RIC Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 ok ennyivel is beérem ;) végülis lesz még sok tali láthatok sok szép gépet :) ezekre a talikra csak opelesek érkeznek vagy más német autok is? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ok ennyivel is beérem :) végülis lesz még sok tali láthatok sok szép gépet :( ezekre a talikra csak opelesek érkeznek vagy más német autok is? :( Van olyan klubtag, akinek bmwéje, hondája, vagy amerikai gyártmányú kocsija van pl. ;) Amúgy ha tuning verdákat akarsz látni, akkor ma este menjetek ki, bemásolnám Zima üzetetét : "Kedves Járműszépségversenyesek!! Pénteken, 21-én a Lurdynál várunk Tieket egy baráti autóstalálkozóra!! AZ IDŐPONT MÁR KONKRÉT, 21h!!! Továbbitsátok az üzenetet, hogy minnél több versenyző értesüljön a taliról!! Köszi!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ....Nagyon várom az átalakulást.. ez egy álom ;).... Immár nem is álom :) Srácok igazán kitettek magukért, ügyesek voltak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Immár nem is álom ;) Srácok igazán kitettek magukért, ügyesek voltak :( csak mindenki mindent forditva kötött be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 De legalább a lámpák nem fejjel lefele lettek berakva... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Na, majd ma megsasolom, aztán ha nem jó, szorultok! :( Nemtuttam tegnap menni, de levajaztam, hogy a jövő héten megyek. Előszilveszter, meg minden. Hozom a cd-t is demózni, Zsolt.... :) Kb. 5 perc alatt berakjuk, aztán fülelhetsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Immár nem is álom :) Srácok igazán kitettek magukért, ügyesek voltak ;) eddig tartott, hogy 3 kor értél haza? :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 eddig tartott, hogy 3 kor értél haza? ;) :( kicsit elhúzódozott a dartsos móka :) amúgy meg csak a szokásos félrevankötveazéndzsölvezetékköteg móka akadályozott minket a végkifejlet gyors elérésében, meg persze ezen lámpák minőségi kidolgozása (először az égőt sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért bele). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 kicsit elhúzódozott a dartsos móka :( amúgy meg csak a szokásos félrevankötveazéndzsölvezetékköteg móka akadályozott minket a végkifejlet gyors elérésében, meg persze ezen lámpák minőségi kidolgozása (először az égőt sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért bele). mindig csak a kifogások! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 mégegyszer elnézést kérek mindazoktól kiknek mondtam h kimegyek és mégsem jött össze ;) sőt még a telefont sem vettem fel. nagyon jó ez a kutya :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 sziasztok!sajna mi sem tudtunk kimenni mert nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy szerettük volna,meg hát sogorom (akivel szoktam ilyen programokra menni :( )azon AGGODALMASKODOTT hogy neki nem opelje van és hogy néz az ki hogy nem opellal megy egy opel talira.Na mindegy majd talán máskor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 sziasztok!sajna mi sem tudtunk kimenni mert nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy szerettük volna,meg hát sogorom (akivel szoktam ilyen programokra menni :( )azon AGGODALMASKODOTT hogy neki nem opelje van és hogy néz az ki hogy nem opellal megy egy opel talira.Na mindegy majd talán máskor ;) Tááán elmondhatnád neki, hogy mit írtam az előző oldalon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Mostantól az akérésem, hogy ezen téma maradjon meg a Lurdy talikkal kapcsolatos hozzászólásoknak, minden egyébről pedig a "Budapest és környéke -CHAT" témában essen szó. Köszönöm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 mégegyszer elnézést kérek mindazoktól kiknek mondtam h kimegyek és mégsem jött össze ;) sőt még a telefont sem vettem fel. ... nagyon jó ez a kutya :( Demosmá' jövőhéten kigyere! ;) Jól leszidtad, mert bepiszkított, azért néz így ez a szegény kutya, mi? Obersturmbahnführer! :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 SZUPER volt a tegnap esti Lurdy-s móka köszönöm mindenkinek a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 SZUPER volt a tegnap esti Lurdy-s móka köszönöm mindenkinek a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Szintúgy öröm és boldogság :( Gyere máskor is, és minden zárhoz legyen ezután kulcsod :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 béke érdeklödnék hogy holnap lesz lurdyba tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 béke érdeklödnék hogy holnap lesz lurdyba tali? Nem is gyenge ahogy nézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 sziasztok!hány orakor lesz ma lurdy tali? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 sziasztok!hány orakor lesz ma lurdy tali? :huh: Ez nem úgy működik, hogy este 7 óra és akkor jön mindenki egyszerre :lol: Ki hogy ér oda, valószínűleg 8kor már lesznek páran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ez nem úgy működik, hogy este 7 óra és akkor jön mindenki egyszerre :huh: Ki hogy ér oda, valószínűleg 8kor már lesznek páran. köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 hali érdeklödnék hogy a parkoloba a parkolásért fizetni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 hali érdeklödnék hogy a parkoloba a parkolásért fizetni kell? Nem kell fizetni :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 oké köcci és általába hol szoktatok lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 A kijárat résznél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts