Gelko Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Úgyis mindegy volt, ha a ház előtt áll... :blink: :unsure: a metabondot még ne hozzd mert nem megyek este ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 a metabondot még ne hozzd mert nem megyek este :blink: Nem is vinném, mert még nem szóltál hogy kell :unsure: Majd előre szólj... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Nem is vinném, mert még nem szóltál hogy kell :unsure: Majd előre szólj... ;) csak a dolgok elébe mentem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 csak a dolgok elébe mentem :blink: Les! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mehet a ma este a mélygarázsban? Mert kint ítéletidő van ám.. Norvégiában ilyenkor veszik fel pulcsit a rövidujjú trikóra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Norvégiában ilyenkor veszik fel pulcsit a rövidujjú trikóra :unsure: Afrikában pedig ilyenkor agyalnak hogy mi az a zavarósan átlátszó kemény dolog a víz helyén... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Naon csúszik az út, óvatosan tessék menni Lurdyba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Naon csúszik az út, óvatosan tessék menni Lurdyba.. vagy aki tud keresztben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Géjesájjjal megyek...akartunk mérni, de így már nem is akarok...el sem hozom a kütyüt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Géjesájjjal megyek...akartunk mérni, de így már nem is akarok...el sem hozom a kütyüt... :unsure: Cserébe jó sokáig kint voltál... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Holnap tud vki hozni nekem NFS Carbon biztonsági másolatot ? elvan a gyerek ha játszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nekem meg egy fecskendő kéne... Túl sok lett a hűtőfolyadék..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nekem meg egy fecskendő kéne... Túl sok lett a hűtőfolyadék..... :unsure: milyen ? orvosit tudok vinni de azzal kicsit macera leszívni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Holnap tud vki hozni nekem NFS Carbon biztonsági másolatot ? elvan a gyerek ha játszik :blink: Ez engem is érdekelne :unsure: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ez engem is érdekelne :unsure: :blink: ;) kérd születésnapodra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ez engem is érdekelne :unsure: ;) ;) Ha nagyon muszáj megnézem mit tehetek az ügy érdekében. De eddig csak rosszat hallottam róla... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 OFF Kb max 90perc és meguntam pedig egy nem gyenge gépen játszottam vele. Szal meg volt minden effect de az sem tuddta ellen súlyozni az unalmas játékmenetet. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 tegnap megnit nem sikerül kijutnom -ha vki hozott volna cd-t akkor bocsi... -közbe jött egy kis Geocaching :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 tegnap megnit nem sikerül kijutnom -ha vki hozott volna cd-t akkor bocsi... -közbe jött egy kis Geocaching :blink: DVD-t vittem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 DVD-t vittem... :unsure: bocsi csak úgy alakultak a dolgok h nem akartam már kocsiba ülni -csak utasként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 bocsi csak úgy alakultak a dolgok h nem akartam már kocsiba ülni -csak utasként Nem gond, nem romlik meg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Nem gond, nem romlik meg. ;) Én köszönöm a dvd-t :unsure: ;) meg a csokit is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Én köszönöm a dvd-t :unsure: ;) meg a csokit is :blink: Működnek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Működnek? :blink: A játékot most telepítem,persze a számot megint nem találom :unsure:.A csoki meg nagyon finom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Lécci hozzon nekem Lurdyra vki egy olyan eszközt amivel a gyári rádijót ki tudom applikálni a GSiből!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts