Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Hű, akkor mégis csak ideje lenne kitakarítani az autót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Hű, akkor mégis csak ideje lenne kitakarítani az autót... :) pengőt nem fogadunk el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 terveim szerint holnap megyek lurdyhoz 2 hónapos kihagyás után :) - furcsa lesz 3D-s emberekkel találkozni.... mindenkinek viszek mindent mi nálam maradt, tartozok stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 furcsa lesz 3D-s emberekkel találkozni.... Szar az élet, de a grafikája nem semmi, mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Szar az élet, de a grafikája nem semmi, mi? :) jah csak néha lefagy és macerás újraindítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 jah csak néha lefagy és macerás újraindítani :) Brióssal mész? :) Mi is megyünk eddig ugy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Brióssal mész? :) az nem megy sehova, a bádogtetőssel megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 jah csak néha lefagy és macerás újraindítani :) Nem is az. Stroh 80% - hard reset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Brióssal mész? :) Mi is megyünk eddig ugy néz ki. Megkaptam ám a videjót, köszi!!!! :) Gyerek beteg, nem tok menni... :) Mikor lesz már végre tavasz, hogy pár napig legalább egyik gyerkőc se legyen dögrováson.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Megkaptam ám a videjót, köszi!!!! :) Szivesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 alagsori parkoló, közvetlen a kijárat előtt. Még mindíg itt szoktatok gyülekezni? Ma tervezem a megjelenést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Még mindíg itt szoktatok gyülekezni? Ma tervezem a megjelenést. :) Ja, amíg tél van, ott. Aztán utána a hátsó parkoló mester utca felőli hátsó sarka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Vigyetek magatokkal sok 1 és/vagy 2 forintost:) Adjátok oda opel16v-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Vigyetek magatokkal sok 1 és/vagy 2 forintost:) Adjátok oda opel16v-nek. így van, omegát lehet terhelni bőven :) Lehet ma csak negyed10-re érek ki, de igyekszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Én viszek... Összeszedtem a család egész 1-2forintos készletét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Én viszek... Összeszedtem a család egész 1-2forintos készletét. :) Király :) Már ha sikerül befutnotok :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Király :) Már ha sikerül befutnotok :) :) Ő ja. Priviben küldjön már valaki egy telszámot... Hátha eltévedünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ő ja. Priviben küldjön már valaki egy telszámot... Hátha eltévedünk. :) Küldd el számod, 8kor rádcsörgök. Mikor indultok kb. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Küldd el számod, 8kor rádcsörgök. Mikor indultok kb. ? Hátttőőő olyan 18:30körül mer haveromnak még be kell ugrani a csajához valamit odaadni... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hátttőőő olyan 18:30körül mer haveromnak még be kell ugrani a csajához valamit odaadni... :) :) Szerintem indulhattok nyugodtan 7kor is. Vagy megbeszéltél talit a felni kapcsán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Szerintem indulhattok nyugodtan 7kor is. Vagy megbeszéltél talit a felni kapcsán ? Igen GSI Kadét mondta hogy jön lurdyhoz... De csak olyan 9körül... Majd ő is hív. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Igen GSI Kadét mondta hogy jön lurdyhoz... De csak olyan 9körül... Majd ő is hív. :) Nehogy túl korán érjetek oda, és ne legyen ott senki. Fél kilenckor tuti lesznek már ott. Bár Tomiék nem tudodm mikorra érnek oda, lehet kicsit előbb már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Óóóóó hogy rohadjak meg... Az 1forintosok meg ittmaradtak a kocsiban... :) Amikor pakoltam ki a felniket akkor tenyereltem rájuk, mondom ez mi az anyám, akkor vettem észre hogy az 1forintosokat nem adtam oda. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ... Ha engem nem ismertek, keressetek egy szépséges fehér omega caravan-t, lesötétítve :) ... Tényleg szép az az Omi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts