmi érdekes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hali mi várható ma este a Lurdynál? Lesz egy két GSI vagy vmi érdekes? 1 napot késtél. <_< Csütörtök esténként van a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Elénézést hogy este nem mentem ki, nagyon szerettem volna. Sajnos sokáig lapzártáztunk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Elénézést hogy este nem mentem ki, nagyon szerettem volna. Sajnos sokáig lapzártáztunk :huh: pedig néztük, hogy mikor jössz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 pedig néztük, hogy mikor jössz <_< Pedig most még talán jobban szerettem volna mint bármikor máskor. Sikerült az éjszakai szerelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts