Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Még jó, hogy most mondod Áki! Akkor viszek magammal egy lapfűrészt meg centit... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 jövő héten megy még vki lurdyhoz vagy mindenki már blitzre készül-megy?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 jövő héten megy még vki lurdyhoz vagy mindenki már blitzre készül-megy?????? Aha..... :wub: utóbbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tök jó volt a tali, legalábbis szerintem. Köszönöm legfőképpen GSi.Tomi segítségét, de Dinyét is meg azokét is akiket most nem mondok :P Holnap vághatok slagot :wub: Remélem nem felejtettem el senkitől semmit elkérni / senkinek semmit odaadni Ha mégis akkor folytköv Blitzen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó volt a míííting tegnap este...sajnálom ami Racce-vel történt...vagyis az autójával...a programot viszont megcsinálta... Jövő hét részemről már Blitz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó kis tali volt tegnap! Sokan voltunk, a hangulat is jó volt - az egyetlen baj, hogy mindig olyan kevés az idő.... :wub: És végre személyesen megismertem Rickyt, Melindát és Greget is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 sztem is jó volt bár a végén fáztam és majd bealudtam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ...majd bealudtam..... Szóval szerinted is egy jót beszélgettünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Szóval szerinted is egy jót beszélgettünk... Velem meg nem is beszélgettél... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Szóval szerinted is egy jót beszélgettünk... akkor már rég leléptél.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Velem meg nem is beszélgettél... :wub: :P Mer' nem akartam ott megzavarni a légkört... :P Jövő szombat? :D akkor már rég leléptél.... :P Viktor! Ez Nektek szól. Üssétek le! B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Viktor! Ez Nektek szól. Üssétek le! :P :P bebuktad kislány mert őkis leléptek akkor már :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 bebuktad kislány mert őkis leléptek akkor már :wub: Na jó. Tökegyedül a Lurdy parkolóban én is unatkoznék... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó volt a míííting tegnap este...sajnálom ami Racce-vel történt...vagyis az autójával...a programot viszont megcsinálta... Jövő hét részemről már Blitz... Mégegyszer nagyon köszi, hogy odajöttetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Mer' nem akartam ott megzavarni a légkört... B) Jövő szombat? :P Ez most komoly??? Miért zavartál volna...söttttt kicsit legalább felkavartad volna az állóvizet... :wub: Szombaton? Oksi, én minden jóban benne vagyok... :P :D Mégegyszer nagyon köszi, hogy odajöttetek. Hát kár lett volna kihagyni, ha már megtörtént... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Na jó. Tökegyedül a Lurdy parkolóban én is unatkoznék... :P és még hideg is volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Dehogy volt hideg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ja... nem hideg az, csak úgy érzed... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Szombaton? Oksi, én minden jóban benne vagyok... :wub: :P Ámen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ja... nem hideg az, csak úgy érzed... :P :wub: Az eszkimók már fürdőruciban szaladgáltak volna ebben az időben... minden relatív :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Az eszkimók már fürdőruciban szaladgáltak volna ebben az időben... minden relatív :wub: jó katona nem fázik csak érzékeli a hideget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ....Viktor! Ez Nektek szól. Üssétek le! :P B).... Minek ? Elég lüke így is. Ugye Mr.carbriogazdiakinyárvégénnemképesegypulcsitberakniakocsijábautánnamegzöröghogy incskedvefelhajtaniatetőtdeígyfáznifog :P :wub: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Te csak ne vigyorogj... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts