Stefan Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 és hol vannak a piros yarisok? B) B) Ez most biztos kanbuli volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Jelzem, most nem én pakoltam a kocsira, csak egy flakon volt a sajátom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Jelzem, most nem én pakoltam a kocsira, csak egy flakon volt a sajátom :D Ez a tömegvonzás B) Sok szemét vonzza a többit ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ez a tömegvonzás B) Sok szemét vonzza a többit ;) B) hagyjuk a személyeskedést! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Majd ha száraz betonon megpörgettyűződ az Omegát, akkor esetleg beszélgethetünk a Seniről B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 hagyjuk a személyeskedést! ;) B) ugye nem arra akartál kilyukadni, hogy vonzódsz hozzám? B) Mert ez több pontban is sekélyes :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Majd ha száraz betonon megpörgettyűződ az Omegát, akkor esetleg beszélgethetünk a Seniről B) :D ;) Van valakinek bakelitgumija? ;) Egyszerűbb, mint a motorcsere MV6-ra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Majd ha száraz betonon megpörgettyűződ az Omegát, akkor esetleg beszélgethetünk a Seniről ;) ;) :lol: hűűűűűűűűűűdenagyarcanvanvalkinek B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 hűűűűűűűűűűdenagyarcanvanvalkinek B) B) :D Beszót a szemétállat, nem hagyom bántani Hópihét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Beszót a szemétállat, nem hagyom bántani Hópihét B) helyes...hópihét mindenki szereti széthajtani B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Felmehettünk volna amikor elállt az eső B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Meddig "nyúztátok" egymást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Aki megy este Lurdyba készüljön fel rá hogy ez még érintheti http://index.hu/politika/bulvar/infobomb0515/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Aki megy este Lurdyba készüljön fel rá hogy ez még érintheti http://index.hu/politika/bulvar/infobomb0515/ Hozod a bombát? B) Szerk.: bocsi, félreolvastam. Azt hittem azt írod, hogy megérintheti B) :D ;) Köszi az infót egyébként! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hozod a bombát? B) Szerk.: bocsi, félreolvastam. Azt hittem azt írod, hogy megérintheti B) :D ;) Köszi az infót egyébként! Leforgattuk volna a nagy Durranás 3-t. ( De rossz poén, denem bírtam kihagyni) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Leforgattuk volna a nagy Durranás 3-t. ( De rossz poén, denem bírtam kihagyni) B) Vagy, mint a Halálos Fegyverben: "hozd a macskát!" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hozod a bombát? B) Szerk.: bocsi, félreolvastam. Azt hittem azt írod, hogy megérintheti :D ;) ;) Köszi az infót egyébként! Aha egy egytonnás bombával kigurulok Lurdyba ja. Volt valami érdekes tegnap, mert nem tudtam menni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Aha egy egytonnás bombával kigurulok Lurdyba ja. Volt valami érdekes tegnap, mert nem tudtam menni B) Igen, láttam egy Ascona Cabriot élőben! B) Meg megkóstoltam a Mekibe a shake-et, szerintem rá fogok kattanni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Meg megkóstoltam a Mekibe a shake-et, szerintem rá fogok kattanni B) B) :D ;) ;) vigyázz vele...aztán idővel meg a leszokásnál küzdesz majd a shaketapasszal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ;) :lol: :P :P vigyázz vele...aztán idővel meg a leszokásnál küzdesz majd a shaketapasszal... ;) Seggtapasz? B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Igen, láttam egy Ascona Cabriot élőben! B) azóta jobban értékeled a saját corsádat :D örülök h találkoztunk végre személyesen is ..... jah meg ültem Anti ótójában....ne merje szídni senki azt a kocsit mert kurva jó... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Seggtapasz? B) :D ;) ;) Asszem újfent elkalandoztunk a témától... jah meg ültem Anti ótójában....ne merje szídni senki azt a kocsit mert dolgozó lány jó... B) ...sárga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Király volt a mai Lurdytali. Főleg Pista autójának széjjeldikkházásának nézése és Davey C-jének sasolása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Király volt a mai Lurdytali. Főleg Pista autójának széjjeldikkházásának nézése és Davey C-jének sasolása. jaja kezd ujra a nyárhangulat visszajönni soksok emberrel, sokosk autoval és jóidővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 jaja kezd ujra a nyárhangulat visszajönni soksok emberrel, sokosk autoval és jóidővel :D Ennyi embert még én se láttam.:D Bár én még nem is voltam olyan sokszor kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts