Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Lurdy mini talik - Minden héten csütörtökön találkozó a Lurdy háznál 20:00-tól!

renzso

Recommended Posts

Egyébként bocsi, ha nem voltam valami nagy társaság tegnap, de elég fáradt is voltam, meg még nem ismerlek eléggé titeket így személyesen (ami késik, nem múlik... :) ). Meg sorry, hogy rosszul emlékeztem a csavarhúzóra, de tényleg volt mindíg egy komplett szerszámos szatyor a pirosban, dehát mostanában a fehér körül forog az élet... :)

Megosztás:

Én meg megérkeztem és azt se tudtam hirtelen merre állok orral... Volt ott sok verda, sok autón rajtavolt a GSI Club felirat, de nagyon nem vágtam hogy kihez kéne odamenni... Aztán Tomi valahogy megtalált... Utánna már kezdtem képben lenni, de akkor sem vágtam mindenkit aki odajött hozzánk beszélgetni hogy ki is az valójában... Egyedül Gabiról tudtam hogy kicsoda mert téged láttalak képen az oldaladon. :)

Szerk.: Egyébként zsír volt a tali... Bár égett a pofám az autómmal így a sok tuningmester között. Főleg hogy retkes volt mint atom... :D

Szerk2.: Mármint a kocsi. :) :)

Megosztás:

...Szerk.: Egyébként zsír volt a tali... Bár égett a pofám az autómmal így a sok tuningmester között. Főleg hogy retkes volt mint atom... :lol:

Szerk2.: Mármint a kocsi. :) :)

És akkor én mit mondjak? Nem tudtam melyik oszlop mögé álljak, hogy ne látszódjon annyi folt :) :D

Megosztás:

Mire? :)

Faterom horgászni jár vele. Arra pl biztos jó. :)

Ezüst Ignis. :) :D

Szerk.: Igaz hogy úgynézki már az oldala mint tegnap annak a nagy zöld amcsi verdának. Csak neki nem airbrush-al vannak csinálva a vonalak, hanem a faágak élték ki rajta a művészi képességüket. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.