afonya Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Úgy érzem, ezt már nem hagyhatom szó nélkül. :lol: Szó. :lol: :lol: Johnny. Veled vagyok, és elhatárolom magam a földalatti mozgalomtól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ....elhatárolom magam a földalatti mozgalomtól. :lol:.... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Reagálok: 'pátok férfinemiszervát! :lol: ...és tényleg visszakapjátok ezt még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ma jóóól megnézem magamnak ezt a, a, a, földalatti mozgalmat. Azután majd jóóól elhatárolódom. :lol: ui.: Füstjelekkel kísérve érkezem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Csak tájékoztató jelleggel írom le,hogy a hét elejétől fizetni kell a mélygarázs használatáért....Ahogy elnézem esni fog az eső szóval pénzt mindenki vigyen magával........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Csak tájékoztató jelleggel írom le,hogy a hét elejétől fizetni kell a mélygarázs használatáért....Ahogy elnézem esni fog az eső szóval pénzt mindenki vigyen magával........ :lol: szarjanak sünt nincs fél vagy egy óra ingyenes se? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 szarjanak sünt nincs fél vagy egy óra ingyenes se? 1.5,de gondolom ki fognak valamit találni hogy ne az legyen hogy 1.5 óránként forogjon mindenki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 1.5,de gondolom ki fognak valamit találni hogy ne az legyen hogy 1.5 óránként forogjon mindenki :lol: nem tud neki mit csinálni minden egyes kocsit ellenőriznek kamerával és ha volt már benn aznap, akkor nem nyit sorompót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Minden viccet félretéve Én jogosnak tartom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 leteszem a kijáratnál és besétálok... persze aki megteheti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ....Ahogy elnézem esni fog az eső.... Azért ez egy kicsit más helyzet, mint a múlt csütörtöki :lol: Most pl. nem is esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Azért ez egy kicsit más helyzet, mint a múlt csütörtöki :lol: Most pl. nem is esik. Fekete az ég,és a múlthéten is jó idő volt....Én ma kihagyom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Fekete az ég,és a múlthéten is jó idő volt....Én ma kihagyom :lol: Itt szinte felhők sincsenek. De maradj otthon, te vén, morcoskodó medve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Itt szinte felhők sincsenek. De maradj otthon, te vén, morcoskodó medve :lol: :lol: Utálom a mélygarázst....ezért se mentem ki télen és nem is fogok idén se...büdös,meleg,nincs levegő....Persze pénteken más a helyzet...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Utálom a mélygarázst....ezért se mentem ki télen és nem is fogok idén se...büdös,meleg,nincs levegő....Persze pénteken más a helyzet...... :D 1 csepp eső nem esett :lol: Megállapítottuk, hogy CSAKAZÉRTSE nem jöttél ki :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1 csepp eső nem esett :lol: Eső nem, de füst volt. :lol: Egészen hazáig követett. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1 csepp eső nem esett :lol: Megállapítottuk, hogy CSAKAZÉRTSE nem jöttél ki :lol: :lol: :lol: :D Tényleg jó idő volt. Bánhatja, hogy nem volt kint, a próbamotorozás pl. király volt. Redi is erősen gondolkozik a járműváltáson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1 csepp eső nem esett :lol: Megállapítottuk, hogy CSAKAZÉRTSE nem jöttél ki :lol: :lol: :lol: :lol: Jót játszottunk Laci4-el :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 ahogy belestem a mélygarázsba.. fel volt még emelve a sorompó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Tényleg jó idő volt. Bánhatja, hogy nem volt kint, a próbamotorozás pl. király volt. Redi is erősen gondolkozik a járműváltáson :lol: Na mi van, új divatot indítottam útjára? :lol: Jövőre már a fél banda két keréken érkezik majd a Lurdyhoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Na mi van, új divatot indítottam útjára? :lol: Jövőre már a fél banda két keréken érkezik majd a Lurdyhoz? :lol: Ez még a tiédnél is kisebb volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Na mi van, új divatot indítottam útjára? :D Jövőre már a fél banda két keréken érkezik majd a Lurdyhoz? :lol: Ez egy pont neked való méretű motor volt :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Még a Corsába is beférne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Még a Corsába is beférne :lol: az komolyabb volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Hehe, ültem én már ennél kisebben is, igaz annak 3 kereke volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts