uhuhu Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 de ma kedd van.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 félsz az újtól? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Páran kinézünk ma is :) fél9től Jókor szólsz :unsure: Csütörtökre viszem a lóvéd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Csak páran hirtelen összefutottunk családias hangulatban. :unsure: Matricáztuk, kajálás, duma volt, nem túl sokáig. Csütörtökön is ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Csak páran hirtelen összefutottunk családias hangulatban. :unsure: Matricáztuk, kajálás, duma volt, nem túl sokáig. Csütörtökön is ott leszek. Ooooooooooooooooooooooookééééééééééééééééééééééé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Ooooooooooooooooooooooookééééééééééééééééééééééé :unsure: Albert, akkor te most a GTE-vel jössz ki csütörtökön? Eccer megnézném már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Albert, akkor te most a GTE-vel jössz ki csütörtökön? Eccer megnézném már! Valószínűleg GSivel megyek, nem szeretek a GTE-be pakolni. Akkor Neked meg Bigmekkmenüvel jövök csütörtökön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Valószínűleg GSivel megyek, nem szeretek a GTE-be pakolni. Akkor Neked meg Bigmekkmenüvel jövök csütörtökön! :D Az fincsi lesz :unsure: de beválthatjuk sajtburgerekre is, akkor jut mindenkinek :) Azért gondoltam, hogy GTE lesz, mert olvasgatom, hogy a GSi erős generál elé néz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 :D Az fincsi lesz :unsure: de beválthatjuk sajtburgerekre is, akkor jut mindenkinek :) Azért gondoltam, hogy GTE lesz, mert olvasgatom, hogy a GSi erős generál elé néz... Hát erős generálnak nem nevezném... És amúgy sem holnap fél nyolc előtt kezdődik móka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Talán én is kinézek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mi is megyünk Boogie-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én is ha valaki kivisz...:-) Tomi neked meg viszek ajándékot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én is ha valaki kivisz...:-) Tomi neked meg viszek ajándékot... :unsure: Jóó. Elmegyünk érted,ha nem gáz 60 Lóerővel száguldani. :) Csak híjjá föl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Megköszönöm, de még van rá 1 %-esély, hogy elkészül az ótóm is...Ha nem akkor hívlak, és fél 8-ra jöhettek értem...2 percre vagyok a Lurdytól... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Talán kicsattogunk mi is valahogy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én is kiszaladok, (biznicelünk Tomival) bár elég érdekes lesz a dolog - mivel a feleségem 9-ig dolgozik, ezért én vigyázok a gyerekre, úgyhogy viszem őt is... Még nem tudom, hogy fogadja az ügyet, nyugis kis krapek, de még csak 9 (és fél) hónapos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én is kiszaladok, (biznicelünk Tomival) bár elég érdekes lesz a dolog - mivel a feleségem 9-ig dolgozik, ezért én vigyázok a gyerekre, úgyhogy viszem őt is... Még nem tudom, hogy fogadja az ügyet, nyugis kis krapek, de még csak 9 (és fél) hónapos.... ha kell szólj és kiviszem a cuccot és a pénzt meg elintézitek majd....csak nekem sem 100 h megyek olyan 80as :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én is kiszaladok, (biznicelünk Tomival) bár elég érdekes lesz a dolog - mivel a feleségem 9-ig dolgozik, ezért én vigyázok a gyerekre, úgyhogy viszem őt is... Még nem tudom, hogy fogadja az ügyet, nyugis kis krapek, de még csak 9 (és fél) hónapos.... Szerintem bőven lesz jelentkező, aki babázik majd! :) Hideg nem lesz, a friss levegő meg nem árt. Majd arrébb rendezik a gumifüstölést. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 ha kell szólj és kiviszem a cuccot és a pénzt meg elintézitek majd....csak nekem sem 100 h megyek olyan 80as :D Szerintem bőven lesz jelentkező, aki babázik majd! :) Hideg nem lesz, a friss levegő meg nem árt. Majd arrébb rendezik a gumifüstölést. :unsure: Köszi a felajánlásokat, de friss változás, hogy Anikó át tudta szervezni az estét, úgyhogy fél nyolc körül már hazaér - tehát kisember marad. (kilenc körül fekszik le, így este már nyűgös, mert fáradt) Viszont én megyek akkor tutira, 8 környékén érkezem. Tomi, neked meg csak 4 pénz lesz a cucc FÁval együtt, mert végül ennyiért kaptam én is. (munka után megyek érte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tomi, neked meg csak 4 pénz lesz a cucc FÁval együtt, mert végül ennyiért kaptam én is. (munka után megyek érte) Köszi de Boogie fizet majd. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hatalmas, bizalmi kérés. Ha vkinek volna BW-ig kölcsön egy min 20 gigás HDD-je, az nagy segítség lenne, mert behalt a winfos a gépemen, és újra szeretném dobni. Kiírni nem tudom a 17,5 GB fontos adatot DVD-re, mert nincs íróm. Szóval ha vkinek lenne kölcsön, az tetszene. Ígérem, nem nyálazom össze. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hatalmas, bizalmi kérés. Ha vkinek volna BW-ig kölcsön egy min 20 gigás HDD-je, az nagy segítség lenne, mert behalt a winfos a gépemen, és újra szeretném dobni. Kiírni nem tudom a 17,5 GB fontos adatot DVD-re, mert nincs íróm. Szóval ha vkinek lenne kölcsön, az tetszene. Ígérem, nem nyálazom össze. :unsure: Már bekészítettem egy 30 Gb-os Maxtort. :) Nefossá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Már bekészítettem egy 30 Gb-os Maxtort. :) Nefossá. :unsure: :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ha meg írni kell, gyere át!!!! Nektek Non-stop nyitva vagyok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Már bekészítettem egy 30 Gb-os Maxtort. :P Nefossá. ez jó lesz neki? ő 20 gigást keres :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts