Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hali Azt szeretném megkérdezni hogy közűletek van olyan akinek van E Kadett-je? Vannak pl én is meg a www.kadettklub.hu-n vagyunk jópáran. Lurdynál is kintvagyunk és opel16v-t idézve jó fejek vagyunk :unsure: Köszönöm a többiek nevében is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 opel16v-t idézve jó fejek vagyunk :unsure: Te is jófej vagy? :wacko: Jaa te vagy az aki a Balázska kabriósát gyilkolod ugye? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Te is jófej vagy? :unsure: Jaa te vagy az aki a Balázska kabriósát gyilkolod ugye? :wacko: :lol: Oké látom ez lesz az én keresztem. Akkor se adom el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Oké látom ez lesz az én keresztem. Akkor se adom el. :wacko: MIért adnád el... úgyis a Balázskáé! :unsure: :lol: (ha már mindenki annak nevezi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Oké látom ez lesz az én keresztem. Akkor se adom el. :wacko: Direkt csinálják és ez még csak a kezdet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Direkt csinálják és ez még csak a kezdet :unsure: Na most megnyuktattál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Na most megnyuktattál. Mondjuk ilyen alárással ne csodálkozz ezen sztem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Na most megnyuktattál. Ezt már nem mosod le :unsure: :wacko: Azzal az autóval túl sok embernek van túl sok emléke :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 höhöhö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ezt már nem mosod le :wacko: :lol: Azzal az autóval túl sok embernek van túl sok emléke :lol: :) :o Azé ezt még senki nem mesélte el hogy mi mert mostmár érdekelne ki garázdálkodott az autómba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mi pl azzal szálítottuk a moslékot, de volt aki a gazdaságban a szart hordta vele...milyen meleg nyár volt...régi szép emlékek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mi pl azzal szálítottuk a moslékot, de volt aki a gazdaságban a szart hordta vele...milyen meleg nyár volt...régi szép emlékek... :unsure: Ajaj asszem félek lassan és lehet rosszab ha tudom??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Képek vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Szevasztok azt szeretnen kerdezni hogy lesz e ma vmi este a lurdinal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Szevasztok azt szeretnen kerdezni hogy lesz e ma vmi este a lurdinal? Lesz ha esik lent a parkoló kijárata felé, ha nem akkor meg fent a parkolóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Lehet örülni, a héten nem megyek Lurdyba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Lehet örülni, a héten nem megyek Lurdyba :unsure: juhhééé akkor én megyek ! feltéve ha addigra lesz kocsi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 juhhééé akkor én megyek ! feltéve ha addigra lesz kocsi.... Mit sikerült hűtő ügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Lehet örülni, a héten nem megyek Lurdyba :wacko: :lol: én pénteken megyek lesz ott dolgom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Mit sikerült hűtő ügyben? elvittem a Hüllő KFt-hez és azt mondták mára kitalálnak rá vmit hogy mennyiért javítható stb...nem hívtak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 elvittem a Hüllő KFt-hez és azt mondták mára kitalálnak rá vmit hogy mennyiért javítható stb...nem hívtak :unsure: Így szokták sajnos. Általános. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Így szokták sajnos. Általános. :wacko: de ma reggel hívtak...nem tudták megcsinálni de találtam egy újat (hála Blitznek) ami kicsit át lesz alakítva és ma-holnap kész lesz... na off vége :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 http://legifoto.civertan.hu/legifoto/b_leg...dy%20haz-05.jpg Király ez a kép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Öö... eléggé kihalt ez a topik mostanában, vannak még azok a Lurdys talik csütörtökönként? És ha igen, pontosan hol? (külső parkoló, esetleg mélygarázs?) Csak mert amióta úgy alakult hogy éjjel dolgozom, ráadásul egész véletlenül minden este járok a fővárosban, egyszer odagurulnék megnézni hogy mi a helyzet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Persze hogy van....Amíg jobb idő van addig kint szoktunk lenni.ha esik akkor a mélygarázyban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts