gsi.tamás Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Bocs elfelejtettem oda írni tisztelet a kivételnek. Ha valamit nem csinálsz komolyan mi lesz belölle? Ugyan ez igaz ha nem beszélünk meg valamit komolyan akkor mindenki azzal jön utána, hogy akkor hogyan is van meg egyébként is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 ....Részemről lezártam a csüt. vs péntek vitát.... Szerintem beszélgetünk nem vitázunk. ....mivel némelyek nem tudják vagy nem akarják normálisan átgondolni miröl lenne itt szó és csak az ostoba kis hozzászólásaikkal tudnak hozzátenni ehez a témához.... E van. A sok, általad ostobának nevezett hozzászólás már megszokott, mind a fórumon, mind beszédben :huh: Fogadd el, hogy nem mindeki tartja kardinális kérdésnek a két nap közötti választás, egyik konkrét megjelölését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 anno nem úgy volt h vki beírta h mi lenne ha ekkor és ekkor összefutnánk,aztán kerestünk egy napot mi a legtöbb embernek jó volt...akkor voltak a listák is... ezért nem kell túlbonyolítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Akkor engedelmeddel. ---------------------------------------------------------------------- Lurdy tali június 22. csütörtök vagy június 23. péntek ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás péntek 2. bazs, csütörtök 3. Opel16v mindegy smile.gif 4. Albert csütörtök (de néha pénteken is ki tudnék menni) 5. Mackosajt péntek 6. 7. köszi. :huh: de Csak lehet, hogy megyek.... még nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Fontos kérdésem lenne.... akkor Csütörtök? vagy Péntek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 csütörtök aztán ha lesz még vállakozó szellemű ember, az kimegy pénteken is Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Akkor engedelmeddel. ---------------------------------------------------------------------- Lurdy tali június 22. csütörtök vagy június 23. péntek ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás péntek 2. bazs, csütörtök 3. Opel16v mindegy smile.gif 4. Albert csütörtök (de néha pénteken is ki tudnék menni) 5. Mackosajt péntek 6. sárgaGSI péntek de jó a csütörtök is :huh: :lol: :) 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök Ezt meg kellene nézni nagy létszámban, mint a régi szép időkben, nem ? Aki bír, az jöjjön el! Lista indul. ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 1. Zorro 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök Ezt meg kellene nézni nagy létszámban, mint a régi szép időkben, nem ? Aki bír, az jöjjön el! Lista indul. ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 1. Zorro 2. 3. 4. 5. 6. bazs + asszony 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök Ezt meg kellene nézni nagy létszámban, mint a régi szép időkben, nem ? Aki bír, az jöjjön el! Lista indul. ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 1. Zorro 2. sárgaGSI(80% szombatra okosabb leszek) 3. 4. 5. 6. bazs + asszony 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Ez még 1 hónap múlva lesz, van idő agyalni rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Ez még 1 hónap múlva lesz, van idő agyalni rajta. :huh: ja télleg most számoltam h júni 27.-e az nem csütörtök(nem szoktam olvasni csak betűket rakok össze) LOL.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök Ezt meg kellene nézni nagy létszámban, mint a régi szép időkben, nem ? Aki bír, az jöjjön el! Lista indul. ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 0. redi 1. Zorro 2. sárgaGSI(80% szombatra okosabb leszek) 3. 4. 5. 6. bazs + asszony 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Bemutató : 2006. július 27., csütörtök Ezt meg kellene nézni nagy létszámban, mint a régi szép időkben, nem ? Aki bír, az jöjjön el! Lista indul. ------------------------------------------------------------- The Fast & the furious 3 : Tokyo Drift 2006. 07. 27, csütörtök, Lurdy mozi ------------------------------------------------------------- 0. redi 1. Zorro 2. sárgaGSI(80% szombatra okosabb leszek) 3. 4. 5.Gelkoo 6. bazs + asszony 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 F@szt&furulya jó 5let, és idöben szóltál :lol: Valszeg mejek én is, de ezt jü 1 hónappal elöre tudni... Srácok, senkit nem zavar, hogy a félős amcsi törpe miatt állni fog az egész város? Tutto odaérünk este? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 F@szt&furulya jó 5let, és idöben szóltál :lol: Valszeg mejek én is, de ezt jü 1 hónappal elöre tudni... Srácok, senkit nem zavar, hogy a félős amcsi törpe miatt állni fog az egész város? Tutto odaérünk este? :huh: 6kor száll fel a gépe....asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Srácok, senkit nem zavar, hogy a félős amcsi törpe miatt állni fog az egész város? Tutto odaérünk este? :huh: De Albi te vagy az aki ritkán jön és akkor is későn :D Nekem van okom kekszelni ettől a hercehurcától, délután mennem kell a Deák F. utcába, aztán át az Árpád fejedelem útjára...remek lesz :) Délután ki kellene ülni a Deák térre a parkba vagy 15en, burnuszba öltözve, bazi nagy táskákkal.....ha már 2000 rendőr van legalább dolgozzanak :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 De Albi te vagy az aki mindig jön, csak későn :huh: Jóvan csak nem lesz gáz.. Kinézek, Kadettklubon is már a nyolcadik autós irja fel magát estére :lol: Brazil-Japó meg kitérdekel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Srácok, senkit nem zavar, hogy a félős amcsi törpe miatt állni fog az egész város? Emiatt ma minden sáv Bush-sáv, erre figyeljetek ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Emiatt ma minden sáv Bush-sáv, erre figyeljetek ! :huh: Én spec Biatorbágyra megyek a XVII.kerből kb 50Km-es kerülővel(az út 40 km lenne).... Na erre monjatok vmit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Én spec Biatorbágyra megyek a XVII.kerből kb 50Km-es kerülővel(az út 40 km lenne).... Na erre monjatok vmit..... Pont ma kell Biatorbágyra menned ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Én spec Biatorbágyra megyek a XVII.kerből kb 50Km-es kerülővel(az út 40 km lenne).... Na erre monjatok vmit..... le van zárva a csévéző ? vagy miért teszel akkora kerülőt ? M0 oszt gyóvan.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 nem lehetne lent a tali a mélygarázsban? én most voltam lent, ott jó idő van, de fönt halál utálom a nyarat, ha ilyen meleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Volt már jobb hangulatú is a tali. De azok után amikről ott szó volt örülök hogy még van fórum :huh: El kellett jönnöm, mer reggel tárgyalásom volt a céggel, így is éjfélre értem haza. Remélem levajazódik a helyzet, és szép meg jó lesz minden, mindenesetre Lurdy talik sokáig lesznek még remélem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Volt már jobb hangulatú is a tali. De azok után amikről ott szó volt örülök hogy még van fórum :huh: El kellett jönnöm, mer reggel tárgyalásom volt a céggel, így is éjfélre értem haza. Remélem levajazódik a helyzet, és szép meg jó lesz minden, mindenesetre Lurdy talik sokáig lesznek még remélem :) Nahááát.. miről maradtam le?! vagy hadititok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts