ivannorbi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nézzetek ki együtt egy fél órára, aztán utána lehet szülinapozni :cry: Amúgy boldog szülinapot neki :D Nem szereti az opelklubosokat :P (egy kivétellel :( ), mert túl sok időre elvonnak a családtól (fórumozgatás, néha talik). No, de még bármi előfordulhat! ;) Ha átadom neki a jókívánságodat (amit ezúton is köszi), akkor biztos máris megenyhül egy kicsit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ember tervez, asszony végez... :P ismerős... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ááááá... mindenki Bundy-ék példáján nőtt fel? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ááááá... mindenki Bundy-ék példáján nőtt fel? :P Nem lehet mindenki Rock and Roll detektív... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nem lehet mindenki Rock and Roll detektív... :( "Elegem van a sok jóból... Téged akarlak" :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 ugye mostanában már lent van a gyülekező? :( vagy a Pista még mindig fél a földalatt? :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 ugye mostanában már lent van a gyülekező? :P vagy a Pista még mindig fél a földalatt? ;) :D Aham :cry: Uncsi lent :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ha lesz ma este talalkozo, ujoncok is johetnek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Aham :P Uncsi lent :( félsz a sötétben? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ha lesz ma este talalkozo, ujoncok is johetnek? :( Persze :P Mélygarázs, majdnem a kijáratnál leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Persze :( Mélygarázs, majdnem a kijáratnál leszünk. ha asszony enged akkor egy b omival érkezem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Aham :cry: Uncsi lent :( Én is utálom a mélygarázst :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 félsz a sötétben? :P Aham arra vonatkozott, hogy lent vagyunk, de ha így nem érted, akkor legközelebb leírom : IGEN NORBI :cry: Vagy nálad az unalmas = sötét ? :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ma? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ma? :( Máris eljött volna az értelmetlen kérdések órája ? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ezek még csak a percei....18:54 van...majd 19:00-tól kezdődik az értelmetlen kérdések órája :( milyen szerencse,hogy limiten belül vagyok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ööö ha 19:00 tól van értelmetlen kérdések órája akkor még irhatom a szokásos semmitmondó hülyeséget nem ? ;) ma sztem nem megyek...front van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 nebacccáááá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ööö ha 19:00 tól van értelmetlen kérdések órája akkor még irhatom a szokásos semmitmondó hülyeséget nem ? :) ma sztem nem megyek...front van ;) Mivanművészúr ? Alkotói válság ? :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ööö ha 19:00 tól van értelmetlen kérdések órája akkor még irhatom a szokásos semmitmondó hülyeséget nem ? ;) ma sztem nem megyek...front van :( Ennek így ebben a formában nincs jogalapja...TILTAKOZOK.... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 jajajaaaaa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Mivanművészúr ? Alkotói válság ? :( ;) uhh de még mekkora...próbálgatok inkább vmi ivást szervezni...áá vagy lehet megyek lurdyhoz :) passz... Racce látom már nem is vagy klubtag...szééép :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ennek így ebben a formában nincs jogalapja...TILTAKOZOK.... :( ;) :) Tiltakozz otthon a 19es villáskulcs ellen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 mi lenne,ha jönnél és jól berugnánk a mélygarázsban??? na és akkor mind a 2 vágyad teljesülne :) ;) jah én nem vagyok klubtag fócvágenem van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 én nem vagyok klubtag fócvágenem van :( akkor erre megtudtad a választ ;) off vége mert seggberugom magamat ;) Vajon a a külföldi vw fórumokon is van OPEL topik???........ :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts