Albert Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nemá én oda be nem ülök mer fosós vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ez miről szól? :lol: Ez a fűrész ha jól értelmezem humán bontásra való, de van valami történeti szála is, vagy csak végig a vér fröcsög? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ez miről szól? :) Ez a fűrész ha jól értelmezem humán bontásra való, de van valami történeti szála is, vagy csak végig a vér fröcsög? :) PPSSSZZZZIHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ha emberek nyomorát meg szenvedését akarom látni megnéztem volna a world press photo kiálltást....de mivel nem szeretek ilyesmit látni ezért nem tettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....2007.01.04 Fűrész III Lurdy 20:30 (elvileg).... Ha prömier, akkor tán megkérdezhetnétek, hogy van-e még jegy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mindig van...legrossazbb esetben max nincs...és akkor sem dől össze a világ...bár mostanában sok a földrengés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 PPSSSZZZZIHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :lol: Azt ismerem az argóból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Azt ismerem az argóból. :) jah nagy haverja volt krumplisccsávó :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szaftos kis barátság volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :) Szaftos kis barátság volt... :) most,ha nem tudom,hogyan is nézett az ki,akkor elkezdenének perverz gondolataim támadni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Az már másfajta filmkategória. :) Igaz az is 18+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szaftos kis barátság volt... :lol: Hamar vége lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ez a Jáksó...felismerem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ő az! Ketchupos lett. :) :) Úgy az igazi a sültkrumpli. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ez miről szól? :lol: Ez a fűrész ha jól értelmezem humán bontásra való, de van valami történeti szála is, vagy csak végig a vér fröcsög? :) OFF Fűrész I Port.hu CSPV Fűrész II Port.hu Előzetessel CSPV Fűrész III Est Filmkatalógus És végül a Hivatalos Oldala Dióhéjban ennyi.. Sztem jó film, annak aki szereti s pszihot meg a horrort meg thrillert.. mondjuk a 3at még én se láttam :) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ez asszem kimerítő volt. Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ez asszem kimerítő volt. Köszi! :) Akárcsak a GSi topik elolvasása :) Innen oda mentem.. most végeztem :) Irtak a srácok bőőőőőven :lol: (igaz volt 1 nap lemaradásom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Akkó kopipésztelem a Kadettklubos listát: Lurdy tali most csütörtökön mélygarázsban(bár ha ilyen jó idő lesz lehet kint) 19:30-tól 1. Diny(elv h jön) 2. Sárgazoli 3. Vanda és Pehi Csabi (kitudja mikor érünk oda) 4. Albert 9után 5. Davey 6. Ascer + MilkaGTE 7. Devil09 8. Turós kadett....... 9. Atis (féltíz után remélem kiérek....) 10. Sznupi 9után 11. Misi 9után Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Írtam a srácoknak nemá hogy miattuk zavarjanak el Lurdyból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Ment az agyatlan májerkodás? :lol: Gondolom ez 20:30 utál lehetett mert addig voltam kint és semmi nem volt még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Mi 9körül jöttünk el Balászkával, Antival, Npasival, addig sem volt semmi vagánykodás. Anti meg hiába tartja a túrós géjesít, mégis én értem előbb az "arany holló"-hoz az omival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 20:20-ra értem ki. hát nem volt agyatlan de nem is voltak olyan szolidak mint mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 De azért valaki gondolom rájuk szólt? Mármint közülünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 De azért valaki gondolom rájuk szólt? Mármint közülünk. Nem tudok róla, de addigra már nagyon kevés MOTE-s volt kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Mi 9körül jöttünk el Balászkával, Antival, Npasival, addig sem volt semmi vagánykodás. Anti meg hiába tartja a túrós géjesít, mégis én értem előbb az "arany holló"-hoz az omival. :) Vártam rátok vagy 5 percet, amit "parkolóhely" kereséssel töltöttem... :lol: ps. a sárgán még átmehetsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts