Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nem jutottam ki mert egykor lett vége a pókernek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Olyan roppan sok mindenről nem maradtál le :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Olyan roppan sok mindenről nem maradtál le :D nekünk bejött igy elsőre(csak sajna én már elég fáradtan mentem ki),még ha csak a saját kocsinknál szerepeltünk is.Nyáron biztos fergetegesebb bulik vannak,de azért láttunk egy-két szép autot :huh: és persze a legfontosabb hogy veletek legalább találkoztunk(még ha rövid időre is)igy nekünk már megérte kimenni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 o igen örültem hogy kint voltam. részemröl nem 1-2 hanem az összes szépvolt. (imádom az autokat) ha most kéne szakmát választani biztos nem épületvillamosságit hanem autovillt tanulnék. és szintén örülök hogy találkoztam veletek remélem nem az 1 és utolso. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ez a találka minden csütörtkön van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ez a találka minden csütörtkön van? igen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Sokan leszünk ma Lurdynál? Gondoltam, ha már én is MOTE tag lettem, csak illene kinéznem , de egyelőre ne fehér, hanem piros A Corsát várjatok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Attól függ mi a sok....nyáron valóban nagyon sokan vannak kinnt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Szoktak emberek 9x16al járni talira? Mármint Opeles ismerősök... Arra gondoltam hogy hátha valaki megengedi hogy felpróbáljuk a felniét a kocsimra... Egyenlőre gázban vagyok azzal hogy melyik ET-t válasszam 9x16ból, sztem az ET15 túlságosan kilógna elöl... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 hátul nagyobb bajban leszel a kilógással :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 hátul nagyobb bajban leszel a kilógással :lol: Úgyérted hogy az ET30 is már nagyon ki fog lógni? A hátulját szélesíttetem és peremeztetem mivel az kelleni fog, csak attól félek hogy elöl nagyon ki fog lógni... Igazság szerint azért merült fel bennem ez a kérdés, mert a Borbet T-kből nagyon ritka az ET30as, ergó könnyebb szerezni 15öst. Kérdés hogy az hogy áll a kocsin... ET30nál is kell szélesíteni hátul, ha az ET15 nem lóg ki elöl akkor az a másfél centi már nem oszt nem szoroz hátul... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jah, ha peremeztetsz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jah, ha peremeztetsz... :huh: Most nézem, ez ET30... Akkor már nem kérdés hogy ilyet kell vennem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Attól függ mi a sok....nyáron valóban nagyon sokan vannak kinnt... :huh: Hát, lehet, hogy túl későn mentem, de nem láttam senkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hát, lehet, hogy túl későn mentem, de nem láttam senkit. 11ig biztos voltunk. alagsori parkoló, közvetlen a kijárat előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Jah, egyébként felhívnám az esetlegesen idelátogató egy-két olyan kartárs figyelmét, akik eszetlenkednek a Lurdy mélygarázsában, hogy nem sok ember elismerését vívják így ki, főleg azért, mert eléggé határeset a kitiltásunk abból a parkolóból. Úgyhogy disztingváljanak, és keressenek más helyet az eszetlenkedéshez. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 11ig biztos voltunk. alagsori parkoló, közvetlen a kijárat előtt. Jaaa... Na, ott nem jártam. A szokásos kintibe néztem hátul, gondoltam úgy is jó idő van :huh: Legközelebb akkor lent is megnézem. De nem veszett kárba a látogatás, mert benyomtam egy óriás sósperecet hazafele. Én voltam az utolsó vásárlója aznap, mert pont zárt már :lol: Viszont otthon mentem egy kört a GSi-vel. Jó volt. Legalább mostmár látom mik vannak vele még. A fék eléggé lent fog, de egyformán, úgyhogy nagy baj nem lehet, viszont a féltengelyeket tuti cserélni kell, mert nagyobb gázadásra eléggé önálló életet él az autó. Ezek a nagyobb dolgok, de inkább a GSi topikban folytatnám, mert nem akarok offolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Szoktak emberek 9x16al járni talira? Mármint Opeles ismerősök... Arra gondoltam hogy hátha valaki megengedi hogy felpróbáljuk a felniét a kocsimra... Egyenlőre gázban vagyok azzal hogy melyik ET-t válasszam 9x16ból, sztem az ET15 túlságosan kilógna elöl... :huh: :lol: sztem elől el sem fér et 15-el, vagy ha igen neccesen. ET 15 nagyon durva 9"-al, nekem calin az van hátúl de ki is lóg vagy 5-6cm-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Te Zsolti! Minek akarsz peremeztetni,ha ugyis le akarod cserélni a kocsit? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Te Zsolti! Minek akarsz peremeztetni,ha ugyis le akarod cserélni a kocsit? :huh: Ha haver nem veszi meg az enyémet akkor ezt peremeztetem, ha megveszi akkor a leendő GSI-t. Egyenlőre csak megveszem a felnit meg a gumit, mert úgyis szükségem lesz rá. Áprilisban meg kiderül hogy marad ez a gép, vagy jön az erősebb, szebb, okosabb GSI. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Te Zsolti! Minek akarsz peremeztetni,ha ugyis le akarod cserélni a kocsit? :huh: Hogy visszatérjünk a témához láttalak tegnap Lurdyban - de aztán amikor elindultam hogy köszönjek akkor már nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hogy visszatérjünk a témához láttalak tegnap Lurdyban - de aztán amikor elindultam hogy köszönjek akkor már nem :huh: Lassu voltál. :lol: Szia Albert! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hemi kérésére vállaltam, hogy a Lurdy találkozókon összeszedem azokat az adományokat, amiket egyébként nehezen juttat el valaki a Titán telephelyre, aki amúgy Lurdy talira szokott jönni. Február 21-ig csütörtök esténként tehát 21-22h között lehet leadni nálam zacsiban vagy dobozban az egy és két forintos érméket. Ha engem nem ismertek, keressetek egy szépséges fehér omega caravan-t, lesötétítve :) Bővebbet itt: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry334991 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 attól, hogy (még) nem vagyok klubtag, adhatok, ugye? :) kell válogatni vagy elég csak behajítani egy zacskóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Persze, hogy adhatsz. Nem kell válogatni zacsiba aztán ok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts