mélykék76 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hát ő. Az most nem olyan egyszerű mert kupi ( nem olyan kupi, hanem rendetlenség )van a pinyóban. :D Mindig csak a kifogások :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mindig csak a kifogások :D Néha az is kell. Különben is a parkolóban, hogy a fenyőbe szánkóznék? Csak azt ne mond, hogy valamelyik autóután kötjük a szánkómat. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Néha az is kell. Különben is a parkolóban, hogy a fenyőbe szánkóznék? Csak azt ne mond, hogy valamelyik autóután kötjük a szánkómat. ;) :P Teljesen szokványos csütörtök esti mulatság lenne... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Teljesen szokványos csütörtök esti mulatság lenne... :D :D Gondolom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 van vonóhorgom és viszek vontatókötelet:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 van vonóhorgom és viszek vontatókötelet:D Kötél van a szánkón. :D Vonóhorgom nekem is van bár nem tudom magamat vontatni. Bekéne szerelnem egy robot pilótát. ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Kötél van a szánkón. :D Vonóhorgom nekem is van bár nem tudom magamat vontatni. Bekéne szerelnem egy robot pilótát. ;) :P :D Vagy megcsinálni távirányítósra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ha megjelenek a talin az csakis annak lesz köszönhető hogy kiestem a szezonzáró freezeoutból. Tehát remélem ma nem tudok menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Vagy megcsinálni távirányítósra... Túl komplikált. Látod már az eljén összekoppannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Túl komplikált. Látod már az eljén összekoppannak. :D Ja, az szempont, hogy ne koppanjon? Van elég autó a parkolóban nem? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ja, az szempont, hogy ne koppanjon? Van elég autó a parkolóban nem? :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Bukósisakban szánkón ülve nyáron hülén néznék ki. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Bukósisakban szánkón ülve nyáron hülén néznék ki. :D :P Legalább annyira néz ki hülyén, mint sapkában meg sálban cseresznyét szedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Legalább annyira néz ki hülyén, mint sapkában meg sálban cseresznyét szedni :D Na ja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 szorri de nem lettünk időben készen... Meg nem is lett tökéletes a lámpa szóval elment a kedvem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 szorri de nem lettünk időben készen... Meg nem is lett tökéletes a lámpa szóval elment a kedvem... :D Akkó érdemes volt nem jönni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Akkó érdemes volt nem jönni :D :P 3hét múlva lesz rá lehetőségem ismét. Remélem akkor kijutok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Csak az sok büdös köccög bogár ne repkedet volna ott a parkolóban.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Csak az sok büdös köccög bogár ne repkedet volna ott a parkolóban.:D Én simán leütögettem őket Red Bull-os flakonnal. Csak úgy koppant a kitin a fémen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Azok tökártalmatlan májusi cserebogarak. Nem kell félni tőlük és bántani sem kell őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Azok tökártalmatlan májusi cserebogarak. Nem kell félni tőlük és bántani sem kell őket. Nem bántom őket csak arrébtessékelem őket.:D Zavar, hogy mindig nekem jönnek.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Azok tökártalmatlan májusi cserebogarak. Nem kell félni tőlük és bántani sem kell őket. Azok nem azok voltak. Te nem láttad! Hatalmas csápjuk volt és vérszívó fogaik és mindenkit megtámadtak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Azok nem azok voltak. Te nem láttad! Hatalmas csápjuk volt és vérszívó fogaik és mindenkit megtámadtak :D Stefan! Ne igyál több Red Bullt!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Stefan! Ne igyál több Red Bullt!! :D :P Lehet, hogy nem Amszerdamit kellett volna... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Lehet, hogy nem Amszerdamit kellett volna... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts