Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
deviccesek vagyunk ma... papírhuszár :D :D :D :D

Aki nem bír el egy felnött mamuttal vacsira, az már papírhuszár miii??? Azért egy sajtburievőversenybe benne lennék... :lol:

Elküldve
Aki nem bír el egy felnött mamuttal vacsira, az már papírhuszár miii??? Azért egy sajtburievőversenybe benne lennék... :D

kihívás nélkül nem szeretek versenyezni :D

Elküldve
Aki nem bír el egy felnött mamuttal vacsira, az már papírhuszár miii??? Azért egy sajtburievőversenybe benne lennék... :D

jah, de neked minimum egy hetes sajtburgereket adjanak mert azokat csiped igazán

Elküldve
Micsoda off lavina :D

már várom a jóidőt, és a lehetőséget, amikor fel tudok menni egy csütörtökön.

Tényleg, nincs erre egy modi?

Várunk jövő héten :D Most nem tudok menni én se mer irodaavató buli van.

Elküldve

Azt megkérdezném, hogy a gyosulási adatok elemzésén felül mi volt eddig off itt ? :D

Elküldve

mindíg a modi-k a legrosszabbak :D

Elküldve

nincs. :D

és sajna most nem aktuális nekem sem.

Azt megkérdezném, hogy a gyosulási adatok elemzésén felül mi volt eddig off itt ? :D

az, meg a 100 kg. De jól beindultak a srácok. Sebaj, majd Antira rákényszerítjük, hogy akarata ellenére szelektálja a dolgokat. :D

Elküldve
jónagy papucs vagy :D :D :D

Ellenben veled én nem otthon voltam, se nem az ósánban...hanem vagy moziban, vagy darcozni vagy gokartozni...ahhoz jobban volt kedvem...

okés erre Te is mondhatod, hogy neked meg az ósánhoz...hát Te tudod... :D :lol: :D

Elküldve
Ellenben veled én nem otthon voltam, se nem az ósánban...hanem vagy moziban, vagy darcozni vagy gokartozni...ahhoz jobban volt kedvem...

okés erre Te is mondhatod, hogy neked meg az ósánhoz...hát Te tudod... :D :D :D

ahol már magyarázkodni kell ott..... :D :lol:

Elküldve

Megkérek mindekit, hogy szegény elnyomott Lantinak mindenki hozzon egy 100as papírzsepit, akiben van annyi emberség, hogy át tudja látni és mélyen együttérez hányatott sorsával.

Köszi előre is :D

ui: free Lanti !!!!!

Elküldve
Megkérek mindekit, hogy szegény elnyomott Lantinak mindenki hozzon egy 100as papírzsepit, akiben van annyi emberség, hogy át tudja látni és mélyen együttérez hányatott sorsával.

Köszi előre is :D

ui: free Lanti !!!!!

Milyen illatu legyen? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.