opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Óóóóó hogy rohadjak meg... Az 1forintosok meg ittmaradtak a kocsiban... :) Amikor pakoltam ki a felniket akkor tenyereltem rájuk, mondom ez mi az anyám, akkor vettem észre hogy az 1forintosokat nem adtam oda. :) :) :D :lol: Jössz esetleg jövő héten is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Tényleg szép az az Omi... Igyekszik az ember :) Ha már a gazdája nem szép... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Óóóóó hogy rohadjak meg... Az 1forintosok meg ittmaradtak a kocsiban... :) Amikor pakoltam ki a felniket akkor tenyereltem rájuk, mondom ez mi az anyám, akkor vettem észre hogy az 1forintosokat nem adtam oda. :) :) :D Nem tudod odaadni Tominak mondjuk ma ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Jövő héten nem tudok menni, ugyanis délelőttösök vagyunk. Írok tominak egy PM-et és megkérdezem tőle hogy el-e tudja nektek juttatni valahogy... Bocsánat, teljesen elfelejtettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Igyekszik az ember :) Ha már a gazdája nem szép... :) Nem én mondtam... Egyébként is, egy rock and roll detektív nem szép, hanem sármos (vagy ilyesmi) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem én mondtam... Egyébként is, egy rock and roll detektív nem szép, hanem sármos (vagy ilyesmi) :) :) :) Hja szépek általában az azonos neműekhez vonzódó pasik szoktak lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Egyébként bocsi, ha nem voltam valami nagy társaság tegnap, de elég fáradt is voltam, meg még nem ismerlek eléggé titeket így személyesen (ami késik, nem múlik... :) ). Meg sorry, hogy rosszul emlékeztem a csavarhúzóra, de tényleg volt mindíg egy komplett szerszámos szatyor a pirosban, dehát mostanában a fehér körül forog az élet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem én mondtam... Egyébként is, egy rock and roll detektív nem szép, hanem sármos (vagy ilyesmi) :) :) :) Persze... meg olyan menő, hogy az egész országból ingyen hívható a száma... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Egyébként bocsi, ha nem voltam valami nagy társaság tegnap, de elég fáradt is voltam Hát én is eléggé el voltam már fáradva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én meg megérkeztem és azt se tudtam hirtelen merre állok orral... Volt ott sok verda, sok autón rajtavolt a GSI Club felirat, de nagyon nem vágtam hogy kihez kéne odamenni... Aztán Tomi valahogy megtalált... Utánna már kezdtem képben lenni, de akkor sem vágtam mindenkit aki odajött hozzánk beszélgetni hogy ki is az valójában... Egyedül Gabiról tudtam hogy kicsoda mert téged láttalak képen az oldaladon. :) Szerk.: Egyébként zsír volt a tali... Bár égett a pofám az autómmal így a sok tuningmester között. Főleg hogy retkes volt mint atom... :D Szerk2.: Mármint a kocsi. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ...Szerk.: Egyébként zsír volt a tali... Bár égett a pofám az autómmal így a sok tuningmester között. Főleg hogy retkes volt mint atom... :lol: Szerk2.: Mármint a kocsi. :) :) És akkor én mit mondjak? Nem tudtam melyik oszlop mögé álljak, hogy ne látszódjon annyi folt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 És akkor én mit mondjak? Nem tudtam melyik oszlop mögé álljak, hogy ne látszódjon annyi folt :) :) A te verdádat nem láttam ( sikerült jól eldugni :D ), de az enyém messziről übertuningnak nézhetett ki, mert olyan volt mintha duplafényezésem lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A te verdádat nem láttam ( sikerült jól eldugni :) ), de az enyém messziről übertuningnak nézhetett ki, mert olyan volt mintha duplafényezésem lenne. :) Jól nézett ki. A kristálylámpák meg tök tiszták voltak :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Szerintem senkinek nincs szégyellnivalója, voltam én már ott suzukival is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Jól nézett ki. A kristálylámpák meg tök tiszták voltak :) :D Mármint az Angel's-ekre gondolsz? Jah itthon megtakarítottam őket mert már nem világítottak át a sáron. :) Micsoda negatív diszkrimináció ez? A suzuki jó. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A suzuki jó. :) :) Mire? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Mire? :) Faterom horgászni jár vele. Arra pl biztos jó. :) Ezüst Ignis. :) :D Szerk.: Igaz hogy úgynézki már az oldala mint tegnap annak a nagy zöld amcsi verdának. Csak neki nem airbrush-al vannak csinálva a vonalak, hanem a faágak élték ki rajta a művészi képességüket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Faterom horgászni jár vele. Arra pl biztos jó. :) Ezüst Ignis. :) :) És? Harapnak rá a halak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Faterom horgászni jár vele. Arra pl biztos jó. :) Ezüst Ignis. :) :) Annó asszem pont ezt reklámozták így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Annó asszem pont ezt reklámozták így :) Rosszul emlékszel. Az a vagonerrplussz volt. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Rosszul emlékszel. Az a vagonerrplussz volt. :) :) Ugyanaz a konzervdoboz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ugyanaz a konzervdoboz :) Neeeem, a Winkler is megmondta hogy az Ignis a WagonR+ megtoldása... Ha jól emlékszem 15cm van hozzáhegesztve a wagonR alvázhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem tudod odaadni Tominak mondjuk ma ? Ákossal találkozok holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ákossal találkozok holnap. Itt is van a mi suzukis mesterünk :) :) Köszi a dvd-t mégecce'! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Itt is van a mi suzukis mesterünk :) :) Én is ott dolgozok ahol Tamás... Csak én a festő üzemben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts