gr3ddy Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Csináltam pár képet :rolleyes: Lurdy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Csináltam pár képet :rolleyes: Lurdy Váó, az én kocsim is le van fényképezve... Tenksz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Váó, az én kocsim is le van fényképezve... Tenksz. ;) Sajátomat is lefényképeztem, de inkább olyanokat kaptam le ami engem is megfogott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Sajátomat is lefényképeztem, de inkább olyanokat kaptam le ami engem is megfogott ;) Hát az enyém most inkább a széthullós korszakában van, több rajta az alapozó mint a festék, de remélem hamarosan javul a helyzet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Hát az enyém most inkább a széthullós korszakában van, több rajta az alapozó mint a festék, de remélem hamarosan javul a helyzet. ;) Szerintem nincs okod a panaszra :rolleyes: A többieké is szép, és én is úgy vagyok vele, hogy közelebb legyen az eredeti állapotához mint eltúlozzam a kinézetét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Szerintem nincs okod a panaszra :rolleyes: A többieké is szép, és én is úgy vagyok vele, hogy közelebb legyen az eredeti állapotához mint eltúlozzam a kinézetét ;) Kösz... :lol: A melyik a Te kocsid? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Kösz... ;) A melyik a Te kocsid? :rolleyes: Az utolsó. Nem röhög ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Az utolsó. Nem röhög :rolleyes: Mér röhögnék? Szép gyári állapotú vas... Ilyen volt az előző autóm is és azt is imádtam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nem rossz ;) Két hét egyiptom után kuporgatni szeretnék már valami frankó alufelnire :rolleyes: Az végre feldobná a vasat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nem rossz ;) Két hét egyiptom után kuporgatni szeretnék már valami frankó alufelnire :rolleyes: Az végre feldobná a vasat.. vedd ki az tagokat mert mindjá beszól valamelyik mod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 vedd ki az tagokat mert mindjá beszól valamelyik mod. :rolleyes: Szerkesztve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Csütörtökön tombolajegyeket lehet majd venni a lurdynál is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 kp helyett astit tudok adni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 még hogy csütörtökön vasárnap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 tegnap milyen szép időnk volt :lol: a lényeg a J0hnny vs. mélygarázs harcban a garázs vesztett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 meséljetek már erről a harcról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 meséljetek már erről a harcról :lol: nem volt sok szemtanú, csak én szakadtam a röhögéstől :lol: majd az illetékes elvtárs elmondja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 nem volt sok szemtanú, csak én szakadtam a röhögéstől :lol: majd az illetékes elvtárs elmondja :lol: Akkkor ma este kikérdezzük..persze ha hazaér időben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 meséljetek már erről a harcról :lol: én úgy hallottam egyszerűen eltévedt a mélygarázsban, és nem nagyon találta a kocsiját. Bizony zavaró a magunkfajta paraszt gyereknek a kibetonozott garázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 én úgy hallottam egyszerűen eltévedt a mélygarázsban, és nem nagyon találta a kocsiját. Bizony zavaró a magunkfajta paraszt gyereknek a kibetonozott garázs Én először azt hittem poénból csinálja. Aztán amikor a másik irányba indult el, akkor kezdett gyanús lenni a dolog. Lehet, hogy nem kellett volna neki olyan hamar szólnom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Dzsoninak még újak a nagyvárosi élmények, még szédül kicsit az aszfalton :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Dzsoninak még újak a nagyvárosi élmények, még szédül kicsit az aszfalton :lol: :lol: :lol: A Mekiben a shakenél is rá kellett szólni, hogy rakja el a bicskát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 A Mekiben a shakenél is rá kellett szólni, hogy rakja el a bicskát :D :lol: Most miért vagytok ilyen szemetek ? :lol: ui: metróba azért ne engedjétek le egyedül :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Most miért vagytok ilyen szemetek ? :lol: jah de most tényleg :lol: úgyis visszakapjuk még :D ui: metróba azért ne engedjétek le egyedül :lol: :lol: :lol: a végén még kiönti a vakondot :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ... a végén még kiönti a vakondot :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy beszól a metró vezetőnek, amikor elmegy mellette, hogy "így kell előzni kiskancsó?" Fú, de azt hiszem tényleg gyűlünk már a fekete listán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts