greg Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Király volt, jó sokáig dumcsiztunk. Opel16v cartárssal meg jót gyorsultunk a Lágymányosin hazafelé. Két B Omega versenyez. Mint a lassított felvétel. Ráadásul emelkedőn. :lol: Az automatám eleinte kisebb időveszteséggel pakolta a sebességeket, így jópár métert nyertem, aztán ez lassan kiegyenlítődött, és Gabi a végére rámvert jópár métert. Ebben igazán csak a teherautó gátolta meg, ami a külsőben ment. :D Jó az a 8 szelepes omi. (Fingom nincs mennyivel mentünk.... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 De jó volt megint a "szépautóval" menni. :lol: Dejóvoltmegintlátni a szépautót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Két B Omega versenyez. Mint a lassított felvétel. Ráadásul emelkedőn. :lol: Az automatám eleinte kisebb időveszteséggel pakolta a sebességeket, így jópár métert nyertem, aztán ez lassan kiegyenlítődött, és Gabi a végére rámvert jópár métert. Aszittem csak adni akarsz egy kis sikerélményt :lol: De akkor biztos a kombi rövidebb difije volt a ludas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Aszittem csak adni akarsz egy kis sikerélményt :lol: De akkor biztos a kombi rövidebb difije volt a ludas :D Meg az automata váltóm, meg a lufi (átmérőben túlméretes) gumijaim. Meg kifúj a kipuffom... izé... Meg híztam is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Na én már haza is értem, de remélem télleg kimentek, mert neked Tomi, vittem Cd-t, Redinek meg DVD-t.... odaadtam Bazsnak, nála keressétek. Marcival voltunk kint - ez volt az első Lurdy talija... :lol: :lol: ...de fél óra múlva léptünk, mert elég hideg volt. Köszönöm, holnap mazsolázok belölle és jövőhéten vissza is adom rögvest! Még 1x thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 ....nála keressétek.... Rám testálta, nálam van a dvd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Köszönöm, holnap mazsolázok belölle és jövőhéten vissza is adom rögvest! Még 1x thx! Nem kell magad törni a visszaadás ügyben, merthogy a cd a tiéd.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Át is futottam. Van rajta bőven ami tetszik! :lol: Köszi még 1x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Hic ! bocs h nem értem oda csak közbejött egy kis egyéb és n9re értem ki örültem Tomiéknak , és az öreglánynak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Hic ! bocs h nem értem oda csak közbejött egy kis egyéb és n9re értem ki örültem Tomiéknak , és az öreglánynak :lol: Akkor csak alig kerültük el egymást... :lol: Nem baj, majd összefutunk valahogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Akkor csak alig kerültük el egymást... :D Nem baj, majd összefutunk valahogy. ;) úgyis kéne majd villanyászkodni is :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 úgyis kéne majd villanyászkodni is :lol: :D :lol: Minden össze van készítve az ótóban hozzá.... ;) Jó kis elemlámpával még a Lurdynál is megcsinálom, bár remélem előbb is lesz rá idő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hugi Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Köszönöm Uhunak a cd-t, Gelkónak pedig a légszűrőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Anti ugye a nagyvassal jössz ma ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Háááá peeeeszeeee... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Háááá peeeeszeeee... :lol: :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 A túrós már nem is érdekel senkit. :lol: :lol: :D xenon nem lesz még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Sajna még nem... Az sem elképzelhetetlen, hogy másik forrás után kell nézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Srácok, Nyakunkon az évnyitó Anti vett új kocsit Gelkonak van szép új fekete köténylemezalávalóbigyója És nektek azon kell ordibálva veszekedni hogy a rendőrök a hülyék vagy a tüntetők és ki kezdte? Naneeeeeeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Srácok, Nyakunkon az évnyitó Anti vett új kocsit Gelkonak van szép új fekete köténylemezalávalóbigyója És nektek azon kell ordibálva veszekedni hogy a rendőrök a hülyék vagy a tüntetők és ki kezdte? Naneeeeeeeee :D Záró :lol: De így van. Előtte is beszélgettünk a témáról 1hangos szó nélkül. Nem mindekinek ugyanolyan a vérmérségele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Záró :lol: De így van. Előtte is beszélgettünk a témáról 1hangos szó nélkül. Nem mindekinek ugyanolyan a vérmérségele :D Én pl feloszlattam magam...és hazamentem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hát az évzáróról sajna tényleg nem volt szó amíg ott voltam.... tüntetők/rendőrök relációban volt beszélgetés, bár sok vitára nem emlékszem - már megint túl korán leléptem... :lol: Viszont Anti új gépe télleg nem rossz (bár nekem a digit műszer nembejön, de ejnye no, azért kicsit finomabb bánásmódot érdemelne az a szép öreg vas... ;) ) Gelkó kabrióján nem csak koptató van, hanem már check-lámpa is ;) (meg hőfokmérő.... :D ) És külön köszönet Mélykéknek a finom jegesteáért! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Viszont Anti új gépe télleg nem rossz (bár nekem a digit műszer nembejön, de ejnye no, azért kicsit finomabb bánásmódot érdemelne az a szép öreg vas... :D ) Nem bántom én...csak most kicsit többet kapott...de ez benne van a pakliban...ezért nem A Corsa lett, hogy legyen benne némi feeling... Kérdezd meg Tomot, hogy amikor közlekedtünk vele, milyen öregurasan vezettem... :lol: Hát a defekt az meg becsúszott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nem bántom én...csak most kicsit többet kapott...de ez benne van a pakliban...ezért nem A Corsa lett, hogy legyen benne némi feeling... Kérdezd meg Tomot, hogy amikor közlekedtünk vele, milyen öregurasan vezettem... :lol: Hát a defekt az meg becsúszott... :lol: Meg az is szerencse, hogy az a motor kinyírhatatlan darab.... :D De a futóműre vigyázz, mert ez mégiscsak Magyarország... a defekt is kátyú miatt volt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hát volt egy lassú defektem, majd jött egy luk és levertük a felnit...aztán egyszercsak leesett a felniről a gumi...majdnem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts