spzoli Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Írtál a csajnak ? -_- :D :) Melyiknek? :rolleyes: <_<
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Melyiknek? :rolleyes: <_< Hát a béééssss Te vagy szájling májer nem ? -_- :D
spzoli Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Hát a béééssss Te vagy szájling májer nem ? :rolleyes: <_< Jaaa, még nem, de akkor minnyá költök valamit. -_- Báz, Stefán megelőzött. :D
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Jaaa, még nem, de akkor minnyá költök valamit. :rolleyes: Báz, Stefán megelőzött. <_< Hun kell nézni ?
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 id 68250 Áhááá. Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D Stefán, Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_-
spzoli Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Áhááá. Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D Stefán, Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_- Mikor megjöttek, akkor odajöttek köszönni és egyből ogréékat keresték. Kajánál fent találkoztak, utána meg ogréék leszarták a fejüket. Eklubba meg nem akartak jönni. :)
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 ....Eklubba meg nem akartak jönni. :rolleyes:.... Nem voltál elég határozott <_< -_- :D
spzoli Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Nem voltál elég határozott :rolleyes: <_< -_- Áh, megijedt Márktól... :D
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Áh, megijedt Márktól... :D Hélóóóó-hélllóóóóóóó-héllóóó kiscsillag :rolleyes: <_< -_-
Stefan Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Mikor megjöttek, akkor odajöttek köszönni és egyből ogréékat keresték. Kajánál fent találkoztak, utána meg ogréék leszarták a fejüket. Eklubba meg nem akartak jönni. :) Amúgy azt mondták, hogy 2 hét múlva is kijönnek. Áhááá. Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D Stefán, Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_- Mire te kiértél addigra megnyugodtam B)
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 ....Mire te kiértél addigra megnyugodtam :).... Ennyire vártál, hogy amíg nem voltam ott azon pörögtél mikor érkezem ? :rolleyes: <_< Amúgy Bandi, na ő pörgött -_- :D
spzoli Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Ennyire vártál, hogy amíg nem voltam ott azon pörögtél mikor érkezem ? :rolleyes: <_< Amúgy Bandi, na ő pörgött B) B) Kissé hülye volt...nem nagyon... :D Még bukóban is nyomta a denszet. -_- :D :)
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Kissé hülye volt...nem nagyon... :) Még bukóban is nyomta a denszet. :rolleyes: <_< -_- Szerintem jó, hogy tud ilyen lenni, csak helyszín és a időpont nem stimmelt :D
monza Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Sziasztok! Mi is ez a mini Tali a Lurdynál?? Mikor és mennyien szoktatok össze jönni??
spzoli Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Sziasztok! Mi is ez a mini Tali a Lurdynál?? Mikor és mennyien szoktatok össze jönni?? Csütörtökönként este 8tól. A létszám változó. :rolleyes:
monza Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Csütörtökönként este 8tól. A létszám változó. :D -Köszi---
Stefan Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 -Köszi--- Hűű, lehet, hogy látunk megint különleges Opelt a Lurdynál? :D
Stefan Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Jah léptünk utána, hogy mentetek kajcsizni. Ott voltam már fél kilenctől :o Ti meddig maradtatok? Vagy úgy általában mettől meddig szokott "tartani" a bandázás? Bakker Stefan is kint volt? :S Kerestem, néztem de vak vagyok ezek szerint :D Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :) Majd talán jövő héten! :)
Thor Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :o Majd talán jövő héten! :) Bakker :D Jövöhetet időben mikorra tervezed?
spzoli Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Éjfél körül/után szokott végleg feloszlani a banda. :o
Thor Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Éjfél körül/után szokott végleg feloszlani a banda. :o Oksi, akkor így tervezek legközelebb :D
Gabo Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :lol: Majd talán jövő héten! :lol: Sztem Stefan-t meg Spz-t a meki környékén jobban meg lehet találni... Persze J0hnny sem fogyózik :excl: :(
J0hnny Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 Persze J0hnny sem fogyózik :excl: :( Nem is tom kinek kell 3.2, hogy elcipelje a seggét! :lol:
Gabo Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 Nem is tom kinek kell 3.2, hogy elcipelje a seggét! :excl: Arra a 3,8 as is kevés :( ... láttam egy 4,1 es Commodore-t... Hm... :lol:
Recommended Posts