mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ittam is már meg fogok is :) ....megyünk sörözni haverokkal :huh: Jó lerészegedést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Jó lerészegedést :huh: köszi de azért az nem lesz... :lol: max kicsit okosabb leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ekszkjúzmí! Valaki elárulhatna azért valamit az elhangzottakról! jó lenne nem úgy megtudni mindent a "vidékieknek", mint a fórumzárást. :huh: THX! ui: jöhet pü-ben is! Mélykék megírta a tutit, de hamarosan te is többet fogsz tudni. Akkor a Lurdy talik maradnak csütörtökönként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Akkor a Lurdy talik maradnak csütörtökönként? eddig ugynézki igen ha nem ver ugy el a vihar mint tegnap :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 eddig ugynézki igen ha nem ver ugy el a vihar mint tegnap :huh: Jah csöpögött az eső :lol: Node csak túléltük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 ha nem ver ugy el a vihar mint tegnap :huh: Azért csak be lehet menni valami fedett helyre ott is, legalábbis nekem úgy rémlik. Hasonló esetben mi a mélygarázsba szoktunk levonulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Lesz csütörtökön tali? Hány órától és a Lurdynál merre szokott lenni?(még nem voltam egyszer sem...de mivel csütörtökön éppen pesten járok, gondoltam lehet benéznék...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Külső parkoló Praktiker felé eső oldalon a sarokban és 19:30 és 20:00 között szoktunk érkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Külső parkoló Praktiker felé eső oldalon a sarokban és 19:30 és 20:00 között szoktunk érkezni. Köszönöm válaszod ha lesz rá lehetőségem akkor megyk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Lesz valami megmozdulás este, vagy menjek haza aludni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Miért kérdezel badarságokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 volt tegnap este megmozdulás :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 És lesz ma este is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Bezony ám hogy lesz. Lesz nálam egy 96 négyzetméteres vitorla, segitsen nekem majd vki azt összehajtogatni pliiz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Bezony ám hogy lesz. Lesz nálam egy 96 négyzetméteres vitorla, segitsen nekem majd vki azt összehajtogatni pliiz. azzal gyorsabb a verda ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 azzal gyorsabb a verda ? :huh: csinálunk belőle fékezőernyőt géjesire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Jó volt a tali megint. Áki majd ird be kikivelhogyholhogyanba hogy láttál :lol: Gabival jót dumáltunk THX 4 da hasznos info!!! Anti beszámoló Audis Grabber elleni gyorsulásról? Öszintén szólva aszittem jobban elmész... Nem fikázok csak aszittem porba alázod. Kellene Neked 4X4 : :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Nem magyarázkodni akarok...de... 1 autót így is kapott bőven, az Audiban iszonyat rövid a váltó, én majdnem 1-2-ben mentem végig, csak a lámpa elött toltam a 3-at, ő meg 4-ben ért be a lámpához... Nincs feltekerve a turbó, nincs beállítva a lefújó, tehát minden nyomást elenged minden váltásnál, és újra kell építeni a töltést...jövő hétre megígérték, hogy beállítanak mindent... De tény, hogy jót ment az Audi...1.5 baros nyomáson... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 ..... Nem magyarázkodtál, erre voltam kiváncsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Azon gondolkodtam, hogy nincs abban rövidebb váltó (értsd sztem gyári maradt és nem mokoltak) csak dizli nem forog 6-7ezret. Enyémet is el kell váltani kb3500 környékén ha ideálisan akarok gyorsulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ja, ezekbe az új olajkályhákba már azért is szerelnek 6-os váltót, mert csak 2000-3500 között van nagy nyomaték, és így kisebb az áttételekkel átfogható sebességtartomány... de csak úgy tűnik mintha rövidebb lenne (pont a relatíve alacsony fordszámú elváltás miatt), egyébként nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 :lol: Akárki, akármit mond, a dízelé a jövő... pSzzzzzz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 :lol: Akárki, akármit mond, a dízelé a jövő... pSzzzzzz... :huh: off de a dízelből hiányzik a benzinszag :) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Meg hát ki is kapott... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 off de a dízelből hiányzik a benzinszag :lol: on Csak egyszer kell teletankolnod az utasteret és 1 ideig lesz benyaszag ott is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts