mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Te csak ne vigyorogj... :P :wub: Tegnap te vigyorogtál, ma meg én :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó volt a míííting tegnap este...sajnálom ami Racce-vel történt...vagyis az autójával... mé? mibő?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Tegnap te vigyorogtál, ma meg én :wub: Féltékeny vagy, Te kis buta? Nem bántom én az Antit :P mé? mibő?? "tegnap hazafelé leütöttem a Kadett elejét,eltört a váltóm elfolyt az összes olaj,meg ilyen finomságok" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ....Féltékeny vagy, Te kis buta? Nem bántom én az Antit B).... :P :P Toom, te nem szereted Anti körül zavarni a légkört :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nem bántom én az Antit B) Miért nem??? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 jó katona nem fázik csak érzékeli a hideget :wub: Megszólalt a gyufakutya. Én legalább kétszer voltam katona de te? hehehe....... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Megszólalt a gyufakutya. Én legalább kétszer voltam katona de te? hehehe....... :P tehetek én arról h eltörölték ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ez most komoly??? Miért zavartál volna...söttttt kicsit legalább felkavartad volna az állóvizet... :wub: Szombaton? Oksi, én minden jóban benne vagyok... :P :lol: Hát kár lett volna kihagyni, ha már megtörtént... B) :P már csak azt nem tom h mi történt????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hmmm.... Racce majd válaszol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Este mozdul valaki, vagy mindenkit eltántorít, hogy fú a szél ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Este mozdul valaki, vagy mindenkit eltántorít, hogy fú a szél ? :wub: Én meg Pehi Csabi(kadettklub) meg Diny bizti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Én meg Pehi Csabi(kadettklub) meg Diny bizti.... Akkor négyen mát tutiiii leszünk :wub: ui: írtam neked püt, majd nézd meg légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 én a mai napot kihagyom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 én a mai napot kihagyom..... Az a fránya szél. És még csak most jön majd a tél :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 nem szél bajom van, hanem anyósékhoz megyünk látogatóba........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 én is kimegyek de csak később 8-9 körül majd szóljatok a rajongóimnak, hogy várjanak meg :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 én is kimegyek de csak később 8-9 körül majd szóljatok a rajongóimnak, hogy várjanak meg :P Hozzál magadnak egy teveszőr takarót, hogy ne dideregj majd :P Rajongóiddal nem biztos, bírni fogunk :wub: Hozzál majd új avtógrammmmmmmmm cárdokat és akkor biztos hálásak lesznek a várakozást követően B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Akkó ma is. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 2 hét komoly elvonási tünetekkel telt, de most újra megyek Lurdyba végre. Ja és szerelni fogok mert hoz Diny nekem tömitöpasztát :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 El ne felejtsem a kempingszéket berakni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Szuperjó volt a tali, most nagyon jól éreztem magam. Lehet a széket nem kellett volna kivigyem? :wub: Remélem izlett a süti annak aki evett belőle :P Azt a vilikék D Kadettot érdemes volt megnézni, C20XE volt benne - iszonyat király munka :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Ja, finom volt az a mézes, köszi! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Köszi a sütit, finom volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Köszi a sütit, finom volt :wub: köszi a segítséget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 THX a Cookie-kat! Gondolom a Kadett nem volt lepapirozva C20XE-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts