Stefan Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 mi belépünk? :D Nem, mi az oszlopmögébújósanparkoló klubot alapítjuk meg. Csak még a nevén rövidíteni kell egy kicsit. Mondjuk még mindíg könnyebb kimondani, mint azt, hogy sturzkampfflugzeug... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Óóóóóóh az semmi. Nyáron van amikor 1-2ig ott vagyunk :D Ha nem az Anti kocsiját szereljük 4 ig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha nem az Anti kocsiját szereljük 4 ig :D szerintem a végéröl hiányzik a: ....hogy haza tudjon menni.... mondat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én ha tudnék akkor lennék sokáig, de a barátnőm is nyüszögne, a másik meg az, hogy reggel 7-re járok melózni és össze is kell szedjem magam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én ha tudnék akkor lennék sokáig, de a barátnőm is nyüszögne, a másik meg az, hogy reggel 7-re járok melózni és össze is kell szedjem magam. :D :D de ismerős :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 :D de ismerős :D neked is a barátnőd a bibi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 neked is a barátnőd a bibi? :D látni akarunk együtt benneteket!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 :D de ismerős :D Jééé, egy Loretta... téged meg kizárnak a lakásból, ha nem mész haza időben, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 látni akarunk együtt benneteket!!! :D :D A barátnőmmel :D :D :lol: ?? Kissé szakállas szegény :D :D Az a helyzet nálunk a kispitbull "nyüszög", amikor opeltali van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 A barátnőmmel :D :D :D ?? Kissé szakállas szegény :D :lol: Az a helyzet nálunk a kispitbull "nyüszög", amikor opeltali van :D nem nem.., nem a szőröset akarjuk látni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Jééé, egy Loretta... téged meg kizárnak a lakásból, ha nem mész haza időben, mi? :D A legujabb az, hogy mindíg későig dolgozik, kivéve csütörtökön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én ha tudnék akkor lennék sokáig, de a barátnőm is nyüszögne, a másik meg az, hogy reggel 7-re járok melózni és össze is kell szedjem magam. :D Hát de kell társasági életet is élni nemde ? Ez ellene igazán nem lehet kifogása :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 A legujabb az, hogy mindíg későig dolgozik, kivéve csütörtökön :D De szemééééét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 De szemééééét :D én megértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 én megértem :D Ósan rulez miiiii ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ósan rulez miiiii ? :D :D haha :D :lol: :D :D :D köcccssöögg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 haha :lol: :D :D :P :D köcccssöögg Cseszd meg elég nagy darab vagy, szerezz neki érvényt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Cseszd meg elég nagy darab vagy, szerezz neki érvényt :D :D :D amugy az "én megértem" nem erre vonatkozott.... :D A többit ne firtassuk :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 amugy az "én megértem" nem erre vonatkozott.... :lol: A többit ne firtassuk :D :D :D Arra gondoltál, hogy Dórit te sem enegednéd közénk egyedül ? :D ui: akkor is nagy darab vagy, még hozzám képest is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Arra gondoltál, hogy Dórit te sem enegednéd közénk egyedül ? :D ui: akkor is nagy darab vagy, még hozzám képest is :D hát arra gondoltam megvallom őszintén :D :D 100kg alatt a férfi nem férfi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hát arra gondoltam megvallom őszintén :D :lol: 100kg alatt a férfi nem férfi :D De 130 felett meg nem ember... :D :D :D :D Bocsi...de ez úgy adta megát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csatlakozom Lanti mellé (de csak súlyban :D ). Én most jelenleg 108 kg vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 De 130 felett meg nem ember... :D :D :D :P Bocsi...de ez úgy adta megát... deviccesek vagyunk ma... papírhuszár :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hát arra gondoltam megvallom őszintén :D :lol: 100kg alatt a férfi nem férfi :D Meglepő, meglepő :D Akkor Gabi + Norbi együtt pont egy ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csatlakozom Lanti mellé (de csak súlyban :D ). Én most jelenleg 108 kg vagyok. Akkó befogadunk :D Kempingszék van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts