renzso Elküldve Április9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2004 Volt bizony ! Amíg sorbaállatok a kajáért megnéztünk egy, a csajozásról szóló rövidfilmet. Vetítőmester a Gabi volt :wink: Na mivel én már nem voltam jelen így legyen kedves valaki egy gyors memoban replayolni a storyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Nekem tetszett a tegnapi kis összeröffenés. Eléggé sokan voltunk. Én 22 kocsit számoltam úgy hirtelenjében, és persze volt aki potyázott (ugye Balázs) :) Ne kötözködj... Picit nem úgy haladt a féltengely cserém, ahogy terveztem... Ilyen is van, sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Renzso! Csak kioktattam őket, hogy a Mecsekben hova kell vinni a széplányokat, hogy tuti nyerő legyen az este... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2004 Renzso! Csak kioktattam őket, hogy a Mecsekben hova kell vinni a széplányokat, hogy tuti nyerő legyen az este... :) A Mecsekben is vannak fizetős lányok :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Én is gyorsan leléptem, bocs mindenkitől. Legközelebb igyekszem tovább maradni, de most asszony kényszerített. Asszem, upgrédelni kell majd. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Beszéltem Kess-el tegnap telefonon, és meggyőzött, hogy lesz kedden Lurdy-s találkozó. :roll: Bár nyomát sem látom sehol... de legyen! :) 1. Agressor 2. Kess :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Beszéltem Kess-el tegnap telefonon, és meggyőzött, hogy lesz kedden Lurdy-s találkozó. :roll: Bár nyomát sem látom sehol... de legyen! :) 1. Agressor 2. Kess :wink: Tán a tali időpontjának megjelőlése nem ártana. Vagy egésznapos program lesz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Tán a tali időpontjának megjelőlése nem ártana. Vagy egésznapos program lesz ? :) Ha úgyis csak ketten megyünk Kessssel, nem tökmindegy? :) Sieben urh, nacht. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Most mondta Zorro a Soltvadkerti topicban, hogy jövő hét kedd lenne jó. Részemről nincs akadálya annak az időpontnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Nekem jó a ma is!!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2004 Beszéltem Kess-el tegnap telefonon, és meggyőzött, hogy lesz kedden Lurdy-s találkozó. :roll: Bár nyomát sem látom sehol... de legyen! :) 1. Agressor 2. Kess :wink: Nekem se a keddek, se a csütik nem jók :) Fránya suli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Renzsoval szolidálva Nekem sem jó a ma este, ugyancsak suli miatt. De a Zorro által említett jövő heti időpont megfelelő lenne, hacsak Renzso miatt át nem rakjuk szerdára. :) Melyik film lenne népszerűbb? Trója vs. Holnapután. Szavazásra bocsájtom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Melyik film lenne népszerűbb? Trója vs. Holnapután. Szavazásra bocsájtom... :) Nézzük meg a Tróját Holnapután. :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Kifejezetten mozi van tervbeveve? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Kifejezetten mozi van tervbeveve? :) elötte/utánna van a parkolóban dumálgatás ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Tróját javallom mindenkinek! sztem jo...igaz 160 perc... A Holnapután meg bemutato alapján kira lehet ....ha kitaláltátok mikor lesz a tali akkor én is oda dugom a pofám dumálni....Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2004 Renzsoval szolidálva Nekem sem jó a ma este, ugyancsak suli miatt. De a Zorro által említett jövő heti időpont megfelelő lenne, hacsak Renzso miatt át nem rakjuk szerdára. :) Melyik film lenne népszerűbb? Trója vs. Holnapután. Szavazásra bocsájtom... :) Ha a tali kedden vagy csütin lesz akkor nézzétek meg a Troját. Mert én azt már láttam :wink: Nem valami nagy eresztés és csak 1 max 2 lóerős kocsik vannak benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Agressor! Szerintem inkább nézzük meg a Holnapután-t Trójában... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 lányok! menjünk csütörtökön! akkor én is tudok menni, kedden dolgozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Mármint jövő hét sütőtökről beszélsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Mármint jövő hét sütőtökről beszélsz? jaja! a héten dolgozom mindkét nap, úgyhogy nem jó, de jövő csüt jó időpont Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Hozod a koleginát is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Mini talit lehetne péntek este is rendezni a streetracsni úgy is uncsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Hozod a koleginát is? :) lehet, hogy igen, lehet, hogy másikat, lehet, hogy asszonykát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Mini talit lehetne péntek este is rendezni a streetracsni úgy is uncsi! pénteken is dolgozom, ti meg punnyadtak vagytok és éjfél után már alszotok, vagy legalábbis nem mentek sehova... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts