zozor Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Hy! Annyira felkészültem a tegnapi találkozóra, hogy el sem tudtam indulni: megszületett egyik kollegám pici lánya, így azt kellet ünnepelni... :D De hogy máskor ne csak a számat jártassam, szó nélkül oda fogok menni! Na, Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Hy! Annyira felkészültem a tegnapi találkozóra, hogy el sem tudtam indulni: megszületett egyik kollegám pici lánya, így azt kellet ünnepelni... :D De hogy máskor ne csak a számat jártassam, szó nélkül oda fogok menni! Na, Üdv! Gratula nekik így ismeretlenül is! Mire jössz, már remélhetőleg beindul a Loretta-Büfé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 És viszünk zsebkendőt is. :D Akinek kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 te voltál tegnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 te voltál tegnap? Tőlem kérdezed yooccoo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Tőlem kérdezed yooccoo? aha én vártam Lantit, de nem jött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 aha én vártam Lantit, de nem jött :D Ő, mélykék is kereste. Én mondjuk nem ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Kérdés: Ha holnap jó idő lesz ( ezt igérgetik, bár lehet, hogy lesz eső) akkor gondolom kint a szabad parkolóban lesz a tali? Azt tudom, hogy szoktátok itt ezt sokszor emlegetni. Csak azért kérdezem, hogy tuti legyen az, hogy megtaláljalak titeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 A háttérben komoly munkálatok folynak :lol: :D :D de valami iszonyat nagy projekt lehet Redi , mert veszettsokáig tart :D :D Keress fel ha esetleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Kérdés: Ha holnap jó idő lesz ( ezt igérgetik, bár lehet, hogy lesz eső) akkor gondolom kint a szabad parkolóban lesz a tali? Azt tudom, hogy szoktátok itt ezt sokszor emlegetni. Csak azért kérdezem, hogy tuti legyen az, hogy megtaláljalak titeket. :D Ha holnap is 9 fok lesz, mint pl tegnap este, erősen kétlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Most, hogy itt mellettem besüt a nap az ablakon sok mindent elképzelhetőnek tartok :D Ha nem esik az eső és nincs nagyon hideg akkor szakadár csoportok felbukkanása is elképzelhető a fenti parkolóban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 múlt héten is voltunk fenn, de aztán lehúztunk, mert senki nem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 szakadár csoportok felbukkanása is elképzelhető a fenti parkolóban :D :D akkor inkább én lent maradok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 http://m.blog.hu/dz/dzsihad/image/Islam/070407islamabad.jpg akkor inkább én lent maradok :D Úgy is lejönnek a vasakért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Úgy is lejönnek a vasakért :D az egy másik etnikum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 rá gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 rá gondoltál? :D :D na jó ne itt offoljunk...szóval holnap lurdy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 :D na jó ne itt offoljunk...szóval holnap lurdy :D A kabrióval jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 ....akkor inkább én lent maradok :D.... Mekkora egy hülye vagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 A kabrióval jössz? igen ! de ne várj sokat mert most nem szép :D ha kiérek egyáltalán mert közbejött egy kis egyéb dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Elvileg holnap jó idő lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hópihe bulizik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 és hol vannak a piros yarisok? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hópihe bulizik: http://kepfeltoltes.hu/080509/119125550Sen...ltoltes.hu_.jpg szégyenlem is magam de akkor jutott eszembe, hogy otthagytam a szemetet mikor már kifordultam.... Bocsánnat Pista! Bár ha "hópihébe" raktam volna felse tűnt volna neki B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 ... Bár ha "hópihébe" raktam volna felse tűnt volna neki ;) B) be sem fért volna B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts