mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem sikerült elérnem, komáromból megyek egy Bertone cabrioval, esetleg ha valaki ide téved, és mégse lenne dobjon egy SMS-t a nullahathúsz-húsznegyvennyolc-kilencötvenkilenc nevű számra. Köszönöm, please ne moderáljatok 9-ig, aztán törlöm a hozzászólást. Kösszi Peti küldenék smst, ha nem azt írná : sikertelen küldés Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 A párom világosított meg, hogy MA SZERDA VAN! SORRY URAK! küldenék smst, ha nem azt írná : sikertelen küldés Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Sziasztok! Nagyon régóta olvasom ezt a fórumot de még csak most jutottam el oda, hogy regisztráljak. Vannak még ilyen lurdy mini talik? Mert már gondoltam, hogy szívesen elmennék egy ilyenre fekete B corsám van 1.4 SI 82LE és a lurdytól kb 15 percre lakom. Ha szoktatok menni még mikor és milyen napon? Ja igen és, hogy jöhetnék e? Üdv: dirtyhandz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Sziasztok! Nagyon régóta olvasom ezt a fórumot de még csak most jutottam el oda, hogy regisztráljak. Vannak még ilyen lurdy mini talik? Mert már gondoltam, hogy szívesen elmennék egy ilyenre fekete B corsám van 1.4 SI 82LE és a lurdytól kb 15 percre lakom. Ha szoktatok menni még mikor és milyen napon? Ja igen és, hogy jöhetnék e? Üdv: dirtyhandz helló, csütörtök, gyere csak, de megvárhatnád a jó időt, azért az nem annyira pálya, ha a mélygarázsban szinte nincs senki / csak a kocsik /mert mekinél lógnak fent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 helló, csütörtök, gyere csak, de megvárhatnád a jó időt, azért az nem annyira pálya, ha a mélygarázsban szinte nincs senki / csak a kocsik /mert mekinél lógnak fent :D Nem mintha ha a plusz 20 fokban nem ott lóg a társaság egy része :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 helló, csütörtök, gyere csak, de megvárhatnád a jó időt, azért az nem annyira pálya, ha a mélygarázsban szinte nincs senki / csak a kocsik /mert mekinél lógnak fent :D Áhh köszi! Akkor még lehet várok amíg nem lesz szép tavaszi idő, és amúgy mit szoktatok csinálni beszélgetés hülyülés? Esetleg szerelés néha? Valamikor lenézek köszi! Most épp szenvedek evvel a rohadt autóhifivel. Ha valaki tudna segíteni az autóhifi topic utolsó hozzá szólásába leírtam a bajom bocsi az kis offért :lol: üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Nem mintha ha a plusz 20 fokban nem ott lóg a társaság egy része :) :lol: Ha már kint vagyunk, legalább 30 méterrel többet kell sétálni a mekiig, így jobban átgondolja az ember hogy menjen -e :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ha már kint vagyunk, legalább 30 méterrel többet kell sétálni a mekiig, így jobban átgondolja az ember hogy menjen -e :D :D Ne legyél Lanti! :) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ne legyél Lanti! :) :D :D Örömmel jelentem be, hogy becses személyem emelni fogja az est fényét... persze ha el nem felejtem, így megkérném SPZ-t, és/vagy MK pistát, hogy csörögjön rám esti órákban ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Örömmel jelentem be, hogy becses személyem emelni fogja az est fényét... persze ha el nem felejtem, így megkérném SPZ-t, és/vagy MK pistát, hogy csörögjön rám esti órákban :) :D :lol: xviban nyomjam a csengőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 xviban nyomjam a csengőt? :D Apám nem örülne neki... inkább a iii-ban... De tudtommal ismered a telszámom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Apám nem örülne neki... inkább a iii-ban... De tudtommal ismered a telszámom... :D Valami van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Örömmel jelentem be, hogy becses személyem emelni fogja az est fényét... persze ha el nem felejtem, így megkérném SPZ-t, és/vagy MK pistát, hogy csörögjön rám esti órákban ;) :D :) Zsír! Hozod a "déli" Asconát is? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Zsír! Hozod a "déli" Asconát is? :D :lol: Hát persze... mindig, mikor hazajövök, elszállíttatom ide... :D Azt majd - ha sikerül - legkorábban 2013 ban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hát persze... mindig, mikor hazajövök, elszállíttatom ide... :) Azt majd - ha sikerül - legkorábban 2013 ban... Lehetne szervezni klubos konvojozást :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Lehetne szervezni klubos konvojozást :D :lol: :D hja tényleg, mielőtt hazajövök, Ti kijöttök kocsival JHBig, majd visszaautózunk, a helyi opel klub meg vendégül lát minket.. tényleg :) Amúgy milyen Asconát?? Az Rekord... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Ma meg voltam a Lurdy parkolóban, de sehol senki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Ma meg voltam a Lurdy parkolóban, de sehol senki... Tudtommal szombat van, és még korán...de vásárlók biztosan voltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Tudtommal szombat van, és még korán...de vásárlók biztosan voltak. :D Valóban az van. De gondoltam egy próbát megér ha már egyszer pesten vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Holnap lesz ott valaki? Lehet, hogy odagurulok én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Holnap lesz ott valaki? Lehet, hogy odagurulok én is... Lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Sziasztok! Lesz ma találkozó? Esztergom körzetéből megy valaki esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Sziasztok! Lesz ma találkozó? Esztergom körzetéből megy valaki esetleg? Minden csütörtökön :D Olyan nincs hogy nincs. Szerintem ha Szenteste csütörtökre esik, akkor is van aki kimegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Mikortól szokott gyülekező lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Mikortól szokott gyülekező lenni? 8 körültől már gyűlnek a népek, de az élet 9-után szokott kezdődni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts