mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 egy 4,1 es Commodore-t... Hm... :( Nekünk VIC 20 vót :excl: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nekünk VIC 20 vót :( :lol: :lol: :lol: :lol: és ezt csak a tőzsgyökeres kockák értik :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 és ezt csak a tőzsgyökeres kockák értik :excl: A gugli most is a barátom volt :( : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 és ezt csak a tőzsgyökeres kockák értik :excl: Kisbarátom.. ZX en kezdtem :(... 88 ban már a C +4 et ütöttem :lol: De aztán kinőttem a kockasorból :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Létezik még ilyen minitali dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Létezik még ilyen minitali dolog? Jesz, csütörtök, lurdy mélygarázs, lejössz, indulj el kifelé, majd a sorompó előtti pár sor balra, ott leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Jesz, csütörtök, lurdy mélygarázs, lejössz, indulj el kifelé, majd a sorompó előtti pár sor balra, ott leszünk :) Csókolóóm, érdeklődnék, hogy március 17 én is lesztek? Meg hányan? meg mikortól? Meg meki nyitva van? Meg milyen autóval mehetek, meg.... :D :D :D SpZ, márc 17én felhívhatnál, mert elfelejtek menni anélkül :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Csókolóóm, érdeklődnék, hogy március 17 én is lesztek? Meg hányan? meg mikortól? Meg meki nyitva van? Meg milyen autóval mehetek, meg.... :D :D :lol: SpZ, márc 17én felhívhatnál, mert elfelejtek menni anélkül :D -_- Te nem jöhetsz :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Te nem jöhetsz :D :D :D :D Ok akkor a kocsival vitetem magam.... akkor nem jövök, megyek :) :D :D :lol: -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 akkor már valószínűleg kint leszünk amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 akkor már valószínűleg kint leszünk amúgy :) Fél méteres hóba? aham.. ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Fél méteres hóba? aham.. ok :) március 17én bazisokszor van fél méteres hó Magyarországon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 március 17én bazisokszor van fél méteres hó Magyarországon :) ok, tavaly mi volt? tavalyelőtt mi volt? mikor esett még hó?.. köszi... nincs több kérdésem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Tavaly márciusban mintha 20métereket csúszkáltam volna a hungárián a 10centis havon+jégen. De lehet február vége volt, rég volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Tavaly márc 20án már felraktam a nyárit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Tavaly márciusban mintha 20métereket csúszkáltam volna a hungárián a 10centis havon+jégen. De lehet február vége volt, rég volt. Tavaly márc 20án már felraktam a nyárit.... emlékszem én áprilisi havazásra, de úgy hogy a téligumikat vissza kellett rakni.. igaz Szlovéneknél voltam, de otthon is volt hó akkor... tongue.gif biggrin.gif Szal nyugtával a napot... vagy áfás számlával, ua izé az 20 nem 17!.. és az tavaly volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 ok, tavaly mi volt? tavalyelőtt mi volt? mikor esett még hó?.. köszi... nincs több kérdésem... :D nem miattam vagyunk most sem lent....éveken keresztül télen is órákat álldogáltunk a hajógyári csak mondom mr nincs több kérdésem okostojás :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Tavaly márc 20án már felraktam a nyárit.... van olyan, hogy nem nyári gumi ? :) :D :D jaaa.....tényleg nekem is van....csak nem rakattam még fel idén :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Jó lehet, h elnézek, nem ígérek semmit biztosra ebben a hónapban. Egyébként hánytól és miből is áll egy ilyen tali? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Jó lehet, h elnézek, nem ígérek semmit biztosra ebben a hónapban. Egyébként hánytól és miből is áll egy ilyen tali? :) annyi tollat hozol magaddal, amennyit akarsz : ))))) beszélgetünk, szórakoztatjuk egymást, nagyságrendileg 20:00-ameddig maradunk /nyáron ez 1 fél kettő is lehet/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 annyi tollat hozol magaddal, amennyit akarsz : ))))) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Sziasztok! Ezen a héten csütörtökön, lesz arrafelé valaki? Le fogok szerintem gurulni aznap, de akkor hol és mikor merre kivel hányan?! <_< Már az omi nincs meg :D De van egy bertone :D:) SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Sziasztok! Ezen a héten csütörtökön, lesz arrafelé valaki? Le fogok szerintem gurulni aznap, de akkor hol és mikor merre kivel hányan?! <_< Már az omi nincs meg :) De van egy bertone :D :D SZP mindig van ott valaki.. és mindig keresd mélykék pistát!! majd elmondja milyen autoval jön :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 feltételezem opel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem sikerült elérnem, komáromból megyek egy Bertone cabrioval, esetleg ha valaki ide téved, és mégse lenne dobjon egy SMS-t a nullahathúsz-húsznegyvennyolc-kilencötvenkilenc nevű számra. Köszönöm, please ne moderáljatok 9-ig, aztán törlöm a hozzászólást. Kösszi Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts