B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Tegnap volt az első Lurdy-s talim, hát jó sokan voltatok B) Szóval jó volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Tegnap volt az első Lurdy-s talim, hát jó sokan voltatok :) Szóval jó volt! :) És én még csak ott sem voltam eme nemes napon... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 És én még csak ott sem voltam eme nemes napon... :) Ez igen nagy baj B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Tegnap volt az első Lurdy-s talim, hát jó sokan voltatok B) Szóval jó volt! :) Már csak akkor láttalak amikor mentél el és odaköszöntél nekünk akik ott álltunk 5 méterre a kocsidtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Már csak akkor láttalak amikor mentél el és odaköszöntél nekünk akik ott álltunk 5 méterre a kocsidtól. Egy alkalommal ugyse lehet mindenkit megismerni.. Nekem a mai napig vannak szürke foltok.. (magas labda.. lehet lecsapni.) Olyan is van, hogy már találkoztam emberekkel, de nem tom a nevüket.. vagy a nicket nem tom társítani az emberhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ennyi embert megismerni egy szuszra nem kis feladat, mikor megérkeztünk a bátyámmal elkezdtem bemutatkozni, de mikor jobban körbe néztem láttam semmi értelme, majd mindig kimegyek a talira és kialakul az (remélem). Laci4-et már ismerem :) egy is valami B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Én még a múltkor (most ne kérdezzétek mikor kb. 2 hónapja) véletlenül belecsöppentem ebbe a taliba, mert egy ismerősömmel találkoztam, de pofátlan módon én is odaálltam a gyönyörű gsi-k mellé a foltos kis Corsámmal. így utólag is gratula a kocsikhoz, nagyon szépek, és ahogy láttam a "háztömb-próbákat" elég jól is mennek B) Úgy tervezem, hogy most csütörtökön mostmár direkt odamegyek. A múltkori is jó hangulatú volt annak ellenére, hogy nem ismertem senkit. Nem nézett ki senki, vagy ilyesmi, ami külön jól esett. Vicces volt az a robbanómotoros távirányítós autó, amit kergetett az a kutya :) Szóval mostmár kimegyek (mert azóta nem jártam arra), és igyekszem bemutatkozni mindenkinek, ha már ide is irogatok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ... Ott a helyed... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mondja ezt pont az OOOO-júzer B) De amúgy igaza van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mondja ezt pont az OOOO-júzer :) De amúgy igaza van B) Te Opel kocsival jössz ? Elhoz valaki ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Tegnap kész lett a kocsija... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Tegnap kész lett a kocsija... :) Estig még ráülhet egy elfánt, vagy valami hasonló szokványos eset megeshet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Aki nem volt vagy de csak nem látta és lemaradt volna róla, annak nyálcsorgatásul Egykuty remek képe: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 na majd live ban megsasolom a drágaszágot ! ütős szine lett ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
scholes Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 csáó. melyik nap szokott lenni általában a tali? mert ha nem baj én is kinéznék...:unsure: köszii Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 csáó. melyik nap szokott lenni általában a tali? mert ha nem baj én is kinéznék...:unsure: köszii Minden Csütörtök este 8-tól kb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
scholes Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Minden Csütörtök este 8-tól kb.. köszi szépen akkor kinézek..és a parkoló mely részébe szoktatok lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 köszi szépen akkor kinézek..és a parkoló mely részébe szoktatok lenni? Hátul a mester utca felőli oldalon. Nem fogod eltéveszteni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddevil Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Sziasztok! Red Devil, alias Racskó Ilona vagyok. 2006-ban B.W-den találkoztam veletek. A fiammal mentünk le, innen Pásztóról. Felejthetetlen élmény volt! Azóta is ezt a III. talit vártam, vártuk... Sajnos az opelem ( frontéra) már négy hónapja nem működik. Több szerelő is kétségbeesve próbálta megjavítani. Az összes internetes oldalon kerestem alkatrészt, talán Németországból tudnak hozni, de még ez sem biztos. A legnagyobb gond, azonban az, hogy nem tudják szétszedni a csapágyat a féltengelytől. Már munkagépekkel is megkisérelték. Így szerintem, a hátsó hídnak is annyi lett.Tudom, hogy ez a fórum (oldal) a csütörtöki minitalikról szól, de úgy látom ide "jártok" a legtöbben:) Gondoltam, hátha valamelyikőtöknek van ötlete. Megjegyzem: több speciálisan felszerelt műhelyben volt már az opelem. Kértem tőlük: a talira legyen készen!!! Legkésőbb!!! A képeket meg sem merem nézni a mostani taliról, mert így is elbőgtem magam, amikor a láttam a tavaly készülteket. Mivel nagyon elfoglalt vagyok, csak erre a pár napra tudtam volna el, illetve megszabadulni az autós iskolából, amit vezetek. Nem hiszitek el, de a fórumba még egyszer sem sikerült belépnem, kivéve most. Ott vagyok az összes oldalon: myvip...stb... Köszönöm, hogy elolvastátok! Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, de nagyon elvagyok keseredve. Mindenkinek szívből jövő üdvözletem!!! racskó ilona Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hiányoltunk is titeket, reméljük legközelebb már lesztek! :unsure: Majd írd le pontosabban, hogy mi a baja a szekérnek, hátha akad itt segítség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett87 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Hali Azt szeretném megkérdezni hogy közűletek van olyan akinek van E Kadett-je? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Vannak többen a klubban és kint Lurdynál kadettekkel is :wacko: Jó arcok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Hali Azt szeretném megkérdezni hogy közűletek van olyan akinek van E Kadett-je? Miért kérded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett87 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Miért kérded? Neked is kadett-od van? Azért kérdem mert egyedül unalmas az utakon repeszteni. :unsure: Meg szeretnék tuningolási tanácsokat kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Meg szeretnék tuningolási tanácsokat kérni. Vannak jó kis technikai rovatok, mazsolázz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts