opel16v Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 THX a Cookie-kat! Gondolom a Kadett nem volt lepapirozva C20XE-re. Tudsz olyan motorcserés autót a klubban, akié le van papírozva? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tudsz olyan motorcserés autót a klubban, akié le van papírozva? :wub: Én tudok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Én tudok. :P Ki az, mi az? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 köszi a segítséget :P 1 kína bölcset idézve : Ninc mit :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 vagy: szok, occó, cak egy szászas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 vagy: szok, occó, cak egy szászas fottízokni ezeöccá :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tegnap 10 kép után fogyott ki a szufla a fényképezőgépemből: kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 kép8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Ez tök fless :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szeretném előre jelezni, hogy előreláthalag 2 fő keleti vándor is részt fog venni a holnapi összejövetelen. Reméljük, az időjárás kegyes lesz, a társaság meg nagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mackosajték kint vannak már lurdy közelben, aki tud mehet :lol: amint tudok megyek énis....7körül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mackosajték kint vannak már lurdy közelben, aki tud mehet :lol: amint tudok megyek énis....7körül :D Bizony itt vagyunk! :lol: Még bent mászkálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mackosajték kint vannak már lurdy közelben, aki tud mehet :lol: amint tudok megyek énis....7körül :D Igen itt vagyunk elég közel... egyelőre az emeleti netcafé szerűségben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Igen itt vagyunk elég közel... egyelőre az emeleti netcafé szerűségben. :D bammeg most néztem egy nagyot :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Örsön nem mennek a jelzőlámpák, k***a nagy dugó van arrafelé, aki arra menne Lurdyba kerüljön!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Örsön nem mennek a jelzőlámpák, k***a nagy dugó van arrafelé, aki arra menne Lurdyba kerüljön!!! Hova nem mennek? :lol: :D Vagy azért van dugó, mert feltartják a sort? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Hova nem mennek? :lol: :D Vagy azért van dugó, mert feltartják a sort? :lol: :D Ez szabotázs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ez szabotázs! Vezzessék rá a metró, vagy a hév sínjeire a forgalmat, ez nem állaooooopt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ez szabotázs! :lol: Nem én voltam! Én itt várlak titeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 :lol: Nem én voltam! Én itt várlak titeket! :lol: A debreceni, taktikai kommandó elfoglalta az örsöt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 A debreceni, taktikai kommandó elfoglalta az örsöt :lol: :D Ennyire nem vagyunk veszélyesek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 A debreceni, taktikai kommandó elfoglalta az örsöt :lol: Majd inkább jelenj meg Te is Píísta a Lurdynál... lehet lesz milkacsokinálunk. aki szereti, annak adunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 :lol: Nem én voltam! Én itt várlak titeket! :lol: Ez dezinformáció!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Majd inkább jelenj meg Te is Píísta a Lurdynál... lehet lesz milkacsokinálunk. aki szereti, annak adunk. Aki eljön, annak adunk... :lol: Csak addig kapjunk valahol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Aki eljön, annak adunk... :lol: Csak addig kapjunk valahol... :lol: Lent van bolt, sok finom csokival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ez dezinformáció!!!!! :lol: Mondtam, hogy taktikai csapásmérő egység. Jól kiképzettek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts