Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem is van kettő görényem!! :D Azaz anyuék megörökölték őket.. :D És milyennek?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Részemről... :D :D csuscegyütterzes.hu :D Real zsepire gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkó befogadunk :D Kempingszék van ? :D 110kg, kempingszék nélkül kempingszékkel 111 csatlakozhatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Milyen illatu legyen? :D Mindegy, a gesztus a lényeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 110kg, kempingszék nélkül kempingszékkel 111 csatlakozhatok? :D Persze. Ha még zsepit is hozol, akkor az6 tuti belépő a társaságba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mindegy, a gesztus a lényeg :D Akkó büdös... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mindegy, a gesztus a lényeg :D Ja. Jó. :D Erős mentol vagy esetleg valami jó kis "üdítő"? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ja. Jó. :D Erős mentol vagy esetleg valami jó kis "üdítő"? :D Hmmm...kóla illatú zsepi... :D hmmm vagy inkább fanta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szegény Pista :lol: Ezeket is rakhajta majd át a chat-be :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hmmm...kóla illatú zsepi... :D hmmm vagy inkább fanta... :D Én másra gondoltam. :D De szígoruan autó nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem is van kettő görényem!! :D Ahogy látom nem mindenki érez együtt Lantival :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkor Gabi + Norbi együtt pont egy ? :D :D Kérem a további rólunk szőtt pletykáktól tartózkodni. :D Amúgy meg fess férfiúi testemen pont optimális a 65kiló izom :P :D Erős mentol vagy esetleg valami jó kis "üdítő"? :D Tyűűűű, ajánlom próbálj egyszer mentolos zsepivel hátsót törölni (ha a szükség nagy úr)! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ahogy látom nem mindenki érez együtt Lantival :D :D Azt Vicsor képére írta Dóri :D Biztos ő is hoz papírzsepit amúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tyűűűű, ajánlom próbálj egyszer mentolos zsepivel hátsót törölni (ha a szükség nagy úr)! :D :D Gabi...nem mindenki gerjed az ilyesmire.. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Gabi...nem mindenki gerjed az ilyesmire.. :D :D :D Egyszer pedig ki kell próbálni :D Csak nehogy utána ugyanazzal a zsepivel törölje meg a könnyes szemét :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nálam mindíg van a kocsiban egy WC papír, azt szívesen felajánlom a nemes célra, hogy ne legyen olyan hánytatós a sorsa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nálam mindíg van a kocsiban egy WC papír, azt szívesen felajánlom a nemes célra, hogy ne legyen olyan hánytatós a sorsa... :D Papír ami elérhető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Papír ami elérhető. :D Aranyos a görényed! Hozod este Lurdyba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 nálam pajszer van, bár most így utólag belegondolva, nem tudom, milyen gyakorlati/legális hasznom származhat belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Aranyos a görényed! Hozod este Lurdyba? :D van ott elég igy is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 nálam pajszer van, bár most így utólag belegondolva, nem tudom, milyen gyakorlati/legális hasznom származhat belőle :D Én inkább azt nem értem, hogy Lanti mit kezd majd vele a hátsójánál... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Én inkább azt nem értem, hogy Lanti mit kezd majd vele a hátsójánál... :D :D :D Az inkább Coupe-nak lenne ott hasznos a sok széntabletta után :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 van még autómosó kefe, gurtni, fagyálló, gumipók, munkakesztyű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 van még autómosó kefe, gurtni, fagyálló, gumipók, munkakesztyű :D csak ne lennék ennyire vizuális típus... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts