Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát a béééssss Te vagy szájling májer nem ? :rolleyes: <_<

Jaaa, még nem, de akkor minnyá költök valamit. -_-

Báz, Stefán megelőzött. :D

Elküldve
id 68250

Áhááá.

Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D

Stefán,

Nagyon pörögtél ? Erről valahogy lemaradtam :rolleyes: <_< -_-

Elküldve
Áhááá.

Amúgy sokáig kint voltak, csak ti baxtátok valahol az időt nekem meg nem volt ismerős az autó :D

Stefán,

Mikor megjöttek, akkor odajöttek köszönni és egyből ogréékat keresték. Kajánál fent találkoztak, utána meg ogréék leszarták a fejüket. Eklubba meg nem akartak jönni. :)

Elküldve
Mikor megjöttek, akkor odajöttek köszönni és egyből ogréékat keresték. Kajánál fent találkoztak, utána meg ogréék leszarták a fejüket. Eklubba meg nem akartak jönni. :)

Amúgy azt mondták, hogy 2 hét múlva is kijönnek.

Áhááá.

Stefán,

Mire te kiértél addigra megnyugodtam B)

Elküldve
Ennyire vártál, hogy amíg nem voltam ott azon pörögtél mikor érkezem ? :rolleyes: <_<

Amúgy Bandi, na ő pörgött B) B)

Kissé hülye volt...nem nagyon... :D Még bukóban is nyomta a denszet. -_- :D :)

Elküldve
Sziasztok! Mi is ez a mini Tali a Lurdynál?? Mikor és mennyien szoktatok össze jönni??

Csütörtökönként este 8tól. A létszám változó. :rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Elküldve
Jah léptünk utána, hogy mentetek kajcsizni. Ott voltam már fél kilenctől :o Ti meddig maradtatok? Vagy úgy általában mettől meddig szokott "tartani" a bandázás?

Bakker Stefan is kint volt? :S Kerestem, néztem de vak vagyok ezek szerint :D

Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :) Majd talán jövő héten! :)

Elküldve
Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :o Majd talán jövő héten! :)

Bakker :D

Jövöhetet időben mikorra tervezed?

• 3 weeks later...
Elküldve
Én 10 körül estem be és voltam kb. fél órát, szóval elkerültük egymást :lol: Majd talán jövő héten! :lol:

Sztem Stefan-t meg Spz-t a meki környékén jobban meg lehet találni... Persze J0hnny sem fogyózik :excl: :(

Elküldve
Nem is tom kinek kell 3.2, hogy elcipelje a seggét! :excl:

Arra a 3,8 as is kevés :( ... láttam egy 4,1 es Commodore-t... Hm... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.