Stefan Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Én meg már 2 hetet kihagytam. Már hiányzik az éjszakai dácolás is. :D Na, talán a jövő héten ki fogok tudni menni remélem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ennyi embert még én se láttam.:D Bár én még nem is voltam olyan sokszor kint. Alakul. Villamos felé eső sor még nem volt tele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Alakul. Villamos felé eső sor még nem volt tele :D Mjad az is meg lesz előbb-utóbb.:D Szerinted mennyien lehettünk kint ( autóra gondolok )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Alakul. Villamos felé eső sor még nem volt tele :D asconások meg a mélygarázsban voltak :D ;) hogy miért azt nem tudom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 mikor szokott lenni a tali a lurdiban? ha már pesten lakom illene megnéznem a márkatársakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 mikor szokott lenni a tali a lurdiban? ha már pesten lakom illene megnéznem a márkatársakat. Minden csütörtökön. Kb. este 8 körül/után már szokott lenni élet. asconások meg a mélygarázsban voltak :D ;) hogy miért azt nem tudom :P Biztos kabriósok voltak... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Biztos kabriósok voltak... :P :D én fent voltam a bádogtetősök voltak lent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 asconások meg a mélygarázsban voltak :D :P hogy miért azt nem tudom :D Kérdezd már meg őket mi ebben a ráció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Kérdezd már meg őket mi ebben a ráció. nem kaptam rá választ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Minden csütörtökön. Kb. este 8 körül/után már szokott lenni élet. és melyik részen?még nem voltam a lurdiban sosem.honnan kell bemenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 és melyik részen?még nem voltam a lurdiban sosem.honnan kell bemenni? fenti parkoló első része, a mester utca felöli oldal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 fenti parkoló első része, a mester utca felöli oldal.. köszönöm.megpróbálok ott lenni a következőn. meddig szokott tartani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 köszönöm.megpróbálok ott lenni a következőn. meddig szokott tartani? Ameddig vannak ott emberek :D Akár hajnalig is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ameddig vannak ott emberek :D Akár hajnalig is. Pista, nincs kedved átirni a topik címét? Mert tényleg állandóan kérdezik és talán egyszerűbb lenne igy mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Szóval már a jóidőre való tekintettel kint vagytok a parkolóban... Jó hoyg beleolvastam... csütörtökön úgynézki jelenek a második lurdy-s minitalimra. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Szóval már a jóidőre való tekintettel kint vagytok a parkolóban... Jó hoyg beleolvastam... csütörtökön úgynézki jelenek a második lurdy-s minitalimra. :D :P Király. Úgy néz ki most én is megyek. Ha gondolod hagyom én is dzsuvásan az autót B) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Király. Úgy néz ki most én is megyek. Ha gondolod hagyom én is dzsuvásan az autót ;) :P :D én jövő héten hagyom koszosan kicsit meszes meg saras :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Az előrejelzések szerint esni fog.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Az előrejelzések szerint esni fog.:D Akkor csak sampont viszek. Meg törölközőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Az előrejelzések szerint esni fog.:P Hol van még a holnap ? ;) Akár lehet hó is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hol van még a holnap ? ;) Akár lehet hó is :D :D Egy pihe biztos lesz. Ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Király. Úgy néz ki most én is megyek. Ha gondolod hagyom én is dzsuvásan az autót B) ;) :D Nyalod... :D Most azért is le fogom mosni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hol van még a holnap ? B) Akár lehet hó is :D :P Csak szánkóm van mert síelni nem tudok. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Csak szánkóm van mert síelni nem tudok. :D B) Hozdd el, legyünk mindenre felkészültek, naprakészek :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hozdd el, legyünk mindenre felkészültek, naprakészek :D :D :P ;) Hát ő. Az most nem olyan egyszerű mert kupi ( nem olyan kupi, hanem rendetlenség )van a pinyóban. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts