mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Nem sikerült elérnem, komáromból megyek egy Bertone cabrioval, esetleg ha valaki ide téved, és mégse lenne dobjon egy SMS-t a nullahathúsz-húsznegyvennyolc-kilencötvenkilenc nevű számra. Köszönöm, please ne moderáljatok 9-ig, aztán törlöm a hozzászólást. Kösszi Peti küldenék smst, ha nem azt írná : sikertelen küldés
psz Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 A párom világosított meg, hogy MA SZERDA VAN! SORRY URAK! küldenék smst, ha nem azt írná : sikertelen küldés
dirty-handz Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Sziasztok! Nagyon régóta olvasom ezt a fórumot de még csak most jutottam el oda, hogy regisztráljak. Vannak még ilyen lurdy mini talik? Mert már gondoltam, hogy szívesen elmennék egy ilyenre fekete B corsám van 1.4 SI 82LE és a lurdytól kb 15 percre lakom. Ha szoktatok menni még mikor és milyen napon? Ja igen és, hogy jöhetnék e? Üdv: dirtyhandz
mélykék76 Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Sziasztok! Nagyon régóta olvasom ezt a fórumot de még csak most jutottam el oda, hogy regisztráljak. Vannak még ilyen lurdy mini talik? Mert már gondoltam, hogy szívesen elmennék egy ilyenre fekete B corsám van 1.4 SI 82LE és a lurdytól kb 15 percre lakom. Ha szoktatok menni még mikor és milyen napon? Ja igen és, hogy jöhetnék e? Üdv: dirtyhandz helló, csütörtök, gyere csak, de megvárhatnád a jó időt, azért az nem annyira pálya, ha a mélygarázsban szinte nincs senki / csak a kocsik /mert mekinél lógnak fent :D
Gabo Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 helló, csütörtök, gyere csak, de megvárhatnád a jó időt, azért az nem annyira pálya, ha a mélygarázsban szinte nincs senki / csak a kocsik /mert mekinél lógnak fent :D Nem mintha ha a plusz 20 fokban nem ott lóg a társaság egy része :D :lol:
dirty-handz Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 helló, csütörtök, gyere csak, de megvárhatnád a jó időt, azért az nem annyira pálya, ha a mélygarázsban szinte nincs senki / csak a kocsik /mert mekinél lógnak fent :D Áhh köszi! Akkor még lehet várok amíg nem lesz szép tavaszi idő, és amúgy mit szoktatok csinálni beszélgetés hülyülés? Esetleg szerelés néha? Valamikor lenézek köszi! Most épp szenvedek evvel a rohadt autóhifivel. Ha valaki tudna segíteni az autóhifi topic utolsó hozzá szólásába leírtam a bajom bocsi az kis offért :lol: üdv
Dáwid Elküldve Március16, 2011 Elküldve Március16, 2011 Nem mintha ha a plusz 20 fokban nem ott lóg a társaság egy része :) :lol: Ha már kint vagyunk, legalább 30 méterrel többet kell sétálni a mekiig, így jobban átgondolja az ember hogy menjen -e :D :D
Stefan Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Ha már kint vagyunk, legalább 30 méterrel többet kell sétálni a mekiig, így jobban átgondolja az ember hogy menjen -e :D :D Ne legyél Lanti! :) ;) :lol:
Gabo Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Ne legyél Lanti! :) :D :D Örömmel jelentem be, hogy becses személyem emelni fogja az est fényét... persze ha el nem felejtem, így megkérném SPZ-t, és/vagy MK pistát, hogy csörögjön rám esti órákban ;) :lol: :D
spzoli Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Örömmel jelentem be, hogy becses személyem emelni fogja az est fényét... persze ha el nem felejtem, így megkérném SPZ-t, és/vagy MK pistát, hogy csörögjön rám esti órákban :) :D :lol: xviban nyomjam a csengőt? :D
Gabo Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 xviban nyomjam a csengőt? :D Apám nem örülne neki... inkább a iii-ban... De tudtommal ismered a telszámom... :lol:
spzoli Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Apám nem örülne neki... inkább a iii-ban... De tudtommal ismered a telszámom... :D Valami van :lol:
Stefan Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Örömmel jelentem be, hogy becses személyem emelni fogja az est fényét... persze ha el nem felejtem, így megkérném SPZ-t, és/vagy MK pistát, hogy csörögjön rám esti órákban ;) :D :) Zsír! Hozod a "déli" Asconát is? :D :lol:
Gabo Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Zsír! Hozod a "déli" Asconát is? :D :lol: Hát persze... mindig, mikor hazajövök, elszállíttatom ide... :D Azt majd - ha sikerül - legkorábban 2013 ban...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Hát persze... mindig, mikor hazajövök, elszállíttatom ide... :) Azt majd - ha sikerül - legkorábban 2013 ban... Lehetne szervezni klubos konvojozást :D :lol: :D
Gabo Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Lehetne szervezni klubos konvojozást :D :lol: :D hja tényleg, mielőtt hazajövök, Ti kijöttök kocsival JHBig, majd visszaautózunk, a helyi opel klub meg vendégül lát minket.. tényleg :) Amúgy milyen Asconát?? Az Rekord...
Hjoe Elküldve Május14, 2011 Elküldve Május14, 2011 Ma meg voltam a Lurdy parkolóban, de sehol senki...
spzoli Elküldve Május14, 2011 Elküldve Május14, 2011 Ma meg voltam a Lurdy parkolóban, de sehol senki... Tudtommal szombat van, és még korán...de vásárlók biztosan voltak. :D
Hjoe Elküldve Május14, 2011 Elküldve Május14, 2011 Tudtommal szombat van, és még korán...de vásárlók biztosan voltak. :D Valóban az van. De gondoltam egy próbát megér ha már egyszer pesten vagyok.
megadave Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 Holnap lesz ott valaki? Lehet, hogy odagurulok én is...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Elküldve Június1, 2011 Holnap lesz ott valaki? Lehet, hogy odagurulok én is... Lesz
Krisz19 Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Sziasztok! Lesz ma találkozó? Esztergom körzetéből megy valaki esetleg?
Dáwid Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Sziasztok! Lesz ma találkozó? Esztergom körzetéből megy valaki esetleg? Minden csütörtökön :D Olyan nincs hogy nincs. Szerintem ha Szenteste csütörtökre esik, akkor is van aki kimegy :D
Dáwid Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Mikortól szokott gyülekező lenni? 8 körültől már gyűlnek a népek, de az élet 9-után szokott kezdődni :D
Recommended Posts