Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Volt bizony ! Amíg sorbaállatok a kajáért megnéztünk egy, a csajozásról szóló rövidfilmet. Vetítőmester a Gabi volt :wink:

Na mivel én már nem voltam jelen így legyen kedves valaki egy gyors memoban replayolni a storyt :D

Elküldve
Nekem tetszett a tegnapi kis összeröffenés. Eléggé sokan voltunk. Én 22 kocsit számoltam úgy hirtelenjében, és persze volt aki potyázott (ugye Balázs) :)

Ne kötözködj...

Picit nem úgy haladt a féltengely cserém, ahogy terveztem...

Ilyen is van, sajnos...

Elküldve
Renzso!

Csak kioktattam őket, hogy a Mecsekben hova kell vinni a széplányokat, hogy tuti nyerő legyen az este... :)

A Mecsekben is vannak fizetős lányok :roll: :)

Elküldve

Én is gyorsan leléptem, bocs mindenkitől. Legközelebb igyekszem tovább maradni, de most asszony kényszerített. Asszem, upgrédelni kell majd. :) :)

• 1 month later...
Elküldve

Beszéltem Kess-el tegnap telefonon, és meggyőzött, hogy lesz kedden Lurdy-s találkozó. :roll: Bár nyomát sem látom sehol... de legyen! :)

1. Agressor

2. Kess

:wink:

Elküldve
Beszéltem Kess-el tegnap telefonon, és meggyőzött, hogy lesz kedden Lurdy-s találkozó. :roll: Bár nyomát sem látom sehol... de legyen! :)

1. Agressor

2. Kess

Tán a tali időpontjának megjelőlése nem ártana. Vagy egésznapos program lesz ? :)

Elküldve

Tán a tali időpontjának megjelőlése nem ártana. Vagy egésznapos program lesz ? :)

Ha úgyis csak ketten megyünk Kessssel, nem tökmindegy? :)

Sieben urh, nacht. :wink:

Elküldve

1. Agressor

2. Kess

Nekem se a keddek, se a csütik nem jók :)

Fránya suli :)

Elküldve

Renzsoval szolidálva Nekem sem jó a ma este, ugyancsak suli miatt.

De a Zorro által említett jövő heti időpont megfelelő lenne, hacsak

Renzso miatt át nem rakjuk szerdára. :)

Melyik film lenne népszerűbb? Trója vs. Holnapután.

Szavazásra bocsájtom... :)

Elküldve

Tróját javallom mindenkinek! sztem jo...igaz 160 perc...

A Holnapután meg bemutato alapján kira lehet ....ha kitaláltátok mikor lesz a tali akkor én is oda dugom a pofám dumálni....Hali

Elküldve
Renzsoval szolidálva Nekem sem jó a ma este, ugyancsak suli miatt.

De a Zorro által említett jövő heti időpont megfelelő lenne, hacsak

Renzso miatt át nem rakjuk szerdára. :)

Melyik film lenne népszerűbb? Trója vs. Holnapután.

Szavazásra bocsájtom... :)

Ha a tali kedden vagy csütin lesz akkor nézzétek meg a Troját.

Mert én azt már láttam :wink: Nem valami nagy eresztés és csak 1 max 2 lóerős kocsik vannak benne :)

Elküldve
Mármint jövő hét sütőtökről beszélsz?

jaja! a héten dolgozom mindkét nap, úgyhogy nem jó, de jövő csüt jó időpont

Elküldve
Mini talit lehetne péntek este is rendezni a streetracsni úgy is uncsi!

pénteken is dolgozom, ti meg punnyadtak vagytok és éjfél után már alszotok, vagy legalábbis nem mentek sehova... :) :) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.