gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Engem nem kérdeztél de megyek :blush: Örülsz? :D Neked mindíg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én igen, mert viszek neked valamit, amiért majd Ivannorbi kartárs fog nálad jelentkezni eccercsak. :D :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 én is én is ! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 én is én is ! :D én nem én nem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Na, én meg csak most olvasom az eseményeket.... :blush: Német barátaim itt vannak, velük voltunk egész nap, most értem haza. Amúgy remélem Tomi, hogy jó érzékkel az Ákosnak adod oda a DVD-t, mert én is átszaladok hétvégén a Gyuláékhoz, oszt ott találkozom majd R.Tomival is, meg Ákossal is (ha úgy lesz.... ha eső nem lesz... ha lesz nem lesz... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Király! :blush: Most értem haza Lurdyból és már rég elmentem itthonról. Egyszóval a dvd itt van még nálam. Merre szoktál mozogni nap közben ill. merre laksz? Esetleg talizhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Király! :blush: Most értem haza Lurdyból és már rég elmentem itthonról. Egyszóval a dvd itt van még nálam. Merre szoktál mozogni nap közben ill. merre laksz? Esetleg talizhatunk. 18 ker. rezidens vagyok. (itt is dolgozom) - a mai napon mondjuk még rohangálok ide-oda a német barátaimmal, este repülnek haza. Összefuthatunk a jövő héten, vagy akár holnap eljöhetsz te is Blitzhez délután :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Akkor jövő héten! Ha más nincs akkor csütörtökön Lurdy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Tegnap egész jó kis tali volt, kár, hogy mindig olyan korán mennem kell - de hát ez a családos ember sorsa.... Tominak köszi a CD/DVD-t, Gelkonak meg a finom Bükk Makk menüt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Tegnap egész jó kis tali volt, kár, hogy mindig olyan korán mennem kell - de hát ez a családos ember sorsa.... Tominak köszi a CD/DVD-t, Gelkonak meg a finom Bükk Makk menüt. én meg neked a gumikat :blush: jóóók lesznek ám... és grat a szép ülésedhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 a mai lurdy elég gyéren látogatott volt.... :blush: voltunk kb 10 autóval.....mivan mindenkivel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 a mai lurdy elég gyéren látogatott volt.... :D voltunk kb 10 autóval.....mivan mindenkivel? ;) Kezdésre, fél 8-ra ott voltam. mentem 1 karikát fent is, lent is...sehol senki. :blush: Aztán jól hazajöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Kezdésre, fél 8-ra ott voltam. mentem 1 karikát fent is, lent is...sehol senki. :blush: Aztán jól hazajöttem. Vazz.... csörögj rám legközelebb, akkor én is kiszaladok. (jövő hét nem jó, de utána igen). Megnézném (meg meghallgatnám) az új fejegységed! Szerintem nem erőltették a srácok, nehogy "nem bejelentett tüntetés" címén szétverjék őket a birodalmi rohamosztagosok... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Talán sokan vidékre húzták a csíkot? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Talán sokan vidékre húzták a csíkot? :blush: Hát igen, például mi Telóval Pécsen töltöttük időnket csütörtöktől szombatig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Hát igen, például mi Telóval Pécsen töltöttük időnket csütörtöktől szombatig! :blush: Akkor nem is voltunk nagyon messze egymástól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 olyan szépen süt a nap, hogy akár kint is gyűlhetnénk ma :D ...vagy még korai? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 olyan szépen süt a nap, hogy akár kint is gyűlhetnénk ma :D ...vagy még korai? :blush: tegnap este dolgozó lány hideg volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 akkor nem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 akkor nem :blush: Lent azért még jobb volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Lent azért még jobb volt... Majd jövő hét. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Majd jövő hét. :blush: 2 vagy 3 hete is fent voltunk a cabriosokkal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 2 vagy 3 hete is fent voltunk a cabriosokkal.. De akkor 20 fok volt. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Ha jó az idő holnap is, nem jelöljük meg végre a kinti placcot? Mégiscsak április van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Mi van klausztrofóbiás vagy? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts