opel16v Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Meg hát ki is kapott... :huh: De közben nálad homorú lett a tank, nála meg éppen kétjegyű lett a pillanatnyi fogyimérőn a szám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Anti: nem kezd kissebbségi érzésed lenni? :huh: A többieknek meg köszönjük a "megértést", elsősorban Mélykéknek :) de a dízelből hiányzik a benzinszag :lol: Egyébként a tető nélküli Kadett után azért vettem "zárt" autót, mert untam a pesti szmogot... Benzingőzt szipuzni sem szeretnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Egyébként a tető nélküli Kadett után azért vettem "zárt" autót, mert untam a pesti szmogot... Benzingőzt szipuzni sem szeretnék :) mééé tök jó érzés úgy hazaérni egy útról h az ember vakarja a képéről a koszt :huh: hogy ne legyek off a az út a lurdytól vezet haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Mélykék76 ma jön(ssz) Lurdyhoz???? Lógok neki egy üdcsi árával, meg azt se tudom h járt-e lennt Demóéknál??????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Mélykék76 ma jön(ssz) Lurdyhoz???? Lógok neki egy üdcsi árával, meg azt se tudom h járt-e lennt Demóéknál??????????? Jövök,szörnyű, még mindig nem figyelsz eléggé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Valahogy olyan kevesen voltunk ma... Köszi Pista a kesztyűtartót!! Demó Neked is köszi! :unsure: Bemutató : 2006. július 27., csütörtök Ezt meg kellene nézni nagy létszámban, mint a régi szép időkben, nem ? Aki bír, az jöjjön el! Lista indul. ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 1. Zorro 2. Albert 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Többen voltunk ezen a listán, nem ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Mennék én is, de indulás van a Blitzre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 0. redi 1. Zorro 2. sárgaGSI(80% szombatra okosabb leszek) 3. Albert 4. 5.Gelkoo 6. bazs + asszony 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 most láttam a magyar reklámját a tv-ben, 3 mondatot mondanak benne ugye mi _NEM_ szinkronosan nézzük??? lécci eredetibeeeen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ugye mi _NEM_ szinkronosan nézzük??? lécci eredetibeeeen :unsure: Kéred eredetiben? :) Én most néztem meg Péntek délelőtt (itthon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tomi! De azt nem szabad... :unsure: :D :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Kéred eredetiben? :D Én most néztem meg Péntek délelőtt (itthon) Milyen volt? Gondolom sok oszkárt osztanak majd ki a szereplők között... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Milyen volt? Gondolom sok oszkárt osztanak majd ki a szereplők között... :unsure: :) Sztem ojan volt mint a többi. 2-szer meglehet nézni. A végén megint feltünik az első részből a kopaszcsákó. :D Egyébként látványos de a story-ja nemnagyszám. A csákó versenyezik egyet de közben tör-zúz. Büntiből Japánba megy és ott összespanol a hmcs-kkel. Jól megtanítják driftelni és a végén legyőzi a driftkinget és övé lesz a csaja is. Na ennyit. Menjetek nézzétek meg jól. :lol: Jaa Angolosul néztem Spanyol felirattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jah, majd elfelejtettem... Jó volt a tegnapi Lurdy-tali, csak kevesen voltunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jah, majd elfelejtettem... Jó volt a tegnapi Lurdy-tali, csak kevesen voltunk :) Mi van be vagy nyomva? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mi van be vagy nyomva? :unsure: Most nincs benyomva: tegnap taliztunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Most nincs benyomva: tegnap taliztunk! :) Lássuk be az első verzióra nagyobb volt az esély... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tudtam én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 0. redi 1. Zorro 2. Ezt(is) most sajna kihagyom......... 3. Albert 4. 5.Gelkoo 6. bazs + asszony 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Lássuk be az első verzióra nagyobb volt az esély... :) :unsure: Kapjátok be... Szombaton is "moderáltam" magam... (bár az lehet, hogy a pénteki miatt volt. Mind1, legközelebb a meleg Aszut kihagyjuk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 ....legközelebb a meleg Aszut kihagyjuk.... nazhótziher mozi ligth lesz ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Többen voltunk ezen a listán, nem ? :D Hogy lészen? Ha jól értesültem az ÜV2-ön elég drága volt Neked a beugró mert pár ember nem vette aát a jegyét aki feliratkozott :unsure: Klubon belül :) Mikor kezdődik a mozi? Mikorra menjünk oda? Mikorra kell jegyeket lefoglalni? Ki veszi át őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 hasonló infokra lennék énis kiváncsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Hölgyek, Urak hivott a Zorro. Szabin van (a mázlista) és nincs netközelben. De intézkedett. Foglalt 10 db egymsá mellé szóló jegyet a 20.15-ös filmre. A jegyeket kezdés előtt 30 perccel át kell venni, tehát aki jönne az legyen olyan tündibündi megjelenni addig vagy hivni engem. (1-800-ALFAHÍM) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts