mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ....télleg ! vki nem tud hozni nekem rendszámkeretet meg matrinyát ? :roll:.... Ne te adtad oda Tominak a matricád ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Ne te adtad oda Tominak a matricád ? jogos...az enyémet odaadtam....de akkor nemtudtam h lesz új szerzemény :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 "mozizni biztos nem mert a Magadaszkárt eligértem egy hölgynek" Kellemest a hasznossal... :lol: Hozd csak a hölgyeményt! Majd meglátja milyen jó társaság, és plusz pont jár érte neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Hozd csak a hölgyeményt! Majd meglátja milyen jó társaság, és plusz pont jár érte neked. :lol: nem tudom hozni mert vizsgázik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Majd mi felkészítjük lelkileg a vizsgájára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 na effelől nem volt kétségem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 jogos...az enyémet odaadtam....de akkor nemtudtam h lesz új szerzemény :wink: De ugye nem a hölgyet szeretnéd felmatricázni ? :lol: :lol: ;) :( :D :D Ákosnak kellene tolmácsolnod a rendszámkeretre és matricára vonatkozó kérésedet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Érdekes ötlet. :lol: A popsira bélyegző után szabadon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 én is megyek :lol: mozizni biztos nem mert a Magadaszkárt eligértem egy hölgynek :wink: és én is meglepiautóval megyek :lol: ha nem az uj(??) ascival jössz oda merj állítani ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 ha nem az uj(??) ascival jössz oda merj állítani :lol: ;) Azt akarta írni,hogy :oda NE merj állítani :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 igaz :oops: :oops: viszont igy duplán érvényes a fenyegetés 8) és vinned is kell egy kört az ascival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 azzal megyek-ha megyek....a próbakör okés,de az elsőt már odaigértem Tomnak.... de csak szép lassan mert a futóműve elég kaki...pénteken talán meg lesz csinálva..... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Sziasztok! Úgy néz ki holnap én is Pesten leszek és eltudok menni a Lurdy-talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 azzal megyek-ha megyek....a próbakör okés,de az elsőt már odaigértem Tomnak.... de csak szép lassan mert a futóműve elég kaki...pénteken talán meg lesz csinálva..... :wink: 8) KÖSZI!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 8) KÖSZI!!! :lol: :lol: Gratulálok, tiéd az első borulás élménye ;) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Gratulálok, tiéd az első borulás élménye :lol: :lol: ;) :( naugye h nem borultunk fel.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Szép az ótó nagyon! :lol: Feelinges! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Ez a tali is megvolt... Jó volt ismét sokat nevettünk, a film is nézhető volt...bár a shrek jobb... Na persze azért kabrióztunk is egy kicsit...Köszi GELKO... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Szerintem kiszabott jó volt ez a film. :lol: Északi sarkon: "Ez gáz!" :lol: ;) :( Meg a kis szőrmók, mint "B" terv... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 naugye h nem borultunk fel.... :D De nem is mozgott az autó :D :D :D :D Gratula az új autóhoz, van rajta tennivaló de biztos vagyok benne, még korrektebb kis szekér lesz belőle :wink: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Píísta! Te hova keveredtél? Nem úgy volt hogy jössz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 De nem is mozgott az autó :D :D :D :D dehogynem...csak te jöttél későn.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Píísta! Te hova keveredtél? Nem úgy volt hogy jössz? :lol: Nem vótam túl jól, /fogfájás rulez/, inkább nem vállaltam be a mozizást :lol: Skacokkal beszélgettünkint kint egy pöttyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Mé nem mindegy hol fáj a fogad????? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Egy kis jókedv biztos elüldözte volna a fognyűvő manót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts