yooccoo Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 na, akkor abból Dáki Klub lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 gsi clubos szélvédőmatrinyát írtam a gsi topicba... nem reagált rá senki... Remélem Anti csomijában azé lesz... :lol: Lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 na, akkor abból Dáki Klub lesz :lol: Bekapóssmile... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 érez valaki kellő energiát, tehetséget, késztetést h ráaplikálja nekem a kadettra a calibra kormányt ? lehetőleg a régi kormány helyére kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 érez valaki kellő energiát, tehetséget, késztetést h ráaplikálja nekem a kadettra a calibra kormányt ? lehetőleg a régi kormány helyére kéne :lol: Azt az asconára kaptad, nem? hélo Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 ráaplikálom. :lol: Mikor szokott lenni a tali? Ki kéne tolnom a pofámat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Azt az asconára kaptad, nem? hélo de és azóta oly becsben tartom h nem lett felrakva... :lol: asconán most már hülyén nézne ki arra majd SR kormány megy...a kadettban meg elforog markolata :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 ráaplikálom. :lol: Mikor szokott lenni a tali? Ki kéne tolnom a pofámat.... olvass ne csak írj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 olvass ne csak írj :lol: láss, ne csak nézz! hehe :lol: na jó, akkor este találkozunk, úgyis elfelejtettem az egy éve lejárt meghívót odaadni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 láss, ne csak nézz! hehe :lol: na jó, akkor este találkozunk, úgyis elfelejtettem az egy éve lejárt meghívót odaadni :D tényleg :lol: :lol: :D :D 8 körül megyek ki de nem maradok sokáig sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Bekapóssmile... :lol: :lol: van már egyébbként szurkolói vagy támogatói klub? vagy még csak most szivárog be ez a dolog magyarországra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 valami behányt a mociban,úgyhogy én itt szerelek a melóhelyemen,de szeretnék kijutni....cask még infókat szerzek,hogy mi lehet a gond..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 valami behányt a mociban,úgyhogy én itt szerelek a melóhelyemen,de szeretnék kijutni....cask még infókat szerzek,hogy mi lehet a gond..... :lol: :lol: Biztos mert érzi, hogy nincs rajta turbó...ha meg van akkor azért szokott... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 :lol: ja..... :lol: írtam,a motor topikba csekkod má le teis.....köszipuszi :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapuma Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Hy! Az esti talira nem tud hozni valaki BW-s matrinyát??? Nagyon-nagyon hálás lennék!!! :lol: Mennyi egy ilyen matica? Előre is THX!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Lesz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 :lol: De remélem nem baj, hogy Cupraszaga lesz egy kicsit... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Sziasztok! Szerényen szeretnék érdeklődni, hogy nyilt-e a Lurdy tali? Értem ez alatt, hogy egy leendő Clubtag jelőlt is érkezhetne-e este? Természetesen személyemben :lol: üdv.: fefe Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Sziasztok! Szerényen szeretnék érdeklődni, hogy nyilt-e a Lurdy tali? Értem ez alatt, hogy egy leendő Clubtag jelőlt is érkezhetne-e este? Természetesen személyemben :lol: üdv.: fefe Mindenkinek nyilt a lurdy tali...autó tipustól állapottól függetlenül :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mindenkinek nyilt a lurdy tali...autó tipustól állapottól függetlenül :lol: :lol: :lol: Ezt örömmel hallom. Akkor ha minden jól megy 20:00-ig dolgozom, aztán kinézek. Messze vagyok amúgy is (Módusz irodaház). Egy fehér F Astrával fogok berepülni ha nem jön közbe semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Bkori, Hemi van arra lehetőség, hogy csütörtökön ha jöttök a Lurdyba, akkor legyen nálatok Opel Clubos matrica? Holnap reggel kell leadnom a paripát a sógiékhoz, hogy feltegyék a lökősöket meg a küszöböket, és hát olyan csupasz a kicsike így matrica nélkül. Ha megoldható akkor nagyon hálás lennék (na nem annyira :lol: ). Ha nem akkor várok türelmesen míg megérkezik a postás bácsival :lol: üdv.: Fefe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ezt örömmel hallom. Akkor ha minden jól megy 20:00-ig dolgozom, aztán kinézek. Messze vagyok amúgy is (Módusz irodaház). Egy fehér F Astrával fogok berepülni ha nem jön közbe semmi. Üdvözöljük Hernád Tomit az irodaház portáján... :lol: :lol: A régi szép időkban nagy opeles volt...mára már csak egy kis b.zi Seatos lett... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Üdvözöljük Hernád Tomit az irodaház portáján... :D :D A régi szép időkban nagy opeles volt...mára már csak egy kis b.zi Seatos lett... :D :D Átadom neki. Tudom, hogy az volt, az ő régi motorháztetője virít az enyémen ma már :lol: Mármint a sima ami a karbon előtt volt. A BW-re is úgy volt , hogy együtt megyünk de aztán nem jött össze :lol: Majd talán legközelebb. Viszont holnap megyek a Lurdyhoz meló után. Megpróbálom kicsalni. Asszony kispolákjával fogok felvonulni, mert az enyém már "plasztikai műtéten" lesz remélem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapuma Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Hy! Egy opel club-os matricára én is vevő lennék! Valaki tudna esetleg hozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ma nincs kapacitásom ki látogatni a Lurdyhoz. Valaki ha beugrik a klubszékhelyre 17:30-ig adok neki. Később postán tudunk, vagy valakin keresztül, de ezzel nem Én foglalkozom a klubban. Pl Pista bejöhetne valamikor, adok neki sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts